Зарядний пристрій

Місто
Kyiv
ASUS - це теж китайський підвал
Тайваньська ASUSTeK Computer Inc. - четвертий/п'ятий по розміру виробник ПК/ноутбуків в світі, найбільший виробник материнських плат - 40-45% світового ринку, трохи менша доля на ринку відеокарт, OEM, більше 20тис співробітників - і всі сидять в китайському підвалі..

Місто
Львів
у чоловіка усе що не Apple
Якщо мова про мене, то я дійсно мав колись айфона, але вже років 5-6 з того часу на андроїді :)
Про "підвал" це був таки іменник загальний, про вироби, у яких вже через рік-півтори електролітичні конденсатори висихають та розпухають та й взагалі вироблені без найменшого запасу надійності.

Для всіх адептів "брендокитайських" зарядок раджу глянути на той відгук на зарядку GaN 45W ,з алі

Зі скріншотом техспеків якої потужності контролери туди ставлять.
Screenshot_20260207_193948.jpg

SeLena

Шаровик-аматор
Місто
Вараш
Телефон
Moto G55
Про "підвал" це був таки іменник загальний, про вироби, у яких вже через рік-півтори електролітичні конденсатори висихають та розпухають та й взагалі вироблені без найменшого запасу надійності.
Постійно купляю материнки Asus - за 20 років експлуатації їх продукції жодна материнка не вийшла з ладу, жоден кондер не розпух. Материнці мого компа 12 років; усі конденсатори, за винятком звуку, твердотільні.

Місто
Львів
за 20 років експлуатації їх продукції жодна материнка не вийшла з ладу
Я раніше почав, в кінці 90-х з не пригадую вже якої моделі на Pentium MMX. Тоді на всіх конденсатори пухли років через три щоденної експлуатації
Але, погоджуюся, в середині-кінці нульових якість суттєво зросла, P5B з Pentium D у мене десь до початку десятих трудилася. Єдине що USB порт в південному мості вигорів з-за переполюсовки якогось роз'єму.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
жоден кондер не розпух.
ну, на плате ASUS с компа моего брата (~1999 г.в., Intel, еще SDRAM память, чипсет не помню) конденсаторы в ~2006-м таки вздулись (один прямо явно, но вообще меняли шесть штук). Конденсаторы были успешно заменены (причем "почти бесплатно" - я отдал мастеру двухстороннюю SDRAM 256, а он мне - одностороннюю), и плата проработала еще года три. А как пошли "твердотельные" конденсаторы - так и перестали вспухать. Я видел только один такой конденсатор, что его прямо "разорвало" - на видеокарте клиента. ХЗ, что там его ребенок - "оверквакер" на той видяхе делал (майнинга еще не было, да и не того класса была видюха, чтобы майнить).

Зверху