1. Нічого не купляти у китайців тому, що 1) зовсім немає гарантії; 2) якість товару погана.Отримав свою бандерольку, вдома розкрив, а там інший товар.
Зв'язався з НоваГлобал, попросили повернути у відлілення, повернув, за 3 доби повідомляють, що мою посилку втрачено.
Диспут, виклав фото Продавцю, пише :"Окей".
За 2 доби Платформа прислала таке:
![]()
Зворотнього зв'язку з ними немає ( внизу листа є прохання не, відповідати на мейл). Я саме ім вислав всі 4 фото, пояснив на іхнє зауваження, що ви, мовляв, отримали ж пакет - Отримав, оскільки там:
- моі особисті дані
- адреса
- код міжнародноі трекінг накладноі, котру присвоіли після оплати
- назва оплаченого товару
Тобто, отримав, так, але й зауважив, що товар -- не мій, повернув у відділення.
Паралельно листуюся/спілкуюся з нашою НПГлобал, приємна співробітниця, адекватно розуміє ситуацію наче, готують повний пакет фото й іншого китайцям. Попросив, щоб мені теж pdf-файли скинули ці. Обіцяє не 30 днів ( норма Закону про листування з населенням(?) ), а максимально швидко все робити.
Там он лінк на опитування дають китайці, зайшов туди, напхів їм куів панамку. Хоча вони може й не винуваті.
Solution 1 -- No refund
Рішення#1 -- Ніякого відшкодування.
Ціна питання -- $8,--
2. Купити теж саме, але в найближчому магазині (де, схоже, якщо й буде гарантія, то дещо умовна теж).
3. Не витрачати час на листування, за цей час заробити ті самі $8.
4. Не може такого бути, щоб хтось зі співробітників перевізника або відправник щось наплутав, очевидно, це все неналежні дії отримувача.
Ледве забув додати, схоже, саме така логіка у дописувачів останні кілька сторінок.
Post automatically merged:
За домовленістю продавець переслав відправлення в інше відділення.Явної заборони немає (де саме в правилах зазначено, що саме об'єктив не можна під'єднувати), але 15 хвилин це питання обговорював у відділені, а потім ще й з оператором на гарячій лінії.x-bird, купував купу обʼєктивів на олх, включно в L серією, та завжди перевіряв їх у відділенні
Не знаю, чому саме так відбувається.
Звісно, витрачено час та деякі кошти, що незручно. Від відправлення відмовився.
Там на окремому зручному столі перевірив те, що цікавило, під'єднавши об'єктив до камери. Ніхто нічого не забороняв й не питав.
Відправлення забрав. Питання вирішено, хоча кілька разів прийшлося сплатити за доставку.
Досвід, який вдалося отримати завдяки цій історії, це виявляється присутня деяка надтоксичність дописувачів теми, але, мабуть, це можливо якось пояснити (риба\жаба й т.д.)
Дякую спільноті за конструктивні коментарі.
Ця частина тексту з дещо іншої теми про Нову Пошту (хтось вирішив все разом перемістити).
Останнє редагування: