Збір коштів на лікування онкозахворювання (рак)

Openpharmacist

Головний матершинник
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Користувач Openpharmacist, який проживає в Запоріжжі, збирає грошові кошти в суммі 70'000 ₴ для вирішення проблем зі своїм здоров'ям. Реквізити для поповнення банки (monobank):
💳 4874 1000 2841 4343
send.monobank.ua/jar/3kVkDXand9

Для євро
Поповнення із-за кордону EUR

У межах Європи

IBAN
GB02CLJU00997184352154
BIC code
CLJUGB21
Receiver
TKACHENKO YEVHEN

Свіфт для $ в особисті бо там є деяка персональна інформація.

Якщо хтось погодиться дати в борг, звісно з відповідним оформленням, то я був би вдячним. Я би повертав по 10000 ₴ щомісяця, а то й більше. Таким чином за півроку - сім місяців би все повернув.

Топікастер надав адміністрації наявні документи, що підтверджують його стан.
Враховуючи ситуацію і хворобу, погоджено виділення теми щодо збору коштів в окрему!

Причина: шапка теми
Останнє редагування:

Openpharmacist

Головний матершинник
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Друзі, чи може хтось позичити суму? Як я і казав, готовий це оформити розпискою чи іншим чином. Бо грошей критично мало. Я би повертав по 10000 ₴ щомісяця, а то й більше. Таким чином за півроку - сім місяців би все повернув.
Є думки про МФО. Але там відсоткі такі, що...

Останнє редагування:
Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
Openpharmacist, Правильно Kladoff, підкреслив, МФО таких сум не дасть зі старту, плюс з початком війни МФО великих сум не погоджують. Можна спробувати взяти максимально погоджувальні суми у різних МФО, потім протермінувати термін позики і в майбутньому домовитися сплати лише за тіло кредиту. Я на власному досвіду домовився сплатити позику з чотирма МФО лише за тіло кредиту, як показує практика, їм вигідніше з тобою домовитися за тіло кредиту, чим подати на вас в суд, чи на виконавчу службу. Але все ж таки це незручності, з цими постійними дзвінками від різних МФО, і плюс буде погана кредитна історія.

Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
Саня-068, от я так про це ж і подумав. А дзвінки то таке - лівий номер це вирішує.
Знайте одне, що після таких маніпуляцій, кредитна історія буде негативною, в майбутньому можуть більше не погодити кредит ніде. На початку прострочення, будуть бомбити вас дзвінка і листами сильно, дзвонити будуть лише до вас, до родичів і знайомих не дзвонять. Потім через 4-6 місяців дзвінки повністю припиняються, потім раз в місяць будуть дзвонити пропонуючи більш вигідніші умови по списанню відсотків, але ви не ведіться, наполягайте на сплаті лише тіла кредиту, з часом вони погодяться закрити борг за тіло кредиту. Я це проходив, з Кредит7, МайКредит, МаніФою, Кредит Каса.

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Openpharmacist, як варіант - знайомих буржуїв-меценатів нема? Для кого ці 70 "косих" (ще й гривень) - копійки? Особисто я готов донатити з пенсії на регулярній основі (як на ЗСУ) - але так ми збиратимемо не один рік...

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Меценати розгулюють штабелями тіко в казках, як би були певно чоловік би не писав. Ось чому я наполягаю щоб писали тільки по темі грошей. Виключно.@Гудзак,

Openpharmacist

Головний матершинник
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Гудзак, та нема. Якби були б, то й теми цієї не було б.
Post automatically merged:

витратили чи не на порядок менші гроші
7000???
Post automatically merged:

Скажу так. Спочатку буде хімія. Після неї оперативне втручання. Більше не хочу писати. Зрозумійте, на душі не те що кішки скребуть... Два тижні тому було настирливе бажання закінчити з цим всім. Переборов. Так що Kladoff, правий. Давайте про це більше не будемо.

Останнє редагування:

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Меценати розгулюють штабелями тіко в казках, як би були певно чоловік би не писав. Ось чому я наполягаю щоб писали тільки по темі грошей. Виключно.@Гудзак,
зараз багато благодійних фонді, ''стучіть і вам можливо відкриють''

Зверху