rockwinds

Провокатор
Місто
Никополь
Телефон
iPhone
Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Точно, точно.
к там тобою було написано
Мною ни как, я просто сюжет выложил где это оговаривалось, ты прокомментировал как "фантазии плюсов".
От тепер посилання в студію де я таке писав

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
І...що там? Смертність від ускладнення у вигляді пневмонії були і раніш. В кінці того року особливо помітно. Про то я і писав. А моя не любов до г+г нехай лишиться і при мені

Янус

S/1979 S 2
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
Pixel 6a
Я смотрел тот ролик плюсов, там речь шла об осложнениях при свинном гриппе (пневмония)
Очень врядли, чтобы вирус sarscov2 был у нас в январе, потому что как и потому что мы бы это заметили в феврале

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Я смотрел тот ролик плюсов, там речь шла об осложнениях при свинном гриппе (пневмония)
Очень врядли, чтобы вирус sarscov2 был у нас в январе, потому что как и потому что мы бы это заметили в феврале
У нас якось звикли "помічати" коли в новинах по ящику покажуть. Враховуючи, що для більшості ковід-19 це орві, а ті хто помер, їм ставили конкретні діагнози(протилежно теперішньому) то ніхто нічого не помітив.тЩе раз, пневмонія часте ускладнення вірусних інфекцій при ослабленому імунітеті. Тепер читав закордонну літературу, то виявляється цей вірус взагалі викликає не зовсім пневмонію, як вважалось раніше...

rockwinds

Провокатор
Місто
Никополь
Телефон
iPhone
Смертність від ускладнення у вигляді пневмонії були і раніш
Никто не спорит, были. Но заболело там пневмонией около 30 людей за очень короткий период и если память не изменяет тогда умерло 3 чел. А это 1% от заболевших.
Теперь самое интересное:
В ролике это происходит 13 января 2020г и ты говоришь что это ерунда.
А 3 марта соглсно Википедии Украина объявила о первом подтверждённом случае заражения коронавирусом .
що цей вірус у нас був набагато раніше, ніж з'явилися офіційні згадки
Если ты ролик опровергаешь то когда по твоему мнению?
Я так понимаю от 13 января до 3 марта, в это период?

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
@rockwinds розумієш, без наявності тестів саме на ковід, можна ту статистику підігнати під інший тип вірусної інфекції, яка можливо мала місце в той час...Але, є такі думки, що нам завезли саме ковід на багато раніше і, можливо, саме тому у нас поки все це протікає набагато легше ніж в інших країнах світу, бо частина людей має який-неякий імунітет

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
@rockwinds розумієш, без наявності тестів саме на ковід, можна ту статистику підігнати під інший тип вірусної інфекції, яка можливо мала місце в той час...Але, є такі думки, що нам завезли саме ковід на багато раніше і, можливо, саме тому у нас поки все це протікає набагато легше ніж в інших країнах світу, бо частина людей має який-неякий імунітет
Матвей, при всем уважении, но это выглядит как теория заговора.
Почему к нам на периферию завезли, а в Штаты и Западную Европу - нет?
У них намного больше перемешивание людей из разных стран, к ним вирус в первую очередь должен попасть и распространяться (как в реальности и получилось)

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Матвей, при всем уважении, но это выглядит как теория заговора.
Почему к нам на мировую периферию завезли, а в Штаты и Западную Европу - нет?
Та завезли всюди, десь більше, десь менше....Бо ту ж Італію рівнями з минулим роком і смертність особливо не виросла під час пандемії. Якусь частину теорії заговора я таки допускаю, бо та ж атипічна пневмонія була більш серйозна, ніж ковід. Але ніхто карантин тоді не організовував. Взагалі ми в даний момент на межі якихось величезних змін, просто ще не все знаємо

Янус

S/1979 S 2
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
Pixel 6a
є такі думки, що нам завезли саме ковід на багато раніше і, можливо, саме тому у нас поки все це протікає набагато легше
Коли інфекція поширюється широко, то це важко не помітити, приклади є на заході.
Бо ту ж Італію рівнями з минулим роком і смертність особливо не виросла під час пандемії
В п'ять разів вище в окремих містах - це "особливо не виросла"?? Доречі на графіку як раз видно яка різниця коли карантину ще нема, а локальний (Бергамо) всплеск захворювання вже є і коли карантин вже є
1587455639322.png

