Запис розмови

• Автор теми zxc
  • Дата створення

SDA

Місто
Чернігів
Телефон
Samsung A52 (VF+KS)
Начебто на сьогодні усі Самсунги підтримують запис розмов.
Тільки для певних регіонів, в т.ч. нашого. Але, правда, і регіон можна змінити на правильний для більшості моделей

kapetan

Старый моряк
Місто
Киев
Голосове попередження досить легко обійти. Головне щоб був присутній сам запис з лінії.

на сьогодні усі Самсунги підтримують запис розмов
Не Гугло запис з попередженням а повноцінний запис з лінії без голосових попереджень що вас записують?
Так, пише повноцінно, без жодних попереджень. Лише після закінчення розмови випливає повідомлення, що запис збережено у таку то папку телефону. Трішки напрягає, не знаю як відключити цю опцію.

SDA

Місто
Чернігів
Телефон
Samsung A52 (VF+KS)
Лише після закінчення розмови випливає повідомлення, що запис збережено у таку то папку телефону. Трішки напрягає, не знаю як відключити цю опцію.
Все є в налаштуваннях. Плюс можна включити автозапис по певним критеріям, якщо є така потреба.

Вкладення

• Screenshot_20240930_083953_Call settings.jpg
    Screenshot_20240930_083953_Call settings.jpg
    107.9 КБ · Перегляди: 34
  • Screenshot_20240930_084017_Call settings.jpg
    Screenshot_20240930_084017_Call settings.jpg
    124 КБ · Перегляди: 34
Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Телефон Google: де знаходяться файли запису телефонних розмов? В тому форматі в якому воно їх пише.

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Як "майже повноцінно" писати розмови з Телефоном Google?
Треба вимкнути попередження про запис за допомогою утиліти TTSLexx і прискорити проговорюваня фрази попередження на всяк випадок. В результаті мені самому прискорено проговорює попередження так що все одно розібрати не можна, а співбесідника взагалі не попереджає (мовчить) що буде вас записувати. Якість запису "з лінії" тобто гарна.
Не вдалося обійти необхідність вручну натискати кожен раз для початку запису. Решта все норм.

SAT

©
Місто
044
Є Motorola Edge 40 Neo (сіра, не UA), голос не пише взагалі. Чи можна якось навчити її писати голос, бажано без попереджень?

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Benderr, пишет - но не с линии - а если повезет с диспозицией в корпусе динамика и микрофона.

Benderr

Заблокирован
Місто
Київ
Гудзак, Без понятия с каких позиций он пишет, но помню, что записывало и нормально можно было прослушать запись. А откуда и как , я не в курсе. И как интересовало человека, пишет без предупреждений.

Місто
Запоріжжя
Телефон
Poco F5
Якось хитро пише. Бо при розмові по Bluetooth чутно тільки мій голос.
Але при розмові по "трубі" - якість запису пристойна.

kapetan

Старый моряк
Місто
Киев
Мікрофон пише із динаміка телефону, тому якість залежатиме від самого аппарата (як звук передається всередині).
Запис із лінії заблокований здається починаючи із 8-го Андроида. Доступний він лише для деяких регіонів (залежить від прошивки).

Зверху