Застосунок «iT Phone» — інтернет-телефон

Igorello

Заблокирован
Місто
Донецк
«iT Phone» — це мобільний застосунок, який служить для якісних дзвінків через Інтернет (а також є можливість приймати й відправляти SMS). Інсталювавши його ви отримуєте український мобільний номер і можливість здійснювати інтернет-дзвінки на будь-які телефонні номери абонентів, навіть тим, хто його не інсталював.​

1. Для чего мне приложение?
С «iT Phone» вы можете звонить с номера Интертелеком (виртуального или существующего) и принимать на него звонки с любого мобильного или стационарного телефона в любой точке мира при наличии интернета.

2. Что мне нужно сделать чтобы начать?
  • Скачайте приложение для своего телефона
  • Зарегистрируйтесь на email или телефон
  • Подключите новый или существующий номер Интертелеком используя пункты формы
3. Как проверить баланс на номере?
Набрать комбинацию *7501 и нажать клавишу вызова

4. Почему мне не приходят реквизиты SIP?
Тариф ITPhone Start доступен только для использовании в приложении «iT Phone». Все настройки происходят в приложении автоматически , после оформления номера, вам ничего не нужно делать вручную.

5. Какая абонплата по ITPhone Start?
Абонплата по тарифу ITPhone Start — отсутствует. Стоимость услуги SIP — 1 ₴ в день использования или 20 ₴ за 30 дней.

6. Можно ли подключить свой существующий номер?
Да, для этого вам необходимо в форме заказа номера выбрать тип абонента "СУЩЕСТВУЮЩИЙ", подтвердить свой номер микровызовом (последние 4 цифры), после чего, на вашем номере активируется услуга SIP и номер будет автоматически добавлен в «iT Phone». Тарификация услуги SIP согласно вашему тарифу.

7. Почему я не могу сменить или сбросить пароль для ITPhone Start тарифа?
В приложение приходят автоматические настройки, нет необходимости сбрасывать что-либо включая пароль.

8. У меня работают исходящие вызовы, но входящие вызовы в ITPhone не поступают.
Возможно у вас не стоит переадресация всех входящих вызовов. Для этого вам необходимо набрать следующую комбинацию с «iT Phone»:
*7471 — установка переадресации всех входящих в «iT Phone»
*7470 — снятие переадресации (входящие будут поступать на SIM-карту, если у вас она есть).
Другие команды SIP-переадресации.

9. Мне не приходят SMS. Что делать?
Если вы существующий абонент (не ITPhone Start тариф), возможно вы добавляли свой номер вручную. Вам необходимо добавить свой номер через форму "онлайн подключение номера" выбрав пункт тип абонента "Существующий". После этого произойдет привязка «iT Phone» к номеру и вы начнёте получать SMS в «iT Phone».

10. На моём существующем номере дублируются SMS (в телефон и в «iT Phone»)
Так и должно быть. Но если на вашем телефоне не будет сети, но будет интернет Wi-Fi, SMS поступит только в «iT Phone».

11. Как мне совершать аудио-, видео-звонки бесплатно?
Для того чтобы совершать аудио и видео звонки с «iT Phone» на «iT Phone» бесплатно, необходимо, чтобы у человека, которому вы звоните, тоже был зарегистрирован ITPhone. В телефонной книге, те, у кого есть «iT Phone», показываются сверху и имеют значок статуса.

12. Как перенести номер с одного «iT Phone» на другой?
Ответ.

13. Как добавить в «iT Phone» существующий номер?
см. п. 2 сообщения

14. Как добавить в «iT Phone» номер, полученный во время теста и на который есть ID и пароль?
см. п. 1 сообщения

15. У меня вылетела ошибка "Что-то пошло не так..."
Возможная причина
Команды SIP-переадресации
Условия, при которых ежедневная абонплата за SIP не снимается.

Останнє редагування модератором:
Місто
Івано-Франківськ -> MTL (QC)
маю наступну ситуацію:

24/02 через додаток IT-Phone замовив номер з тарифним планом IT-Phone Online для "потестувати як воно працює"...
ні особистого пароля, ні контактного номера не встановлював...
на баланс грошей закинув із запасом...
28/02 зробив короткий тестовий дзвінок, після чого, хвилин через 15, прийшло на IT-Phone повідомленя, що "номер успішно видалено із SIP підключень"...

Тепер не можу ні зайти в систему самообслуговування, ні додати наново цей номер в IT-Phone, бо єдиний метод авторизації, що пропонується, це вхідний дзвінок (чи СМС) на цей видалений із SIP підключень номер...

