Ну ти як не в шоу живеш. Для керманичів головне, аби електорат міг свати подивитися і Дія документи постійно погортати.
так, а де там заробіток? 110 грн навіть на бенз не хватитьМоже у кого є час, обладнання та бажання "підзаробити"
![]()
Запускаємо проєкт Генератор зв’язку: підтримайте мобільний зв’язок під час блекаутів
Бізнес та відповідальних громадян запрошують оплачувано заживити базові станції операторів своїми генераторами, щоб під час блекаутів українці могли викликати швидку, отримувати екстрені сповіщення та зв’язатися з рідними.thedigital.gov.ua
Згоден. Причому світла в районі немає тільки 2 години поспіль, але зв'язок працює жахливо, навіть голос.Сегодня во время блекаутов мобильная связь в ауте была, как обычно
По все трём операторам
Улучшения никакого не заметно (((
Какие там генераторы и бесперебойники не ясно
а хто казав про покращення для абонентів? слони підняли тариф і покращили свій фінрез, все чесноСегодня во время блекаутов мобильная связь в ауте была, как обычно
По все трём операторам
Це дивно, бо я чогось думав, що всю область апгрейдили.Сегодня во время блекаутов мобильная связь в ауте была, как обычно
По все трём операторам
Поруч вежа на якій висить 3 оператори, 100 метрів зарядна станція на 100 кВт по АКБ і панелям, я думаю 4500 в день нормальний бонус власнику ? З пдв ще вище суматак, а де там заробіток? 110 грн навіть на бенз не хватитьМоже у кого є час, обладнання та бажання "підзаробити"
![]()
Запускаємо проєкт Генератор зв’язку: підтримайте мобільний зв’язок під час блекаутів
Бізнес та відповідальних громадян запрошують оплачувано заживити базові станції операторів своїми генераторами, щоб під час блекаутів українці могли викликати швидку, отримувати екстрені сповіщення та зв’язатися з рідними.thedigital.gov.ua
Запропонуйте власні послуги операторам, якщо є вільна потужність. Використання генераторів на запропонованих умовах авжеж невигідно, враховуючи доставку генератора та обслуговування додатково до палива.Поруч вежа на якій висить 3 оператори, 100 метрів зарядна станція на 100 кВт по АКБ і панелям, я думаю 4500 в день нормальний бонус власнику ? З пдв ще вище сума