- Місто
- Вінницька обл.
Alex, нет, я (если буду) судиться, то только за ту часть, которую мне не возместила страховая (франшиза!)...
в том то и дело, что он очень наглый и самоуверенный тип... если бы это был какой-то простой мужик (да еще и трезвый) то и темы бы этой небыло...если этот дед (человек) очень гнилой по своему существу
проводилася, саме експертиза (з розрахунками і висновком)...експертиза не проводилася
вартість експертизи я не оплачував, оплатила страхова...слід буде заплатити. Гривень 500-800. це вже твої витрати
згідно висновку експертизи сума матеріального збитку, завданого мені як власнику автомобіля складає більше 8500.грн (4200 відновлювальний ремонт + 4300 втрата товарної вартості).Знову ж таки, невідомо, яку суму збитків виведе експерт
якщо уважно прочитати мої пости, то там вже є написано, що його притягнули до адмін відповідальності та наклали штраф 340грн (на користь держави, зрозуміло)Але якщо немає постанови суду про притягнення до відповідальності - доведеться в суді доводити його вину
проводилася, саме експертиза (з розрахунками і висновком)...
все правильно, у мене є доказ, а у відповідача немає нічого... якщо хоче, хай заявляє клопотання про проведення ще однієї експертизи (за свій рахунок, звичайно)... проблем немає...У разі коли висновок експертизи наданий стороною як додаток до позовної заяви, тобто проведений відповідною експертною установою за її клопотанням чи клопотанням її представника, то такий висновок може розцінюватися лише як письмовий доказ, який підлягає дослідженню в судовому засіданні та відповідній оцінці
Мошенничество, страховой надо не дедом, а тобой заняться.Реальный ремонт обошелся мне 1200 грн (пластмассовое крепление поклеили, фару не меняли). Согласно экспертизе (проводила страховая) ущерб составил 4200грн. Страховая выплачивает из них мне 2200 грн (2000 грн франшиза). Тесть мой реальный ремонт страховая перекрывает.
destro,
все правильно, у мене є доказ, а у відповідача немає нічого... якщо хоче, хай заявляє клопотання про проведення ще однієї експертизи (за свій рахунок, звичайно)... проблем немає...
а що не так? невже повторна експертиза (якщо призначить суд) буде за мій рахунок?ну, ну...
а що не так? невже повторна експертиза (якщо призначить суд) буде за мій рахунок?
і що це означае в моєму конкретному випадку?Жоден доказ не має для суду наперед встановленого
значення.