Що можете порадити?

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
24/02 через додаток IT-Phone замовив номер з тарифним планом IT-Phone Online для "потестувати як воно працює"...
Для чого підключав саме цей пакет? У ньому, якщо не платиш абонку, то щодня знімають по 3 грн щоденної абонплати. Рекомендую в особистому кабінеті змінити тарифний план на інший.
28/02 зробив короткий тестовий дзвінок, після чого, хвилин через 15, прийшло на IT-Phone повідомленя, що "номер успішно видалено із SIP підключень"...

Тепер не можу ні зайти в систему самообслуговування, ні додати наново цей номер в IT-Phone, бо єдиний метод авторизації, що пропонується, це вхідний дзвінок (чи СМС) на цей видалений із SIP підключень номер...

Що можете порадити?
А чому пропонується дзвінок саме на цей номер? Бо під час реєстрації у додатку у якості контактного номера мав би бути вказаний інший номер, тобто номер іншого оператора, або електронна пошта. От туди й має приходити дзвінок/цифри для авторизації. Принаймні, у мене так є.

Рекомендую додатково встановити собі ще один сіп-клієнт (наприклад, Зойпер) і прописати цей номер у ньому. У випадку розлогінювання у ІТФоні, дзвінок авторизації можна буде отримати у тому додатку. Дані для авторизації у Зойпері, мають бути в особистому кабінеті.

Якщо нема ні особистого кабінету, ні контактного номера, ні мила, ні даних для Зойпера, то залишається єдиний варіант - звернутись у підтримку.

Місто
Одеська область
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.
я так розумію неможливо авторизуватись у itphone з активованим sip номером на другому пристрої поки не вийдеш з першого пристрою?
бо намагаюсь і не вдається авторизуватись по email на другому пристрої

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Авторизація у додатку ІТФон не має нічого спільного із із приєднаним до ІТФона номером і до використання номера у іншому сіп-клієнті. Наприклад, у мене ІТФон, взагалі, зареєстровано на мило, а номери я можу додавати до нього різні (у мене їх є 4).
Тобто, у мене ІТФон є на 2-х телефонах, і він зареєстрований на одну і ту ж електронну пошту. З цим проблем нема. А, от, коли додавав/підключав один і той же номер до ІТ фона на одному, а потім на другому телефоні, то номер залишався працювати лише на тому телефоні, на який його було додано останнім. Після підключення номера на другому телефоні, на першому телефоні він злітав. Це було так минулого року. Зараз не пробував. Могли щось підкрутити, тому, мабуть, тепер не дає приєднати номер до ІТФона, поки не від"єднаєш його від іншого пристрою.

Місто
Одеська область
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.
Больше,пару часов разговора,свежая,годовалая батарея
протестировал на poco x3 pro:
30 минут вызова на itphone с 96% батарея разрядилась до 91%
по подсчетам, за 2 часа съест примерно 20% батареи

условия:
яркость максимальная
дисплей был всегда включен

нужно будет протестировать тот же вайбер и ТГ

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G

условия:
яркость максимальная

То капець. То в тебе дисплей вижерав батарею, а не ІТФон.
У мене ІТФон завжди висить включеним на прийом, то я навіть не помічаю, скільки він батареї з"їдає. Статистика показує менше 1%. Це такий мізер, яким можна знехтувати.
Під час розмови не дивився, бо розмовляю дуже рідко і не більше 1-2 хв підряд.

Місто
Одеська область
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.

условия:
яркость максимальная

То капець. То в тебе дисплей вижерав батарею, а не ІТФон.
У мене ІТФон завжди висить включеним на прийом, то я навіть не помічаю, скільки він батареї з"їдає. Статистика показує менше 1%. Це такий мізер, яким можна знехтувати.
Під час розмови не дивився, бо розмовляю дуже рідко і не більше 1-2 хв підряд.
в мене тест був 30 хвилин розмови по itphone

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Місто
Kyiv
Для чого підключав саме цей пакет? У ньому, якщо не платиш абонку, то щодня знімають по 3 грн щоденної абонплати. Рекомендую в особистому кабінеті змінити тарифний план на інший.

Що можете порадити?
А чому пропонується дзвінок саме на цей номер? Бо під час реєстрації у додатку у якості контактного номера мав би бути вказаний інший номер, тобто номер іншого оператора, або електронна пошта. От туди й має приходити дзвінок/цифри для авторизації. Принаймні, у мене так є.

