Интертелеком LTE

• Автор теми kaev
  • Дата створення
Статус
Закрита.
Місто
Львів
Телефон
Samsung S24+
Згадуючи запуск 3G лайфом коли спочатку запустились по мінімуму, потім довго мовчали, а тоді пішов масовий 3g - дам шанс лайфіку в майбутньому

А от до Інтера питання є. У них в ДНК працювати на безальтернативному ринку коли або до них підключаються, або сидіть без 3ж.
А ситуація то змінилась, а доганяючим Інтер не уміє виживати

gredox

Ruslan Nekrutenko Telegram: @rus_nekrutenko
Місто
Нидерланды
Телефон
Google Pixel 9 Pro XL
По ходу ИТ в 4Г-это уже утопия. Кино отменяется.
Большая тройка уже на полную что-то строит. ИТ вместо оплаты лицензии и стройки подняло тарифы и аргументмиует это затратами для переконверсии частот. Вопрос... А чего я должен сам себе оплачивать гэ... связь? Это финальная моя абонплата. Перспективы нет. Я лучше у Лайфсела возьму на контракте прямой номер и не буду за деньги гемороится ИТфоном.

Місто
Нововолинськ
Телефон
Xiaomi Redmi 3 Pro
Цю тему варто закрити не буде в інтера LTE. Хіба зможуть змінити власника, продатися... Як на мене це не добре але вже є фактом.

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Суд перенесли на неделю:

Шостий апеляційний адміністративний суд
Дата/час28.07.2020 11:30
№ Справи640/7394/20
Сторони по справіПозивач (заявник): Товариство з обмеженою відповідальністю "Інтернаціональні телекомунікації", відповідач (боржник): Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації, орган або особа, яка подала апеляційну скаргу: Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації
Суть позовупро визнання протиправним та скасування рішення, зобов'язання вчинити дії
Адресавул. Московська, 8, корп. 30, м. Київ, 01010
Зал судових засідань1
Форма судочинстваАдміністративні справи

Місто
Киев
Сьогодні подзвонили з ІТ і сказали що ІТ готується до запуску ЛТІ і провели типу опитування мол скільки готові платити і за яке наповнення. А я вже думав ІТ фсьо, а тут вони воно як. Готуються до впровадження ЛТІ ,🙄🙄🙄

dead_astronaut

in space
Місто
Київ
Дело идёт к ноябрю..
Есть у меня одна знакомая, с её слов - лично знакома с директором ИТ. Я с ней пару месяцев назад общался по поводу "смерти" ИТ - она говорила, что это неправда. Вчера я ей напомнил о том разговоре в контексте "ну что, я таки прав оказался". Так вот она утверждает, что в ноябре ИТ запустит LTE.

Місто
Київ
Сьогодні подзвонили з ІТ і сказали що ІТ готується до запуску ЛТІ і провели типу опитування мол скільки готові платити і за яке наповнення. А я вже думав ІТ фсьо, а тут вони воно як. Готуються до впровадження ЛТІ ,🙄🙄🙄
Так они уже его запускают. И даже тестируют. А вы, что не в курсе!? На Западной Украине и в украинских частях Луганской и Донецкой областей. Услуга летает, абоненты оргазмируют от счастья.

dima1

Moderator
Команда форуму
Місто
Мальмё
Телефон
Samsung Galaxy S20 Ultra
Он?
Post automatically merged:

Осталось совсем немного - купить лицензию за 200 миллионов грн и отдать долг какой-то организации 20 миллионов грн.

Вкладення

• Хахлюк.jpg
    Хахлюк.jpg
    15.8 КБ · Перегляди: 37
Останнє редагування:
Місто
Львов
Ну так в западных областяхScreenshot_20201027-222143.png интер уже "запустил" LTE! Помните? Может теперь везде по тому же сценарию?

Останнє редагування:

knedlyk

Заблокирован
Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель

dead_astronaut

in space
Місто
Київ
Сьогодні подзвонили з ІТ і сказали що ІТ готується до запуску ЛТІ і провели типу опитування мол скільки готові платити і за яке наповнення.
Аналогічно..
Розкажіть, що саме сказали?
Дзвонили з +380945050750, дівчина питала, чи планую продовжувати користуватись послугами IT в разі переходу оператора на LTE та якими девайсами користуюсь (смартфон, кнопкофон).
Також спитала, скільки приблизно "споживаю" хвилин та МБ в місяць та яку вартість вважаю оптимальною за цей об'єм послуг.
Більше ніякої конкретики чи термінів..

Останнє редагування:

dima1

Moderator
Команда форуму
Місто
Мальмё
Телефон
Samsung Galaxy S20 Ultra
Похоже действительно хотят перевести всех на Vodafone и закрыть сеть. Решают какой тарифный план выкатить для переходящих. Всё имхо.

Статус
Закрита.
Зверху