Місто
Київ
Вчера такое выскочило, я тут же повторил и реестр вдруг выздоровел, все удалось. ИМХО, если в Дию долго не заходить, то и не такое случается.

Місто
Львів
Останнє редагування:

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5

Openpharmacist

Головний матершинник
Місто
Запоріжжя
Телефон
Motorola edge 60 pro
От у мене ХЗ. Замовляв для себе та двох дітей. Прилетіло 2000. Причому дочці замовив 15-го, сину 18-го. От й гадай чиє ж воно. Напевно моє та доньки.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
що це за помилка?

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Місто
Київ
Телефон
Samsung M12 (Life, Lyca)
Мому родичу 80+ аналогічне висвітлює, на тижні збирається у відділення ПФ виясняти.
А він відноситься до тих категорій, бо у дружини теж таке є, але вона не підпадає до тих категорій (може в кого мінімальна пенсія, то помилково занесли)

Місто
Львів
ДІ, Мобільний зв'язок - більше не можна.
Кафе та ресторани - більше не можна.

Спробував продукти - MCC підходить, оплата не проходить
Мені від початку і в голову не приходило витрачати це кудись ще, окрім комуналки (яку і так ці дві тисячі, моя та дружини лише відсотків на 20-30 покривають).

Місто
kyiv
ДІ, Мобільний зв'язок - більше не можна.
Кафе та ресторани - більше не можна.

Спробував продукти - MCC підходить, оплата не проходить
Мені від початку і в голову не приходило витрачати це кудись ще, окрім комуналки (яку і так ці дві тисячі, моя та дружини лише відсотків на 20-30 покривають).
Ну а я вже в одному з своїх повідомлень писав що комуналка не в моїх інтересах)

Зараз зрозумів що намагався оплатити товар не з програми "Зроблено в Україні", цікаво чи спрацює якщо взяти саме товар який бере участь в цій програмі..

Місто
Львів
Донатять на ЗСУ наші з дружиною високооплачувані діти віком 30++.
Хоча намовити їх подати заявку на цю тисячу, щоб нею ж і задонатити, була та ще проблема. Казали що їм простіше донатити із заробітків, а не ганьбитися з оформленням тих популістських подачок.

Зверху