В минулому році давали на карту "еПідтримка", а в цьому році на "Національний кешбек". Різниця є?Ніт. В тому році не давали, бо 10% кешбек тільки на кешбек.Цікаво, чи дадуть 10% кешбеку, як у них за умовами?
Скуштуєш облизня. Нова пошта не надає поштові послуги. І не має МСС 9402.dimonchik, думаю треба під високий хайд треба загнати
На еПідтримку давали ще ковідну 1000В минулому році давали на карту "еПідтримка", а в цьому році на "Національний кешбек". Різниця є?
Підтверджую. То я вже заплутався у такій кількості картокНа еПідтримку давали ще ковідну 1000В минулому році давали на карту "еПідтримка", а в цьому році на "Національний кешбек". Різниця є?
А минулого року вже на карту Нацкешбека
А що заважає картку "Національний кешбек" відкрити в іншому банку, не в основному? Я так і зробив. Плюс ваша банківська таємниця, давно вже не таємниця для держави.Т.е. чтобы получить эту тысячу нужно завести карту, которая подразумевает раскрытие банковской тайны? А хитро они придумали![]()
Заявку можна подати двома способами:Де почитати про отримення чієї тисячі, якісь рухи для цього потрібно робити?
Так Дія в усіх через раз працює, не залежно від операційної системи. Я замовив з першого разу, зараз вже через раз в Дію заходить. Товариш з айфону ще досі не може оформити.Саме цікаве, що в дружини з моторола не йшло, а в мене з айфону замовилось на мене і дітей без проблем) Шах і мат андроїдюзери![]()
З iPhone замовив 1000Купи дружині айфона, скрудж
а на дітей вже дають?Саме цікаве, що в дружини з моторола не йшло, а в мене з айфону замовилось на мене і дітей без проблем) Шах і мат андроїдюзери![]()
Ну на вибори народ не ломанеться так, як на "халяву".Да, дия хорошо так прилегла отдохнуть
Интересно как же она выборы выдерживать планирует с такой работоспособностью