- Місто
- Киевская область
А как оплачивать продукты, если например в телефоне NFC нет, в ручную реквизиты вводить?Ну а я вже в одному з своїх повідомлень писав що комуналка не в моїх інтересах)Мені від початку і в голову не приходило витрачати це кудись ще, окрім комуналки (яку і так ці дві тисячі, моя та дружини лише відсотків на 20-30 покривають).ДІ, Мобільний зв'язок - більше не можна.
Кафе та ресторани - більше не можна.
Спробував продукти - MCC підходить, оплата не проходить
Зараз зрозумів що намагався оплатити товар не з програми "Зроблено в Україні", цікаво чи спрацює якщо взяти саме товар який бере участь в цій програмі..
Так там пише, на кого грошіОт у мене ХЗ. Замовляв для себе та двох дітей. Прилетіло 2000. Причому дочці замовив 15-го, сину 18-го. От й гадай чиє ж воно. Напевно моє та доньки.
Як варіант, в Сільпі замовити самовивозом з оплатою онлайн цією карткою.как оплачивать продукты, если например в телефоне NFC нет
Трохи відчув себе Буратіном.Мальвіна сказав(ла):на жаль, станом на зараз відсутня можливість проведення комунальних платежів з рахунку національного кешбеку в застосунку "МайРайф". Даний функціонал буде реалізовано в середині грудня.
Я натиснув для цього три рази ОК в додатку монобанку) Полетіло на русоріз)Хоча намовити їх подати заявку на цю тисячу,
Коли подавав заявку в переліку були тільки нац кешбек картки, хоча дія картка в мене теж є. Так що скоріш за все ні.Для виплати 1000 треба картку Нац.Кешбеку чи Дія.Картка також підійде?