Застосунок «iT Phone» — інтернет-телефон

Igorello

Заблокирован
Місто
Донецк
«iT Phone» — це мобільний застосунок, який служить для якісних дзвінків через Інтернет (а також є можливість приймати й відправляти SMS). Інсталювавши його ви отримуєте український мобільний номер і можливість здійснювати інтернет-дзвінки на будь-які телефонні номери абонентів, навіть тим, хто його не інсталював.​

1. Для чего мне приложение?
С «iT Phone» вы можете звонить с номера Интертелеком (виртуального или существующего) и принимать на него звонки с любого мобильного или стационарного телефона в любой точке мира при наличии интернета.

2. Что мне нужно сделать чтобы начать?
  • Скачайте приложение для своего телефона
  • Зарегистрируйтесь на email или телефон
  • Подключите новый или существующий номер Интертелеком используя пункты формы
3. Как проверить баланс на номере?
Набрать комбинацию *7501 и нажать клавишу вызова

4. Почему мне не приходят реквизиты SIP?
Тариф ITPhone Start доступен только для использовании в приложении «iT Phone». Все настройки происходят в приложении автоматически , после оформления номера, вам ничего не нужно делать вручную.

5. Какая абонплата по ITPhone Start?
Абонплата по тарифу ITPhone Start — отсутствует. Стоимость услуги SIP — 1 ₴ в день использования или 20 ₴ за 30 дней.

6. Можно ли подключить свой существующий номер?
Да, для этого вам необходимо в форме заказа номера выбрать тип абонента "СУЩЕСТВУЮЩИЙ", подтвердить свой номер микровызовом (последние 4 цифры), после чего, на вашем номере активируется услуга SIP и номер будет автоматически добавлен в «iT Phone». Тарификация услуги SIP согласно вашему тарифу.

7. Почему я не могу сменить или сбросить пароль для ITPhone Start тарифа?
В приложение приходят автоматические настройки, нет необходимости сбрасывать что-либо включая пароль.

8. У меня работают исходящие вызовы, но входящие вызовы в ITPhone не поступают.
Возможно у вас не стоит переадресация всех входящих вызовов. Для этого вам необходимо набрать следующую комбинацию с «iT Phone»:
*7471 — установка переадресации всех входящих в «iT Phone»
*7470 — снятие переадресации (входящие будут поступать на SIM-карту, если у вас она есть).
Другие команды SIP-переадресации.

9. Мне не приходят SMS. Что делать?
Если вы существующий абонент (не ITPhone Start тариф), возможно вы добавляли свой номер вручную. Вам необходимо добавить свой номер через форму "онлайн подключение номера" выбрав пункт тип абонента "Существующий". После этого произойдет привязка «iT Phone» к номеру и вы начнёте получать SMS в «iT Phone».

10. На моём существующем номере дублируются SMS (в телефон и в «iT Phone»)
Так и должно быть. Но если на вашем телефоне не будет сети, но будет интернет Wi-Fi, SMS поступит только в «iT Phone».

11. Как мне совершать аудио-, видео-звонки бесплатно?
Для того чтобы совершать аудио и видео звонки с «iT Phone» на «iT Phone» бесплатно, необходимо, чтобы у человека, которому вы звоните, тоже был зарегистрирован ITPhone. В телефонной книге, те, у кого есть «iT Phone», показываются сверху и имеют значок статуса.

12. Как перенести номер с одного «iT Phone» на другой?
Ответ.

13. Как добавить в «iT Phone» существующий номер?
см. п. 2 сообщения

14. Как добавить в «iT Phone» номер, полученный во время теста и на который есть ID и пароль?
см. п. 1 сообщения

15. У меня вылетела ошибка "Что-то пошло не так..."
Возможная причина
Команды SIP-переадресации
Условия, при которых ежедневная абонплата за SIP не снимается.

Останнє редагування модератором:

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Нема ніякої денної абонки.
Якщо таке у когось є, то просьба вказати, звідки інформація, або який триф.
Для незрячих, відскриншотив і виділив червоним, хоча й кидав посилання. На такий тариф мене перевели, зхавали всі гроші денною абонкою, а потім тупо вбили номери. Супер-тарифи!

IMG_3830.jpegIMG_3831.jpeg

Місто
Киев
На такий тариф мене перевели, зхавали всі гроші денною абонкою, а потім тупо вбили номери. Супер-тарифи!
Точно, было, в 2020 еще. Еще спор был про абонентскую активность, она наступала даже при входящем. Только почему "тупо убили", если на самом скрине условия, ну то таке.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Блін, Maxxx , це старий тариф ІТФона !!! Там наповнення ніяке !!! Тому його нема сенсу використовувати! Ніхто нікого не заставляє підключатись до того гавняного тарифу.
Зараз атуальні зовсім інші тарифи, зокрема тп ІТ Всесвіт Базовий
Там нема тої дурної денної абонки і наповнення краще.
Post automatically merged:

На такий тариф мене перевели, зхавали всі гроші денною абонкою, а потім тупо вбили номери.
Це була разова акція, щоб вбити мертві номери.
От капець! Знайшов старий найгавняніший серед нових, сучасних тариф і на його основі зробив висновки про всі тарифи. Ти нормальні, сучасні тарифи дивись, а не цей.

Останнє редагування:

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
такі дописувачі зразу пропадають
Дописувач спить :)

Бегло посмотрел наш форум и сайт оператора - нашел суточную абонку по тарифу 1 грн., 2,5 грн. и даже 7 грн./сутки. Абонку отдельно за SIP 1 грн./сутки тоже нашел. А вот 3 грн. - не вижу.

