Запис розмови

• Автор теми zxc
  • Дата створення

SDA

Місто
Чернігів
Телефон
Samsung A52 (VF+KS)
Начебто на сьогодні усі Самсунги підтримують запис розмов.
Тільки для певних регіонів, в т.ч. нашого. Але, правда, і регіон можна змінити на правильний для більшості моделей

kapetan

Старый моряк
Місто
Киев
Голосове попередження досить легко обійти. Головне щоб був присутній сам запис з лінії.

на сьогодні усі Самсунги підтримують запис розмов
Не Гугло запис з попередженням а повноцінний запис з лінії без голосових попереджень що вас записують?
Так, пише повноцінно, без жодних попереджень. Лише після закінчення розмови випливає повідомлення, що запис збережено у таку то папку телефону. Трішки напрягає, не знаю як відключити цю опцію.

SDA

Місто
Чернігів
Телефон
Samsung A52 (VF+KS)
Лише після закінчення розмови випливає повідомлення, що запис збережено у таку то папку телефону. Трішки напрягає, не знаю як відключити цю опцію.
Все є в налаштуваннях. Плюс можна включити автозапис по певним критеріям, якщо є така потреба.

Вкладення

• Screenshot_20240930_083953_Call settings.jpg
    Screenshot_20240930_083953_Call settings.jpg
    107.9 КБ · Перегляди: 28
  • Screenshot_20240930_084017_Call settings.jpg
    Screenshot_20240930_084017_Call settings.jpg
    124 КБ · Перегляди: 28
Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Телефон Google: де знаходяться файли запису телефонних розмов? В тому форматі в якому воно їх пише.

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Як "майже повноцінно" писати розмови з Телефоном Google?
Треба вимкнути попередження про запис за допомогою утиліти TTSLexx і прискорити проговорюваня фрази попередження на всяк випадок. В результаті мені самому прискорено проговорює попередження так що все одно розібрати не можна, а співбесідника взагалі не попереджає (мовчить) що буде вас записувати. Якість запису "з лінії" тобто гарна.
Не вдалося обійти необхідність вручну натискати кожен раз для початку запису. Решта все норм.

Зверху