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
У мене в двох районних лікарнях є родичі. Так вони мені в січні і лютому говорили, що великий наплив з запаленням легень. В середньому по 60 чоловік в день на флюорографію з запалення легенів приходили. Є і летальні випадки. Зараз палати майже пусті. Приклад, Чернівецька область з найвищим показником хворих коронавірусом, Хмельницька область 50 хворих. Особливо цікаво в Камянець-Подільському, який з Чернівецькою областю межує, там хворих здається 1 офіційний.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
прислали китайцы-универсальные. Если у человека ОРВИ
Алла, где вы такое взяли? Какие еще универсальные? Не читайте Российских газет перед обедом:) а то там еще о Билле Гейтса пишут

krebs83

Заброньований ухилянт
Місто
Вінниця
Телефон
Xiaomi 12 Lite
У мене в двох районних лікарнях є родичі. Так вони мені в січні і лютому говорили, що великий наплив з запаленням легень. В середньому по 60 чоловік в день на флюорографію з запалення легенів приходили. Є і летальні випадки. Зараз палати майже пусті. Приклад, Чернівецька область з найвищим показником хворих коронавірусом, Хмельницька область 50 хворих. Особливо цікаво в Камянець-Подільському, який з Чернівецькою областю межує, там хворих здається 1 офіційний.
така ж сама ситуація в одному районі Вінницької області. Також у одному відділенні було в січні більше 60 чоловік із запаленням легень.Відділення було забите, клали людей в інших відділеннях

Barin

Заблудший
Місто
Белицкое
Может у нас ещё и раньше были заболевших, но они в начале эпидемии просто не проводились на КОВИД.

Місто
Brodnica
Телефон
Samsung A53 5G
така ж сама ситуація в одному районі Вінницької області. Також у одному відділенні було в січні більше 60 чоловік із запаленням легень.Відділення було забите, клали людей в інших відділеннях
Я можу розповісти про час, коли ще працював у Калинівському районі: два роки тому (в останній мій рік у державній медицині) взимку у нас була повна ж...есть; кожнюсіньку госпіталізацію ми узгоджували з двома головними лікарями (сімейної медицини і районної лікарні) в телефонному режимі, під час розмови вирішуючи, чи дійсно пацієнт критичний, і чи є де і в якому коридорі його "притулити", тому що інфекційне відділення було забите, реанімацію всю не могли віддати під інфекційні бокси; тож повністю переробили у "інфекцію" відділення терапії; декілька ліжок відділення терапії "перевели" у дві чи три палати кардіологічного відділення - "два в одному"; і реально пацієнтів не було куди госпіталізовувати. Дякувати Богу, все пережили. Було важко. І по 60+ пацієнтів в день приймав, і по три дні додому не їздив. І нічого, пережили без всіляких карантинів.
Зараз у Калинівці лікарня взагалі закрита через ведмежу послугу зав.хірургією, сама Калинівка - герой місяця по захворівшим медпрацівникам, хворих госпіталізують по маршрутам пацієнта у Хмільник (55км), Козятин (50км) чи Вінницю (27км). І знову ж - справляються.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
@JCole причину чому так ми з тобою знаємо, особливо по мед працівниках...Але я от пригадую той період, коли бушувала атипічка і друзі з реанімації говорили мені: "чувак, такого п...ця в нас ще ніколи не було"! На даний момент у них відносно спокійно...От і цікаво, чому тоді не було карантину. Смертність на кількість виявлених була значно вища.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Post automatically merged:

...От і цікаво, чому тоді не було карантину. Смертність
Европа тогда не выходила вот и мы не ввели. Представь сейчас все ввели а мы нет. Да с каждой дырки бы кричали мол они хотят нас уморить. Оно им надо?
Post automatically merged:

Останнє редагування:

knedlyk

Заблокирован
Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
а потом выгодно брать кредит МВФ и отдавать его за наш счёт.
А в чем состоит выгода этой операции по Вашим оценкам?
Я не экономист, но предположу примерно так:
1. Из-за карантина народ не работает и беднеет, экономика рушится.
2. Берётся кредит МВФ. Чтоб его отдать - повышаются налоги, цены, коммуналка и т.д.
3. Народ бедный, ему нечем платить. На этом этапе можно включать печатный станок и тогда инфляция становится ещё больше.

Что же касается темы, то мне категорически не нравятся НЕКОТОРЫЕ ограничения, типа "маршрутки строго по пропускам". Это по факту нарушение свободы передвижения. Да и не у всех есть деньги на такси.
Запрет гулять по паркам и лесам также абсурдный. Человек может один ходить, дышать свежим воздухом - что он в таком случае нарушает?
Ну и отсутствие компенсации тем, кто потерял доход тоже не есть хорошо.
Значит я исправный "потняк податків" и плачу налоги с З/П и ещё НДС со своих покупок. А государство даже компенсацию мне не может дать на время карантина. Хотя могло бы и дать, причём даже беспроцентный кредит - всё равно я потом отработаю.
Негоже простых работяг обижать!
I know your pane, bro!
Мне вот как запретили гулять в лес я тоже почувствовал какой-то заговор в этом. Но потом я начал в лес всё-таки ездить и меня за это никто не штрафовал. прям отлегло. А то вот прям очень сильно ощущал что какие-то неадекватные меры. Но с сегодняшнего дня езжу в лес вполне легально. А то сидеть дома реально трудно психологически, а если кто-то вдобавок ко всему остаётся без доходов то можно реально кукухой поплыть.
Дозволили відвідування лісу?

Зверху