Интертелеком LTE

• Автор теми kaev
  • Дата створення
Статус
Закрита.
Місто
Zhytomyr
Як вважаєте?
1. Чи є дедлайн сплати за ліцензію? З гарантованою втратою можливості отримати її у разі несплати.
Або:
2. Склалось унікальна ситуація і Інтертелеком може сплатити навіть у наступному році. Як тільки сплатить то отримає ліцензію.
Абы ИТ просто никому не мешал. Будут еще частоты в 800м диапазоне, так чтоб торги организовать - вот тогда окно возможностей для ИТ и закроется.

Місто
Львів
Телефон
Samsung S24+
Будут еще частоты в 800м диапазоне, так чтоб торги организовать
Як ви собі уявляєте торги на 20mhz після їх повного вивільнення на 3х учасників ринку? По 5mhz торгувати толку не багато.

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Як ви собі уявляєте торги на 20mhz після їх повного вивільнення на 3х учасників ринку? По 5mhz торгувати толку не багато.
Як тільки трійка розгорне LTE 900 у них з'явиться необхідність і далі розвивати низькі частоти. З тендером на частоти Інтертелекома у разі несплати їм ліцензії. І необов'язково 5 МГц. Хто більше сплатить може все собі купити.

Місто
Львів
Телефон
Samsung S24+
Місто
Солоденьке місто 🍇
poptab, ну так покрытие нужно уже сейчас, а Б20 частот - нету. Та и дороже строить 800 полосу. А 900 закрывает и голос и трафик.

Останнє редагування:

SimonDark

Заблокирован
Місто
Киев
Телефон
iPhone
Интер не просто ж так добровольно сдал 9-15 каналы. Наверняка было личное обещание кого-то из топов или даже самого Зеленого. Но у слова политика век не долог, и как только полностью освоят B8, сразу же пойдет речь о необходимости тендера B20.

SamLion

Заблокирован
Місто
Чернiгiв
Телефон
Nokia 9 Pure View
Интересно, а использует ли Интер сейчас частоты, полученные по наследству от львовской "Украинской волны DGTel"? По идее они должны быть пригодны для B20

Місто
Львів
Телефон
Samsung S24+
poptab, та чего, даже 1-2 мегабита это куда лучше Edge
Я теж був таким оптимістом поки 11 літня дитина мені не висказалась що вона думає про такий "4G".
Post automatically merged:

Интересно, а использует ли Интер сейчас частоты, полученные по наследству от львовской "Украинской волны DGTel"? По идее они должны быть пригодны для B20
А чим вони відрізнялись від тих же частот що були у DCC? Які дружно life обміняв під можливість запуску b8

Місто
Запорожье
Б5 и Б20 разные диапазоны, + лицензия строго сдма

SamLion

Заблокирован
Місто
Чернiгiв
Телефон
Nokia 9 Pure View
Я имею в виду, задействованы ли в сети CDMA частоты, принадлежавшие ранее "Украинской волне" или они проданы/выменяны/сданы? И что сейчас работает на частотах DCC? По идее, частоты от DAMPS как правило пригодны для построения LTE B20, а частоты CDMA- для В5

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Я теж був таким оптимістом поки 11 літня дитина мені не висказалась що вона думає про такий "4G".
А ти включи на телефоні тієї дитини 2G only, і дай трохи покористуватись, то почуєш ще більше нового, що вона думає, і попросить повернути назад той "такий" 4G. А то, діти розбещені зараз всюдисущим швидким вайфаєм, і думають, що 4G має бути не гіршим. Все має пізнаватись в порівнянні з чимось, як от, 4G із 2G. Нехай змалечку відвикає від тепличних умов і привикає до реального життя.

Olexa

Rdr, smtms wrtr
Місто
Київ
Телефон
UMC прямий
А ти включи на телефоні тієї дитини 2G only, і дай трохи покористуватись, то почуєш ще більше нового, що вона думає, і попросить повернути назад той "такий" 4G. А то, діти розбещені зараз всюдисущим швидким вайфаєм, і думають, що 4G має бути не гіршим. Все має пізнаватись в порівнянні з чимось, як от, 4G із 2G. Нехай змалечку відвикає від тепличних умов і привикає до реального життя.
Неможна переставати бути оптимістом через те, що дитина верзе якусь дурню.
От у мене п'ятирічний онук наполягає на невідкладному впровадженні 6Г. Я розгублений. Що робити, панове?

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Та той 900 - це по типу "краще ніж нічого". А по факту гроші на вітер: ні ємності, ні швидкості.
Насправді LTE 900 це непоганий європейський варіант низькочастотного 4G, band 8. Чим він вам не подобається не зрозуміло: частоти є, швидкість гарна (в темі Вадафона 4G викладували тести з швидкістю понад 10 МБіт/с).

• Like
Реакції: Aleg

knedlyk

Заблокирован
Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
А 900 закрывает и голос и трафик.
Та той 900 - це по типу "краще ніж нічого". А по факту гроші на вітер: ні ємності, ні швидкості.
А що ви очікуєте? В низьких частотах досягають иншого ефекту, ніж у високих.

Місто
Zhytomyr
Будут еще частоты в 800м диапазоне, так чтоб торги организовать
Вы видели разворачивание LTE900 lifecell’ом? Если да, вы все еще считаете что участников рынка 3? Пора снимать розовые очки
Post automatically merged:

..но какое всё это имеет отношение к грядущему(?) LTE от Интера?? :unsure:
LTE и Интер вообще никакого отношения друг к другу не имеют ;)

Статус
Закрита.
Зверху