- Місто
- Киевская область
Власне й не заходили туда півроку-рік.ИМХО, если в Дию долго не заходить, то и не такое случается.
Поспішив з висновком, сьогодні нарахування за вчора не з'явилися.З'явилися нарахування і за вчора, 21.11. Можна сказати що робота системи по тижню перебоїів відновлена
МСС пополнение мобилки занесли в чёрный список, чтобы народ не обналичивал через мобилку. Постановление приняли на днях.Невозможно пополнить мобильный счёт...
Мому родичу 80+ аналогічне висвітлює, на тижні збирається у відділення ПФ виясняти.помилка?
відпишись потімМому родичу 80+ аналогічне висвітлює, на тижні збирається у відділення ПФ виясняти.помилка?
А він відноситься до тих категорій, бо у дружини теж таке є, але вона не підпадає до тих категорій (може в кого мінімальна пенсія, то помилково занесли)Мому родичу 80+ аналогічне висвітлює, на тижні збирається у відділення ПФ виясняти.помилка?
Точно не знаю, піде та вияснить. Але додаткову щомісячну допомогу у розмірі 944 грн роки чотири вже отримує.він відноситься до тих категорій
Мені від початку і в голову не приходило витрачати це кудись ще, окрім комуналки (яку і так ці дві тисячі, моя та дружини лише відсотків на 20-30 покривають).ДІ, Мобільний зв'язок - більше не можна.
Кафе та ресторани - більше не можна.
Спробував продукти - MCC підходить, оплата не проходить
Ну а я вже в одному з своїх повідомлень писав що комуналка не в моїх інтересах)Мені від початку і в голову не приходило витрачати це кудись ще, окрім комуналки (яку і так ці дві тисячі, моя та дружини лише відсотків на 20-30 покривають).ДІ, Мобільний зв'язок - більше не можна.
Кафе та ресторани - більше не можна.
Спробував продукти - MCC підходить, оплата не проходить
Донатять на ЗСУ наші з дружиною високооплачувані діти віком 30++.донати на ЗСУ