Так летние террасы уже открыты. Только я бы не спешил ходить по общественным местам.Идем на поправку айда в ресторан....
Вот оно же в текстовой версии с фотографиями:Associated Press про Україну пише. І відео зняли з коментарями.
Ukraine's hospitals under strain, even with few virus cases
CHERNIVTSI, Ukraine (AP) — Medical workers in homemade protective masks and suits, with plastic bags over their shoes.apnews.com
Вот оценка результатов "успешного" первого этапа медицинской реформы:"Моя душа кричит. У нас дефицит медицинского оборудования и средств индивидуальной медицинской защиты. Как следствие, мы заражаемся", - рассказывает изданию анестезиолог Черновицкой областной больницы Николай Шарахлицкий.
"Я не думаю, что хотя бы одна больница в Украине имеет все, что нужно"
Готовность ко второму этапу реформы:"семейные врачи самоустранились от решения проблемы". "Они не посещают пациентов, а дают консультации по телефону. Все боятся заразиться коронавирусом"
Все, что я писал в этой теме есть в этой статье. Как в шутку предложила ведущий инфекционист Украины проф. Ольга Голубовская "поставить памятник короновирусу", который спас инфекционные больницы от бездумного закрытия во время второго этапа медицинской реформы.Как пишет издание, в больнице Почаева нет специалистов по инфекционным заболеваниям: один уволился, у другого диагностировали коронавирус. "Все люди убежали, а те, кто остался, работают на пределе своих сил из-за этой реформы", - считает Венжинович.
Робити як в тюрмах. VIP-палати за гроші.А у них есть больные, которые опастные для окружающих и они у них круглогодично. Поделите эту цифру на 12 месяцев (575 грн в месяц). Это и на питание и на медикаменты и на комунальные услуги и на зарплату персоналу (включая пищеблок, прачек, руководство больницей). Тут даже на питание не хватит.
Тебе можно министором здравоохранения сразу пойти - даже Супрун такое не придумала . Представляю: Чикатило признали психически больным, направили на принудительное лечение и он платит за VIP-палату.Робити як в тюрмах. VIP-палати за гроші.
Ну явно намного больше - хватает на маленькую зарплату, питание, комунальные услуги - не закрываются, а существуют.А сейчас, без реформы, сколько выделяют?Привожу пример цифр по психиатрии: на больницу на одного пролеченого больного будет выделяться 7000 грн .
Я лише продовжую державницьку позицію. Чим Чикатило гірший за гвалтивників і вбивць, які платать за VIP-палату?Тебе можно министором здравоохранения сразу пойти - даже Супрун такое не придумала . Представляю: Чикатило признали психически больным, направили на принудительное лечение и он платит за VIP-палату.
Та хай платять, як є гроші. Та цих грошей не вистачить, щоб спасти лікарню.Я лише продовжую державницьку позицію. Чим Чикатило гірший за гвалтивників і вбивць, які платать за VIP-палату?
Краще б почекали до Трійці. Хочу в Карпатах дотриматися соціальної дистанції.Знайомий водій автобуса, сказав, що в 20 числах травня мають відкрити міжміські
Такі речі краще у водіїв таксі питатиЗнайомий водій автобуса, сказав, що в 20 числах травня мають відкрити міжміські перевезення.
"Джерело" - це не інформація, а клікбейтДжерело в Мінінфраструктури зазначило, що цей план поки що не затверджений Кабміном і може змінитися.
Я думаю буде цей план з деякими змінами. Сьогодні міністр зустріч проводив з перевізниками. В Хмельницькому маршрутки пустили, бо перевізники жаліються, що водії масово звільняються і переходять в НП кур'єрами, та в аграрний сектор влаштовуються на роботу водіями. Тому міністр буде пришвидшувати запуск транспорту, бо перевізники без водіїв будуть."Джерело" - це не інформація, а клікбейт
Міністерство інфраструктури України докладає всіх зусиль, щоб після закінчення карантину пасажирський транспорт зміг поступово відновити свою роботу. Але за умови обов’язкового дотримання всіх протиепідеміологічних заходів – масочного режиму, належної дезінфекції, обмеження кількості пасажирів та місць для сидіння. Про це повідомив Міністр інфраструктури України Владислав Криклій у ході розширеної зустрічі з міжнародними пасажирськими автомобільними перевізниками сьогодні, 12 травня.
“Працюємо зараз над тим, щоб пасажирський транспорт зміг поступово відновити роботу. Але в безпечному форматі – з обов’язковим дотриманням масочного режиму, дезінфекції, враховуючи обмеження щодо кількості пасажирів і посадкових місць. Як міністр інфраструктури я захищаю вас, перевізників, і всіх працівників галузі”, - зазначив очільник Міністерства.
Він повідомив, що зі свого боку Міністерство інфраструктури України вже підготувало пропозиції щодо поетапного відновлення пасажирських перевезень. “Наразі спільно з Міністерством охорони здоров’я ми обговорюємо і опрацьовуємо це питання. Сподіваємося на конструктивну позицію, яка дозволить захистити громадян і забезпечити роботу транспорту”, - підкреслив Владислав Криклій.
У ході зустрічі учасники обговорили питання відновлення автомобільних пасажирських перевезень, зокрема, роботу нелегалів під час карантину.
Участь у заході взяли представники Міністерства та міжнародні пасажирські автомобільні перевізники з Волинської, Львівської, Тернопільської, Київської, Вінницької, Хмельницької областей, а також міста Київ.