Рекомендую додатково встановити собі ще один сіп-клієнт (наприклад, Зойпер) і прописати цей номер у ньому. У випадку розлогінювання у ІТФоні, дзвінок авторизації можна буде отримати у тому додатку. Дані для авторизації у Зойпері, мають бути в особистому кабінеті.

Якщо нема ні особистого кабінету, ні контактного номера, ні мила, ні даних для Зойпера, то залишається єдиний варіант - звернутись у підтримку.
У мене на Зойпер зараз 1 вхідна лінія і підключення до Бінотел. Чи можливо подружити ще ітфон? Телефон сяомі . Я так розумію,що можна зробити лише клон і як окремий застосунок налаштувати?

Місто
Одеська область
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.
Шотам,
Провел тест:
смартфон poco x3 pro (батарея далеко не новая, но держит хорошо)

разговор 30 минут по wi-fi через ITphone (экран выключен)
с 93% до 91% батарея, то есть -2% за 30 минут

разговор 30 минут по wi-fi через telegram (экран выключен)
с 95% до 93% батарея, то есть -2% за 30 минут

Місто
Коростень
Телефон
Google Pixel 7
Який найдешевший варіант отримати робочий номер без денної абонплати? (не враховуючи варіант з MNP)
Через купівлю "IT PHONE Online" в додатку за 160 грн. і потім переходом в "IT Всесвіт Базовий"? Чи так не вийде і для цього обов'язково потрібно ще десь знайти нову фізичну сімкарту?

gredox

Ruslan Nekrutenko Telegram: @rus_nekrutenko
Місто
Eindhoven, The Netherlands
Телефон
Google Pixel 9 Pro XL
Який найдешевший варіант отримати робочий номер без денної абонплати? (не враховуючи варіант з MNP)
Через купівлю "IT PHONE Online" в додатку за 160 грн. і потім переходом в "IT Всесвіт Базовий"? Чи так не вийде і для цього обов'язково потрібно ще десь знайти нову фізичну сімкарту?
Почему сразу не купить номер на сайте в тарифе IT Всесвіт Базовий и указать, что для использования через SIP? Пришлют авторизационные ланные в СМС и пользуйся на здоровье в IT-Phone или другом SIP клиенте.

Місто
Коростень
Телефон
Google Pixel 7
Почему сразу не купить номер на сайте в тарифе IT Всесвіт Базовий и указать, что для использования через SIP? Пришлют авторизационные ланные в СМС и пользуйся на здоровье в IT-Phone или другом SIP клиенте.
Через цю форму таке можна зробити?
https://digital.intertelecom.ua/login/sip2/?lang=ua#connectNumber
1740934040679.png

Місто
Одеська область
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.
простіше купити у онлайн магазині та обрати собі "it всесвіт базовий" буде 094 +міський,
можна обрати:
1. SIP підключення
2. SIM
3. eSIM

Місто
Коростень
Телефон
Google Pixel 7
Дякую, підключив відразу "IT Всесвіт Базовий" через форму на сайті за 155 грн + комісія привату.
Якщо зараз підключив тільки SIP чи буде можливість пізніше довипустити e-SIM на цей самий номер? Поки потреби немає, але цікаво чи можливий перехід між варіантами чи тільки нове підключення. Бо в послугах в кабінеті поки не знайшов такого.

Місто
Одесса
Дякую, підключив відразу "IT Всесвіт Базовий" через форму на сайті за 155 грн + комісія привату.
Якщо зараз підключив тільки SIP чи буде можливість пізніше довипустити e-SIM на цей самий номер? Поки потреби немає, але цікаво чи можливий перехід між варіантами чи тільки нове підключення. Бо в послугах в кабінеті поки не знайшов такого.
Так можна. Тільки за есім потрібно буде доплатити ще 150грн

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
У мене на Зойпер зараз 1 вхідна лінія і підключення до Бінотел. Чи можливо подружити ще ітфон? Телефон сяомі .
Зойпер дозволяє безкоштовно підключити лише 1 номер. Якщо треба більше, то хочуть грошей, типу, купляй преміум.
Я так розумію,що можна зробити лише клон і як окремий застосунок налаштувати?
Саме так.

І ще, у ІТФона була така штука, що якщо номер було придбано в ІТФоні, то його дозволялось підключити лише до ІТФона. Не давали облікових даних, щоб підключити номер до іншого сіп-клієнта. Зараз не знаю, чи таке є, чи вже виправили це ганебне обмеження.

Зверху