Як ви це зробили? У мене був номер, що не використовувався з 2012-13, у відділені укртелекому мені повідомили, що номер вже не в базі абонентів, тому відовлення неможливе.
Мій номер теж був мертвий і не був в базі. Може ви на такого працівника компетентного натрапили?!
Якщо, при дзвінку на номер, він не використовується, то дзвоніть на номер, що я зазначив вище, в своєму повідомленні і кажіть, що хочете поновити. Також на пошту (теж зазначив вище) відсилаєте копії документів, що потрібні для реєстрації номера у оператора, можете уточнити які саме, коли будете їм телефонувати. Я відсилав копію паспорта і іпн, фото сім холдера (зберігся), зазначив, що сім треба перевипустити (бо вони пропонували стару карту задіяти (цікаво, як?!))
Після відправлення документів на пошту, передзвонив їм ще раз, уточнення моєї пошти запитали. Потім сказали, що передають дані у відділ технічної підтримки. Через кілька годин передзвонили, підтвердили і через НП відправили.
Казали, що відновлення коштує 150грн з рахунку спишуть. Поповнив, гроші не списали, докинув грошей і взяв тариф річний 2020.
Кілька років тому був у відділенні Укртелеком - мені відмовили в цьому питанні, а тут побачив новину на сайті і вирішив спробувати - вийшло.
3mob.ua