Місто
Київ
Хтось у продуктових магазинах вже платив? Якісь продукти справді можна купити?
Пробував у Фора не працює. Спробуй ще знайди супермаркет з MCC 5411
Post automatically merged:

Закладки харчування теж вилучили з програми

Місто
Київ
Телефон
ZTE Nubia Z60S Pro
Хтось у продуктових магазинах вже платив? Якісь продукти справді можна купити?
Пробував у Фора не працює. Спробуй ще знайди супермаркет з MCC 5411

З такими швидкостями змін залишиться тілько - подивитись на баланс :)

Місто
Львів

aucun

aucun problème
Місто
Kryvyi Rih
Місто
Радивилів
В мене телефон xiaomi redmi note 5, сьогодні питався раз шість придбати ліки вітчизняного виробництва замовляючи і оплачуючи. їх на сайті аптека оптових цін і аптека низьких цін і постійно приходило повідомлення, що картка нацкеша не активована , дзвонив, написав підтримку вони сказали , що оплатити на замовляючи ліки на сайті неможливо через використання опції лікпей
Допоможіть будь ласка яким чином можна замовити і оплатити ліки маючи телефон з такими параметрами, функція NFC відсутня , як можна оплатити, допоможіть?
Чи це неможливо взагалі?

Місто
Светловодск
Pepto, я замовляв і оплачував ліки на сайті мережі аптек Подорожник podorozhnyk.com. Це не залежить від NFC. При замовленні товару на сайті з'являється перелік способів оплати за товар, серед яких є пункти: "Сплатити картою на сайті", "Сплатити картою Національний кешбек". Треба обрати останній пункт. Сплатити цією картою можна тільки за ліки, внесені в категорію Національний кешбек.
Намагався сплатити цією картою на сайті мережі аптек Бажаємо здоров'я apteka.net.ua. Не вийшло: неможливо сплатити будь-якою картою. Тільки замовити.
NFC в телефоні потрібно, якщо розраховуватися в касі, прикладаючи телефон до терміналу

Місто
ЗСУ
Телефон
SMSNG S23U, Poco M5s
Місто
Радивилів
tw-r, Дякую, вже зрозумів свою помилку, підступно думав що всі ліки українського виробництва підпадають під дією нац кеш кешбека, але Харків вирішив не прив'язувати свої ліки до цієї програми

Зверху