Измененные тарифы для пользователей «золотых», «серебряных» и «платиновых» номеров

romrom

телеграм@romrom_777
Місто
Харьков
А вот и подробности. Интересно, кому вообще хватит ума платить за покупку дорогого красивого номера у умирающего оператора?
думаю, это связано с возможным MNP в следующем году.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Да ладно. Кому нужен номер в стремном коде 092, при звонках на который к тому же еще и будут вещать что он перенесен...

romrom

телеграм@romrom_777
Місто
Харьков
Да ладно. Кому нужен номер в стремном коде 092, при звонках на который к тому же еще и будут вещать что он перенесен...
092 ничем не хуже 094, который тоже берут зачастую именно для этого.

romrom

телеграм@romrom_777
Місто
Харьков
Місто
Киев
ну по крайней мере одного такого я точно знаю))
Слишком малая выборка) Твоя идея устарела давным давно, новой она казалась при запуске MNP. Из-за сложности (для большинства это сложно, просто поверь) процедуры, не приняло популярности. Такое может понадобиться единицам в год. Даже не десяткам. Подключения за день сразу составляют большинство (в случае Пиплов тоже, там 1 абон/день наверное достижение), в отличии от тобой упомянутых.

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Пиплы разве поддерживают MNP?

Місто
Чернiгiв
Телефон
Nokia 9 Pure View
Сделали бы хоть простым и доступным подключение к аналогу IT-phone

Місто
Киев
SamLion, я с ними вел диалог упрощенной процедуры подключения SIP телефонии, и они меня отморозили, про какие "фоны" речь может идти.

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Місто
Чернігів
Телефон
Mi6, Mi10TPro5G, FlyTS113
Вартість послуг для новеньких:
  • Надання «діамантового» номеру - 25000,00 грн./одноразово з ПДВ;
  • Надання «платинового» номеру - 15000,00 грн./одноразово з ПДВ;
  • Надання «золотого» номеру – 10000,00 грн./одноразово з ПДВ;
  • Надання «срібного» номеру – 5000,00 грн./одноразово з ПДВ;
  • Використання «діамантового» номеру – 1000,00 грн./міс. з ПДВ;
  • Використання «платинового» номеру - 500,00 грн./міс. з ПДВ;
  • Використання «золотого» номеру - 300,00 грн./міс. з ПДВ;
  • Використання «срібного» номеру - 250,00 грн./міс. з ПДВ.
Ух! Люблю азартних хлопців. І тих крутеликів, які будуть повертати вкладені у повітря фантастичні суми. Номер від закриття не врятуєш безсенсовою недопослугою MNP, якщо оператор закриється і тим самим закриє код. MNP ні на фіксовані номери не поширюється, ні абонента реальним власником номера не робить. Код повертається до НКРЗІ після припинення діяльності оператора, в яку б ти мережу (з прив'язаним до цього коду номером) перед цим не мігрував.

aurowl

Moderator
Команда форуму
Місто
міста Торецьк
Номер від закриття не врятуєш безсенсовою недопослугою MNP, якщо оператор закриється і тим самим закриє код. MNP ні на фіксовані номери не поширюється, ні абонента реальним власником номера не робить. Код повертається до НКРЗІ після припинення діяльності оператора, в яку б ти мережу (з прив'язаним до цього коду номером) перед цим не мігрував.
Для этого есть lnp, которого нет у нас, но в чем смысл разгонять страшилки которых ещё не было ни разу? Типа смотрите какой я фантазер-фантаст-предсказатель?

Місто
Чернігів
Телефон
Номер від закриття не врятуєш безсенсовою недопослугою MNP, якщо оператор закриється і тим самим закриє код. MNP ні на фіксовані номери не поширюється, ні абонента реальним власником номера не робить. Код повертається до НКРЗІ після припинення діяльності оператора, в яку б ти мережу (з прив'язаним до цього коду номером) перед цим не мігрував.
Для этого есть lnp, которого нет у нас, но в чем смысл разгонять страшилки которых ещё не было ни разу? Типа смотрите какой я фантазер-фантаст-предсказатель?
Спочатку злилися Beeline i Golden Telecom GSM, потім все це стало Київстар)). Код 039 ще існував деякий час, потім Київстар його просто закрив, а прив'язані до нього міські на вибір: або теж закривай, або заводь НОВИЙ контрактний 067. Це при тому, що в тарифі 039 була БЕЗКОШТОВНА переадресація дзвінків на існуючі 068. Все це ніхто зберігати і не думав. І так, MNP не було тоді "нірАзу" навіть в такому недосконалому вигляді як зараз.
А щодо "фантазій", то це комусь здається. Насправді недопослуга так працює: зникає оператор-донор - зникає його код - зникає номер. Куди б він перенесений не був. Повертається в НКРЗІ. Українське так зване "MNP" не робить номер вашою власністю на відміну від американського LNP.

Останнє редагування:

romrom

телеграм@romrom_777
Місто
Харьков
Насправді недопослуга так працює: зникає оператор-донор - зникає його код - зникає номер. Куди б він перенесений не був. Повертається в НКРЗІ.
это ваше личное мнение?

Місто
Чернігів
Телефон
Насправді недопослуга так працює: зникає оператор-донор - зникає його код - зникає номер. Куди б він перенесений не був. Повертається в НКРЗІ.
это ваше личное мнение?
Ні, українське законодавство і нормативна база регулятора НКРЗІ - не мойо лічноє мнєніє.

Зверху