Зберігання грошових заощаджень

Где вы храните деньги?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    153

Bebobi

Заблокирован
Реєстрація
04.01.22
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
Якщо у вас дома гроші поміщаються на дно смітника, або в туалетний бачок (і взагалі якщо у вас в домі лише один сан. вузол) то хто вас буде грабувати? Купіть собі нормальний замок і не напрягайтесь, якщо звісно не живете в цілковитому бомж районі. Ви нічим не відсвічуєте щоб вас ціленаправлено грабували. Просто зробіть так щоб ваші вхідні двері було складніше взламати ніж сусіда та й все, тоді гроші можете хранити хоть в шкафу
 

LiquidStrm

>/dev/null
Реєстрація
06.09.19
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Bebobi, не відсвічувати може спрацювати у підготовленому пограбуванні, а в типовому випадку "зальотних" чи наріків - тут дійсно швидше зарадить складність відкриття декількох замків на дверях, подвійні двері, зачинені двері в під'їзді, уважні сусіди тощо.

Щодо об'єму "котлєти", то на дні смітника можна спокійно покласти 2-3 пачки по 100 купюр, і якщо взяти максимальну купюру, то цифра може бути як 30к баксів, так і 150к ойро. Питання доцільності зберігання таких сум вдома - то вже лірика.
 
Реєстрація
29.05.09
Місто
Kyiv
Телефон
Samsung A72
випадкове спрацювання
То ж не граната..)) Для запобігання випадковому спрацюванню використовується подвійне розривання + ;)
Так не тільки гранати вбивають.
Теорію резервування я розумію. А скільки людей на практиці поставили в житловому приміщенні - хз. Особисто я так і не поставив.
 
Реєстрація
01.07.18
Місто
Січ
на дні смітника можна
сделать двойное дно ,используя ведро подходящего диаметра и цвета и закрепив подходящим клеем. Подобным образом можно использовать изначально пустотелые конструкции, например ножки стола из хромированных труб и т.д.
 

Cepge

Заблокирован
Реєстрація
17.05.22
Місто
Dnepr
m.ksy, тоже дело.
Если покумекать можно найти такие заначки, что никто не догадается искать .
 

Metio

Заблокирован
Реєстрація
30.06.14
Місто
Киев
Телефон
Micromax X502
Лучше закатать в 3х литровую банку, что бы был вакуум, обернуть пленкой, которая не пропускает свет, потом залить в фундаменте эту банку (рекомендуется в правом углу, который смотрит на юг). Ни один вор не найдет.
 

Cepge

Заблокирован
Реєстрація
17.05.22
Місто
Dnepr
Metio, это уже на векá.
Долгосрочное хранение денег. И швейцарского банка не надо. Гарантия возвращения 250%. Бетон просто надо разбить, когда понадобятся денежки
 

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Реєстрація
30.01.08
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Реєстрація
15.06.12
Місто
Харків
Телефон
Ericsson A1018S
Зверху