Re: Интертелеком: Днепропетровск и область
дійсно, 5 або 6 достатньо конкретизує кількість.
Однак слово "кажется" уважному читачу скаже про те, що той хто його застосував, не впевнений в достовірності наведеної ним інформації. для цього він і зазначав: кажется. тобто - йому кажется. але ми розміємо, що те, що комусь кажется, не обов'язково є фактом. і той хто застосував слово кажется, цим самим кажется, особисто вказує на те, що інформація не достовірна. разом з цим, він хоче поділитися тією інформацією, яка йому кажется, що і було зроблено. тому, мені здається, недоречно дорікати людині за те, що вона виклала інформацію, яка їй кажется, з припискою, що їй ця інформація кажется
В цій полеміці, як на мене, дві суті: кількість БС в Дніпропетровську та корректність наших висловлювань.
Так от, - по кількості БС-к сказати нічого.
Щодо коректності висловлювань я вже сказав
я теж можу озвучити без всяких кажется: їх менше 500
а все інше - від лукавого
Сергію, тут на форумі я раніше з одним паном в подібній формі посперечався, так він мене з друзів викинув сподіваюся, ти цього не зробиш? в принципі, я роблю корисну справу - інколи не завадить подивитися на ситуацію з іншої сторони.
але якщо ти не згоден - я все потру і замовлю тобі на роботу піццу.
"5 или 6 кажется" в русском языке достаточно четко описывает количество...
дійсно, 5 або 6 достатньо конкретизує кількість.
Однак слово "кажется" уважному читачу скаже про те, що той хто його застосував, не впевнений в достовірності наведеної ним інформації. для цього він і зазначав: кажется. тобто - йому кажется. але ми розміємо, що те, що комусь кажется, не обов'язково є фактом. і той хто застосував слово кажется, цим самим кажется, особисто вказує на те, що інформація не достовірна. разом з цим, він хоче поділитися тією інформацією, яка йому кажется, що і було зроблено. тому, мені здається, недоречно дорікати людині за те, що вона виклала інформацію, яка їй кажется, з припискою, що їй ця інформація кажется
Игорь, есть что сказать по существу?
В цій полеміці, як на мене, дві суті: кількість БС в Дніпропетровську та корректність наших висловлювань.
Так от, - по кількості БС-к сказати нічого.
Щодо коректності висловлювань я вже сказав
так, дійсно. але їх могло бути і 2, і 3. Однак завдяки тобі ми тепер точно знаємо, що їх більше 11. І саме ти вказав нам на це. Настільки я розумію, повноважень на це (на доведення інформації, що їх більше 11) в тебе не було. Правильно? Але ж ти це зробив. Чому тоді, коли тебе просять вказати більш-менш точну кількість БС, то мотивом твоєї відмови є "відсутність повноважень", а не просто відсутність бажання це робити?это может быть и 12, и 32... чувствуешь разницу по сравнению с точной информацией?
я озвучил, причем без всяких "кажется"... их больше 11.
а молчать лучше, если имеешь "левую инфу", как у тебя...
я теж можу озвучити без всяких кажется: їх менше 500
а все інше - від лукавого
Сергію, тут на форумі я раніше з одним паном в подібній формі посперечався, так він мене з друзів викинув сподіваюся, ти цього не зробиш? в принципі, я роблю корисну справу - інколи не завадить подивитися на ситуацію з іншої сторони.
але якщо ти не згоден - я все потру і замовлю тобі на роботу піццу.