Збір коштів на лікування онкозахворювання (рак)

Openpharmacist

Головний матершинник
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Користувач Openpharmacist, який проживає в Запоріжжі, збирає грошові кошти в суммі 70'000 ₴ для вирішення проблем зі своїм здоров'ям. Реквізити для поповнення банки (monobank):
💳 4874 1000 2841 4343
send.monobank.ua/jar/3kVkDXand9

Для євро
Поповнення із-за кордону EUR

У межах Європи

IBAN
GB02CLJU00997184352154
BIC code
CLJUGB21
Receiver
TKACHENKO YEVHEN

Свіфт для $ в особисті бо там є деяка персональна інформація.

Якщо хтось погодиться дати в борг, звісно з відповідним оформленням, то я був би вдячним. Я би повертав по 10000 ₴ щомісяця, а то й більше. Таким чином за півроку - сім місяців би все повернув.

Топікастер надав адміністрації наявні документи, що підтверджують його стан.
Враховуючи ситуацію і хворобу, погоджено виділення теми щодо збору коштів в окрему!

Причина: шапка теми
Останнє редагування:

Openpharmacist

Головний матершинник
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Друзі, чи може хтось позичити суму? Як я і казав, готовий це оформити розпискою чи іншим чином. Бо грошей критично мало. Я би повертав по 10000 ₴ щомісяця, а то й більше. Таким чином за півроку - сім місяців би все повернув.
Є думки про МФО. Але там відсоткі такі, що...

Останнє редагування:
Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
Openpharmacist, Правильно Kladoff, підкреслив, МФО таких сум не дасть зі старту, плюс з початком війни МФО великих сум не погоджують. Можна спробувати взяти максимально погоджувальні суми у різних МФО, потім протермінувати термін позики і в майбутньому домовитися сплати лише за тіло кредиту. Я на власному досвіду домовився сплатити позику з чотирма МФО лише за тіло кредиту, як показує практика, їм вигідніше з тобою домовитися за тіло кредиту, чим подати на вас в суд, чи на виконавчу службу. Але все ж таки це незручності, з цими постійними дзвінками від різних МФО, і плюс буде погана кредитна історія.

Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
Саня-068, от я так про це ж і подумав. А дзвінки то таке - лівий номер це вирішує.
Знайте одне, що після таких маніпуляцій, кредитна історія буде негативною, в майбутньому можуть більше не погодити кредит ніде. На початку прострочення, будуть бомбити вас дзвінка і листами сильно, дзвонити будуть лише до вас, до родичів і знайомих не дзвонять. Потім через 4-6 місяців дзвінки повністю припиняються, потім раз в місяць будуть дзвонити пропонуючи більш вигідніші умови по списанню відсотків, але ви не ведіться, наполягайте на сплаті лише тіла кредиту, з часом вони погодяться закрити борг за тіло кредиту. Я це проходив, з Кредит7, МайКредит, МаніФою, Кредит Каса.

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Openpharmacist, як варіант - знайомих буржуїв-меценатів нема? Для кого ці 70 "косих" (ще й гривень) - копійки? Особисто я готов донатити з пенсії на регулярній основі (як на ЗСУ) - але так ми збиратимемо не один рік...

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Меценати розгулюють штабелями тіко в казках, як би були певно чоловік би не писав. Ось чому я наполягаю щоб писали тільки по темі грошей. Виключно.@Гудзак,

Openpharmacist

Головний матершинник
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Гудзак, та нема. Якби були б, то й теми цієї не було б.
Post automatically merged:

витратили чи не на порядок менші гроші
7000???

Скажу так. Спочатку буде хімія. Після неї оперативне втручання. Більше не хочу писати. Зрозумійте, на душі не те що кішки скребуть... Два тижні тому було настирливе бажання закінчити з цим всім. Переборов. Так що Kladoff, правий. Давайте про це більше не будемо.

Останнє редагування:

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Меценати розгулюють штабелями тіко в казках, як би були певно чоловік би не писав. Ось чому я наполягаю щоб писали тільки по темі грошей. Виключно.@Гудзак,
зараз багато благодійних фонді, ''стучіть і вам можливо відкриють''

Openpharmacist

Головний матершинник
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Дякую друзі! Ви просто найкращі. На разі частину грошей поміняв на євро. Бо боюся втратити на інфляції. Бо щось курс повзе кожен день.

А в понеділок їду ще на одне обстеження. Бл..., як це задовбує.

Зверху