- Місто
- міста Торецьк
Если пойдешь на другого оператора а потом назад на кс, онлайн 3ж так же не останется.
При переходе с другого оператора возможно будут предлагать выгодный тариф.Если пойдешь на другого оператора а потом назад на кс, онлайн 3ж так же не останется.
Не канає. З неї не можна дзвонити. Хіба, для інтернету... Але, що воно дасть? На першій сімці роумінг все одно залишиться...Тогда интернет-Сим-пара во второй слот.
Bear, як варіант, транзитом на препейд через контракт.
ну по перше по умовах міграції на препейдна корпу забрали і зразу вивели
а, по друге, хм.. в новому підключенні препейд стаж номера ніби не збережеться. тобто ще місяці-два чекати поки кребс зможе перевестиВідтепер усі абоненти контрактної форми обслуговування, що обслуговуються у мережі «Київстар» більше 6 місяців, можуть перейти на передплачену форму обслуговування Київстар із збереженням номеру.
Потрібно в оператора питати, знаю точно що можна зразу все робити було раніше.ну по перше по умовах міграції на препейд
Все зберігається, особисто перевірено.а, по друге, хм.. в новому підключенні препейд стаж номера ніби не збережеться. тобто ще місяці-два чекати поки кребс зможе перевести
Они не вкурсе, что IMSI меняется при смене карточки. Но Би выдают IMSI из списка Би.нет такой возможности поменять IMSI для припейда.
Скоріше для абонентам Кс ця інформація буде збережена, но Бі це не абоненти Кс повністю і я не впевнений, що інформацію перенесуть.по логіці речей можливість має залишитися...
ну ок, я насправді на препейд нікого ще не виводив, тільки на контракт з корпи, тому не знаюВсе зберігається, особисто перевірено.
ну Bear тут мав нв увазі зміна imsi бі на imsi кс, а не загалом змінуни не вкурсе, что IMSI меняется при смене карточки
Я так розумію, що в Київстар вже ніколи не вирішать проблему із роумінгом Білайну і не будуть видавати нормальні картки на заміну.