намана.
намана.
Я только что пробовал грузить через Утел. Есть значок 3,5g, но скорость около 5 кб/сек...
Добавлено через 1 минуту
Неужели теперь и Утел начал делать ограничения скорости? Или это временный глюк? Покрытие нормальное. 5 палочек по шкале Н82.
Выход очень простой: поднять цену мегабайта до 25-30 коп. и опять будет скорость 3-4 мегабита. И никаких лицензий никто раздавать не будетДа потрібно терміново розгружати мережу. Вихід! Терміново видати ліцензії на 3G всі нашим операторам одразу, нехай скинуться по 600-700 млн. грн. і все.
Народ почали привчати до 3G, і починається хвиля масових підключень.
сорі, але дуже схоже що в тебе спідтест грузився в режимі non-HSDPA... немає слів. Швидкість utel тільки падає. Пам'ятаю коли купляв модем швидкість була на рівні 3-4 мб/с, місяць назад дивувався, що на рівні 1-1.5 мб/с. Сьогодні
що далі???
... загрузили мережу дешевими модемами від КС. Так, саме від КС - практично всі кого знаю купували модем КС під Utel. Лише один в самого Utel і то до акції КС.
Студенти накупляли телефонів з 3G і сидять на парах в інтернеті. Це ще криза, а якби як раніше, коли міняли телефони кожні 3-6 міс на новіші моделі...
Да потрібно терміново розгружати мережу. Вихід! Терміново видати ліцензії на 3G всі нашим операторам одразу, нехай скинуться по 600-700 млн. грн. і все.
...
... загрузили мережу дешевими модемами від КС. Так, саме від КС - практично всі кого знаю купували модем КС під Utel. Лише один в самого Utel і то до акції КС.
По данным за сентябрь у Утела был самый большой прирост абонбазы. За октябрь, уверен, результаты будут еще лучше.модемов от силы продали 20000 по всей стране. Это капля в море для утела.