На Тему 9,64 usd )12 долярів задорого
На Тему 9,64 usd )12 долярів задорого
Я от минулого року набрав трохи хоко 20 та 30Вт серій С тa CS, що тут згадувалися недобрим словом. Поки всі працюють норм, навантаження давав до максимального, протоколи заявлені є. Брав приблизно по півтора доляри за шт.на "розпродажах" дійсно хороших і вартих уваги речей обмаль
"в ютубі" і "бачив на власні очі" це геть про різне! Це я, як спеціаліст з радіотехнічної освітою, кажу!в ютубі бачив на власні очі
Також не погоджусь, що Hoco щось невдале. Маю HOCO CS27A 67w та Hoco CS75A 75w - 45+15w видає (вистачає на бук/телефон/павер в основне гніздо + ліхтарики/навушники в додаткові).Я от минулого року набрав трохи хоко 20 та 30Вт серій С тa CS, що тут згадувалися недобрим словом. Поки всі працюють норм, навантаження давав до максимального, протоколи заявлені є.
А пульсації які в того Hoco, не міряли? З ваших попередніх дописів зрозумів що це чи не головний критерій якості БЖне погоджусь, що Hoco щось невдале.
Ні, не міряв.А пульсації які в того Hoco, не міряли?
Це була ілюстрація, що між китайцями за 1,5$ та 10$ все ж є різниця і то суттєва. І не просто теоретична викладка "в коментарях на Алі сказали", а чіткі заміри.там теж катастрофа, щось під 2%
Ілюстрація це добре, але обгрунтована замірами та прикладами з реальної експлуатації аргументація - найкраще.ілюстрація
Зробіть таблицю, всім буде цікаво.То ж і цікаво було б побачити порівняльну таблицю пульсацій тих БЖ, якими користувачі користуються із задоволенням, нахвалюючи
Про що і говорили останні три сторінки - одна вода та "всі китайці однакові" без конкретики та замірів.але обгрунтована замірами та прикладами з реальної експлуатації аргументація - найкраще
Як правило, комплектна зарядка (в тому числі Самсунг та Епл) - гірше за середньоціновий китай з Алі.цілком собі реномовано-китайбрендових смартфону ZTE Nubia Neo 5G та планшету Teclast M50 Plus
У мене для того занадто мало китайських БЖ на хазяйстві, та ще й ті що є, з ганебної категорії "однодоларового сміття", згідно вашої класифікації.Зробіть таблицю,

От лише відомо що комплектна зарядка від Еппла працюватиме з тими надмірними пульсаціями років 10 і більше, а "кращий за неї середньоціновий китай" не доживе і до третини того термінукомплектна зарядка (в тому числі Самсунг та Епл) - гірше за середньоціновий китай