Ну так контролери то однакові. Але економія на схемотехнічних рішеннях, режимах роботи контролерів вилазить дупом.якщо не вдається усвідомити що GaN контролери у них всіх однакові
Ну так контролери то однакові. Але економія на схемотехнічних рішеннях, режимах роботи контролерів вилазить дупом.якщо не вдається усвідомити що GaN контролери у них всіх однакові
Про економію чи її відсутність у китайських БЖ треба би стверджувати після розбірки штук десяти їх різних китайбрендів з однаковими заявленими параметрами після детального вивчення схемотехнічних рішень, що там застосовані, а також опираючися на статистику надійності дискретних елементів розмаїтих китайських виробників, що втулені у кожному виробі.економія на схемотехнічних рішеннях,
GaN, GaN3, GaN6?GaN контролери у них всіх однакові
Цього не знаю. Але на маркетингові хитрощі китайців з нумераціями я б не реагував без вникливого вивчення техдокументації.GaN, GaN3, GaN6?
Всі однакові?
між Essager та VOLTME прірва. VOLTME гарний бренд, вони дотримуються правил схемотехніки. У hoco тільки N зарядки в середині хороші, СS - погані. Треба дивитися на деталі, які всередині, схемотехніку і тд., бути спеціалістом, щоб робити висновки. Вольтаж, пульсації, нагрів, потужність - все це не критерії, вони тільки можуть опосередковано про щось казати, типу - взагалі гівно чи більш-менш, можливо норм. Але без розбору і розуміння того що побачиш всередині - робити висновки, це як пальцем в небо тикати.А ще у тому ж ряду Rocoren, Essager, VOLTME і ще з десяток китайбрендів, що як близнюки-браття подібні до себе і всі, без виключення, виконані без найменшого запасу по потужності!
до +77!!! градусів є нормою...немає як заміряти? ще кабель треба якісний і не затяганий, бо від поганого контакту в роз"ємі може бути додатковий непоганий такий нагрів і втрата ватів для споживача.Я маю 20W VOLTME який каляться на 18W
Популярное заблуждение, культивируемое технозумерами и гуманитариями, в т.ч. и здешними «обзирателями», не говоря уже о комментаторах. Чем горячее корпус, при прочих равных, тем больше тепловой энергии, генерируемой электронными компонентами, отводится от этих компонентов, и тем ниже температура собственно этих самых компонентов. Это основы электротепловых цепей. Но с другой стороны есть стандарт IEC 62368-1, ограничивающий рабочую температуру пластиковых поверхностей, с которыми не требуется длительного контакта телом (1...10 с) значением в +77°С. Даже некоторые именитые производители, которые уже уловили бессмысленность борьбы с необразованностью и лживыми трендами, начали сами продвигать маркетинговые манипуляции, типа «чем холоднее — тем лучше», «у нас — холоднее».Чем холодней в общем, тем лучше.

В процитованому вами багато води. Які стандарти "електромагнітної сумісності", ким саме помічене "систематичне недотримання їх"?замечены в стстематическом несоблюдении гармонизированных стандартов электробезопасности и электромагнитной совместимости:
Це ще дорого, я купляв за $1.08:VOLTME 20w по 3$

Минулого тижня приїхав такий:QOOVI 45W за 4$

Ми різні люди, для вас ця "вода" перешкода, а для мене прямо те що треба і називання водою навіть обурює, бо я її смакую. "Водою" це має право називати людина, яка має відповідну освіту і практику, і я так думаю у вас їх немає. У мене немає причини недовіряти даній людині, я навіть відсотка не знаю того що знає він.В процитованому вами багато води. Які стандарти "електромагнітної сумісності", ким саме помічене "систематичне недотримання їх"?
На рахунок 77° - це ще мало, в ютубі бачив на власні очі заміри тепловізором з температурами 100°.
Також на тему відводу тепла маячня. Всередині герметичного ніяк не вентильованого корпусу що нагрівається під 100 всі ті 100° рівномірно розподіляються повітрям на всі внутрішні елементи, а основне джерело тепловиділення, GaN контролер, нагрівається ще більше. Тобто ніяке тепло з того корпусу краще не відводиться і якщо герметичний БЖ одного виробника з такими ж електричними та масогабаритними параметрами як БЖ іншого холодніший - то це однозначно краще.
на мою думку, ви скуповуєте хлам і цим підбуруєте сміттєвих виробників його виробляти. Сподіваюся подібні блоки не спалять комусь обладнання чи ще гірше, житло.Минулого тижня приїхав такий
купували БЖ брендів UGREEN, BASEUS, ANKER?досі жодного китайбрендового БЖ, на якому той тестер не показує задекларованого не бачив).
Воно і видно що ви не маєте радіотехнічної освіти (на відміну від мене) тому й просто на віру сприймаєте все від когось, хто справив на вас враження спеціаліста у темія навіть відсотка не знаю того що знає він
не завжди. тільки за умови, що заміряти температуру одиного і того ж пристрою, а не різні ззовні, але всредини один З, а другий БЕЗ теплопровідного наповнювача.навіть людина з гуманітарною освітою могла б здогадатися що з герметичного пластикового корпусу теплообмінник ніякий і тому чим він холодніший - тим в менш напруженому тепловому режимі працюють радіокомпонти всередині.
Так купон же.Це ще дорого, я купляв за $1.08:
ПівгодиниПоставив на перший С 20Вх3А.
Відпишу.
"Мотлох"?навіщо купували той мотлох? Суто ради експерименту?
На то я просто ввічливо промовчув холоднішому компоненти всередині будуть нагріватися сильніше
Вони також мають вдалі моделі, але то вже буде 30-40$. Так само, як і Essager має вдалі моделі.VOLTME