Останнє редагування:

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Блін, @Maxxx , це старий тариф ІТФона !!! Там наповнення ніяке !!! Тому його нема сенсу використовувати! Ніхто нікого не заставляє підключатись до того гавняного тарифу.
Зараз атуальні зовсім інші тарифи, зокрема тп ІТ Всесвіт Базовий
Там нема тої дурної денної абонки і наповнення краще.
Це актуальний тариф - я скачав Айтіфон, зареєструвався через пошту, наприклад, придбати номер - і ось що я бачу:

IMG_3832.jpg

ДЕ тут "Всесвіт базовий"?

Есть, вот он. Но это как мамонта откопать и сказать что он съел оркестр.
Може, це я ще динозавра відкопав?

Це була разова акція, щоб вбити мертві номери.
"Акція" вбила номери, рух по яким був меньше року тому. Тому ця "акція" - кидок.

Місто
США; Киев
Телефон
Samsung Galaxy S21
Eсть SIP номер на приложении IT Phone. Внезапно слетела регистрация. Пытаюсь залогиниться снова - приложение говорит "Ожидайте верификационный звонок на ваш номер и введите последние 4 цифры номера"

И куда прийдет звонок, если приложение разлогинилось? В рельсу? Как зайти снова?

Я залогинился с SIP Credentials (у меня они есть) на другом телефоне в Acrobits. Обычные звонки проходят, верификационный звонок от IT - нет.

Кто виноват, что делать и что делать с тем, кто виноват?

Місто
Київ
Eсть SIP номер на приложении IT Phone. Внезапно слетела регистрация. Пытаюсь залогиниться снова - приложение говорит "Ожидайте верификационный звонок на ваш номер и введите последние 4 цифры номера"

И куда прийдет звонок, если приложение разлогинилось? В рельсу? Как зайти снова?

Я залогинился с SIP Credentials (у меня они есть) на другом телефоне в Acrobits. Обычные звонки проходят, верификационный звонок от IT - нет.

Кто виноват, что делать и что делать с тем, кто виноват?
В iphone логінся через пошту, на неї прийде код

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Це актуальний тариф - я скачав Айтіфон, зареєструвався через пошту, наприклад, придбати номер - і ось що я бачу:

IMG_3832.jpg

ДЕ тут "Всесвіт базовий"?
А чому ти купляєш тариф в ІТФоні? Купляй сімкарту, чи переходь по мнп із своїм номером і підключай Всесвіт базовий.
А на цей не ведись. Я вже сказав про нього свою думку і твою почув також.

Із самго початку мова пішла про те, куди перевести номер Лайфа, який був у Біпі. От я і порекомендував перевести його в ІТ на тп Всесвіт базовий і прикрутити його до ІТФона, або іншого сіп-додатку. До чого тут ти приплів інший, поганий тариф ІТФона? Можна не віповідати. І так бачу, що заплутався та й відхилився від теми.

Верифікаційний дзвінок приходить на контактний номер, або мило, на які було зареєстровано ІТФон.

Останнє редагування:
Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
В iphone логінся через пошту, на неї прийде код
Я попытался, естественно, но IT Phone не определил мою учетную запись и создал новый аккаунт с новым номером.
Повторюю: верифікаційний дзвінок приходить на контактний номер, або мило, на які було зареєстровано ІТФон.

"Акція" вбила номери, рух по яким був меньше року тому. Тому ця "акція" - кидок.
Так, тут згідний.
А слово акція вжита не в тому сенсі, який ти подумав. Акції бувають не лише, коли плюшки роздають. Акція - це дія. Наприклад, акція "Запали свічку", тощо.
У тому випадку ІТ провів ганебну акцію, обнуливши рахунки, і повбивавши малоактивні номери.

Останнє редагування:

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
А чому ти купляєш тариф в ІТФоні? Купляй сімкарту, чи переходь по мнп із своїм номером
Нахіба мені їх сім-карта? і на не треба MNP..

До чого тут ти приплів інший, поганий тариф ІТФона? Можна не віповідати. І так бачу, що заплутався та й відхилився від теми.
Якраз я не заплутався - бо тема саме про itphone, там продаються номери з невигідними, дорогими, але актуальними тарифами (а не старим гівном мамонта, як тут мені хотіли довести). Купити непотрібну сімкарту, гемороїтись із мнп - це все збочені, обхідні шляхи, достойні цього оператора..

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Якраз я не заплутався - бо тема саме про itphone, там продаються номери з невигідними, дорогими, але актуальними тарифами (а не старим гівном мамонта, як тут мені хотіли довести). Купити непотрібну сімкарту, гемороїтись із мнп - це все збочені, обхідні шляхи, достойні цього оператора..
Я вже писав, з чого все пішло. Там не була мова про купляти тариф в ІТФоні. Там Треба було перенести номер Лайф, прикрутити його до сіпу (не до ІТФона, а до будь-якого сіп-клієнта!!!) і вибрати тариф для нього в Інтертелекомі. Дискусія стосувалась цієї ситуації:
Якщо перенести лайфовський номер у Інтертелеком, чи можна цей номер буде підключити до SIP, скачати програму і користуватися за кордоном?
А ІТФон порекомендували, бо смс підтримує. А той гавняний тариф ІТФона, тут, взагалі, ніяким боком.

Останнє редагування:

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Hibiskus, не знаю, викинути 160 грн заради такого експерименту не хочу. Ти міняв, дає реально? Зараз, а не колись?

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Все так сделали. Это совет @Maxxx .
Це не для нього порада, бо він зараз не користується послугами цього оператора. Його кинули на гроші і номери вбили. Не зовсім гарно вийшло. Зовсім не гарно....

Зверху