Процес заміни фізичної СІМки на фізичну СІМку в 3Моб це тривалий процес. Маю СІМку ще з 2010 року, брендованана Укртелеком. Вона має стандарний форм-фактор, і в сучасні смарти звісно, що не влізає. Замовляю заміну через ОК 3Моба- спершу приходить емайл про ідентифіакацію абонента, всі запитувані копії відправляю, отримую через добу відповідь, що моя заявка в роботі. В понеділок закидую 60 грн. і через особистий кабінет замовляю заміну. У той же день отримую дзвінок з 3Моб щодо заміни, ще раз все підтвреджую, мене запевняють, що як тільки нова СІМка буде передана Новій пошті на доставку, стара буде деактивована, і по отриманні у відділенні НП нової СІМки я одразу можу нею користуватися. Отримую повідомлення від НП, що до мене прямує відправлення від 3Моб, але стара СІМка і не думає виходити з мережі. Сьогодні забираю нову сімку, вставляю в телефон, мережі вона не бачить, стара далі працює, 60 грн. так і не зняло за заміну. Телефоную в 3Моб, а там здивовано кажуть, що вони не вкурсі замовленої заміни, і будуть робити заявку своїм технарям, щоб розбиралися. Отаке.