Не помітив щоб цей БЖ виглядав "дешевше" за VOLTME.Якось воно дешево навіть виглядає.
Та й за пульсаціями та нагрівом як близнюки-браття.
Не помітив щоб цей БЖ виглядав "дешевше" за VOLTME.Якось воно дешево навіть виглядає.
VOLTME я сьогодні отримав, не тестував прискіпливо, покрутив у руках, матовий пластик, трохи важкуватий, швидкі зарядки працюють, нагрів не сказав би що сильний, і подарував колезі.Не помітив щоб цей БЖ виглядав "дешевше" за VOLTME.Якось воно дешево навіть виглядає.
Та й за пульсаціями та нагрівом як близнюки-браття.
купив таку за $1,15 (в Європу, що дивно, зазвичай в Україну дешевше замовляти), останнім часом міг замовити її десь за $1,4Двопортову Essager 20W брав

Ну так, один в один мій Essager 100W.Usams (100W, купував на олх десь за 1400 грн з кабелем в 2022 вже під час перших блекаутів) дуже схожий на Essager
Kuulaa KL-CD59.
В мене за весь час згоріла тільки одна - типу "самсунг" з Ваших фото з боковим виходом. І то не від перевантаженя, стояла платка-"ночнічок" на 0,5Вт. В користуванні були і є десятки зарядок різних назв і без назв.тепер стрьомно

На моїй 4-х портовій Essager 100W щоразу так, на всіх перезапускаються протоколи якщо будь-що у любий порт увімкнути.Чи при відключенні або коли пристрій повністтю зарядився, інші порти вимикаються на якусь секунду?
В більшості - так. Якщо хочете, щоб не вимикалися на секунду, слід шукати щось з незалежними портами, як-от UGREEN CD294 (CD226) чи схожі. Але, то вже зовсім інший прайс.А питання на рахунок 3-х портових зарядок.
Чи при відключенні або коли пристрій повністтю зарядився, інші порти вимикаються на якусь секунду?
На якому порті зарядився? На type C у себе не помітив вимкнення по завершенню зарядки. Хоча, можливо, мало і не з тим тестував.починається світломузика коли один зарядився.
Точно не скажу, давно це було. Треба протестити.На якому порті зарядився? На type C у себе не помітив вимкнення по завершенню зарядки. Хоча, можливо, мало і не з тим тестував.починається світломузика коли один зарядився.

Брав vention 70 и 100ват.не перемикаються при відключенні чи підключенні іншого пристроюВ більшості - так. Якщо хочете, щоб не вимикалися на секунду, слід шукати щось з незалежними портами, як-от UGREEN CD294 (CD226) чи схожі. Але, то вже зовсім інший прайс.А питання на рахунок 3-х портових зарядок.
Чи при відключенні або коли пристрій повністтю зарядився, інші порти вимикаються на якусь секунду?
Дайте посилання на них.vention 70 и 100ват.не перемикаються при відключенні чи підключенні іншого пристрою
Отакі рідні самсунгівські - дуже годні зарядки. Тримають 5В (навіть трохи більше) і 3А, для старих потужних девайсів без QC те що треба.також в останньому замовленні приїхала якась "самсунг" за $0,94, так тут пульсації на рівні 400мВ (мабуть, буду відкривати диспут)
вона схожа на наступну, але відчутно важча (також було написано Brand+, не знаю чи ця плашка на алі на щось впливає)
![]()
раніше також замовляв іншу "під самсунг" ($1,35), там взагалі при підключенні навантаження напруга просідала до 4-4,5В), повернув гроші
![]()