Себастьян Перейро
торговець чорним деревом
Хочу вернуть порог отключения в начальное состояние, а то толку от того, что я поставил - нет ни какого, и услуги отрубаются и в минус всеравно идетСебастьян Перейро так а вы чего ожидали?
Хочу вернуть порог отключения в начальное состояние, а то толку от того, что я поставил - нет ни какого, и услуги отрубаются и в минус всеравно идетСебастьян Перейро так а вы чего ожидали?
Это ж авторская пунктуация, я так понимаю, да?ни какого, ... всеравно
Все услуги - Возможности при нуле - Отсрочка платежа.Где именно находится - не найду у себяесть. Называется "Острочка платежа". В мобильной версии можно ее только посмотреть, а управление доступно в веб-версии.В кабине нет такого. Предлагают только в магазине это сделать
Програма «Відстрочка платежу» | Київстар
Користуйтесь зараз – сплачуйте в наступному місяці. Чим більший ваш рахунок за послуги мобільного зв'язку, тим більша сума кредиту.kyivstar.ua
Контракт - більше послуг за ті ж гроші порівняно з припейдом. Більше надійність в наданні послуг. Більше захищеність номеру від шахрайства.а вы чего ожидали?
"open your mind ", (с).Контракт не для свинорилів з полковими номерами. Контракт для тих, хто планує постійно користуватися.
Нащо ви мені це пишете. Я знаю скільки буде 2+2. Я третій рік вже як на контракті.Контракт - більше послуг за ті ж гроші порівняно з припейдом. Більше надійність в наданні послуг. Більше захищеність номеру від шахрайства.а вы чего ожидали?
Але: неможливо просто взяти і не користуватися (нехай лежить на полиці). Гроші все одно зніматиме щоденно! Контракт не для свинорилів з полковими номерами. Контракт для тих, хто планує постійно користуватися.
Вас просто процитував щоб простежувалася думка. А написав неосвіченим.Нащо ви мені це пишете