Згоден, а скоко здрхло?Це черговий кремлефейк.
УПЦ МП планирует провести пасхальные богослужения на улице, несмотря на коронавирус
Несмотря на карантин УПЦ Московского патриархата проведет богослужения. Предстоятель митрополит Онуфрий пообещал соблюдать все необходимые санитарные нормы.
"В этом году праздник Святой Пасхи у нас особый из-за вирусной болезни, которая распространяется по земному шару. Поэтому сообщаю вам, дорогие братья и сестры, что в храмах Пасхальные богослужения будут совершаться", - отметил он. "Хочу утешить тех, кто из-за болезни или по иным причинам останутся дома: вы не будете оставлены, вы сможете увидеть Пасхальную службу по телевидению. Благодаря власти, которая пошла нам на встречу, Пасхальная служба будет транслироваться на телеканалах", - добавил Онуфрий. Отмечается, что верующие, которые придут на богослужение, будут стоять и молиться на улице, соблюдая все необходимые санитарные нормы.
Не буду о статье, но могу точно сказать о "типа россии" в которой я сейчас живу))) Я имею, скажем так, близкое отношение к данной проблеме особенно учитывая что у нас всю больничку на карантин упаковали)) Самое главное в том сколько людей протестировали-это самое главное. У нас тестируют только группу риска-приехавших из очагов, а сколько болеет-переболело и тп местных никто реально не знает. Например говорят про высокую температуру как симптом для подозрения на КВ, так наши зараженные вообще приперлись в больничку с жалобой на давление))) А температурных никто не проверяет вообще. Так что статья и статистика вообще думаю далека у нас от реальной картины, только Москва может себе позволить хоть какое то массовое тестирование-у остальных просто нет денег и тестов.Просто делюсь инфой, вот такую статью нашел.Надеюсь это правда, что там пишут. http://m.Говноисточник/advance-khor...rusa-v-vostochnoy-evrope-v-desyatki-raz-.html
Це є порушення постанови уряду. А самеЦього мало?
2. Заборонити до 24 квітня 2020 р.:
7) проведення всіх масових (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів
Не знаю, хто така та "місцева еліта", але я з нею згоден: думка Ваша дійсно хєрова. Це треба таке: РПЦ – "цап-відбувайло"... Смішно.Вискажу непопулярну серед місцевої еліти думку: а в чому проблема?
"Влада пішла на зустріч". В принципі як і церква, куди не пускатимуть вірян. А проводити службу в пустій церкві це ж не "проведення масових заходів", як це можна заборонити?А саме
Причому тут РПЦ? Ось думка греко-католика зі Львова - клац.
Я не знаю, навіщо ти робиш вигляд що не розумієш.А проводити службу в пустій церкві це ж не "проведення масових заходів", як це можна заборонити?
Исходя из этого, без маски я могу ходить только в своём доме/дворе/квартире ?МОЗ пояснило, що таке "громадське місце"
• під’їзди приміщень
• підземні переходи
• стадіони
• ліфти і таксофони
• лікарні / поліклініки / тощо
• школи / дитячі садки / тощо
• дитячі майданчики
• пасажирський транспорт
• ресторани / бари / кафе / їдальні
• клуби / ДК / концертні зали / тощо
• приміщення органів державної влади
• зупинки громадського транспорту
• вулиці / сквери / парки
• закриті спортивні споруди
• всі види громадського транспорту
В общем случае да.Исходя из этого, без маски я могу ходить только в своём доме/дворе/квартире ?
Це ви чогось хочете перевернути с*аним догори. Ще раз - служба за зачиненими дверима, а на вулиці, як і в магазині (цього ж не заборонено), можуть знаходитись люди з "дотриманням всіх санітарних норм". Ось і все.Я не знаю, навіщо ти робиш вигляд що не розумієш.
В магазині не заборонено, а на вулиці заборонено.а на вулиці, як і в магазині (цього ж не заборонено)
2) з 6 квітня 2020 р. переміщення групою осіб у кількості більше ніж дві особи, крім випадків службової необхідності та супроводження осіб, які не досягли 14 років, батьками, усиновлювачами, опікунами, піклувальниками, прийомними батьками, батьками-вихователями, іншими особами відповідно до закону або повнолітніми родичами дитини;