Остап

Заблокирован
Місто
Днепр
Телефон
Doogee X30
я через тряпку чухаю жало
Вот. А на ней, возможно,сидит вирус, от которого эта тряпка призвана защищать. И даже если тряпка тормознула вирус на входе, то благодаря таким действиям, этот вирус уже пролез внутрь и его благополучно вдохнули. А руками еще и разнесли его по всем поверхностям и т.д.

• Like
Реакції: drmz
Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
ПотапаПапа, ти просто подивись як і що чухають люди в масці. Сам був свідком як тьотя під маску слюнявила палець, щоб перерахувати гроші. Як на вулиці опускають її на бороду і в приміщенні повертають назад. А скільки вірусу потрапило під маску в такому випадку не відомо. Ну і можеш ти три маски на себе вдягти, але якщо хтось кашляне в твій бік і виділення потраплять на очі, то усьо...Бонус плюс)))

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
Останнє редагування:
Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
ПотапаПапа, почнемо з того, що ознайомся з характеристикою цих масок і розміром вірусу. Єдина задача її зменшити радіус вильоту цих частин.В ідеалі ще необхідне спеціальне захистне покриття, якого вони не мають. Плюс за півгодини користування маска мокріє від подиху і все те, що знаходиться зовні, потрапляє в середину. Тому...Інша справа спеціальні респіратори з клапаном, але хто ж їх носить. Ну і діставши масочку з карманчика, яку перед тим благополучно її закинув і вдягнути на лице...кхм.

Barin

Заблудший
Місто
Белицкое
Хоть на бороде, хоть на лице, под маску и так и так всё залитит. Разве нет?

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
Матвєй, ничего страшного! продолжаем носить. это всё равно лучше чем без маски. По крайней мере слюни мне в харю не летят, когда какое то чмо кашляет или чихает передо мной, не закрывая своё сопло. Хоть какие то бонусы от этого есть.
Есть например такая категория конченных упырей, которые перед входом в магаз делают последнюю, самую мощную затяжку сигой, одной ногой уже стоя в магазине, а вторая ещё на улице, выбрасывает щелчком пальцев бычок, поворачивает своё вонючее хлебало в сторону продавщицы, и, с выпучеными от напряжения глазами подходит, выдыхая ей в лицо свой смрад "Сссрасьте...пхх... А бондкрасный есь?"

УБИЛ БЫ ТВАРЕЙ! :devilish:

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
ПотапаПапа, ще раз нагадаю про очі, які не захищені від кашлю як ви кажете упирєй. А з вологої масочки воно й так потрапить всередину. Від прямого контакту вас корочше це не врятує. Але дійсно, носити треба)

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
@ПотапаПапа, ще раз нагадаю про очі, які не захищені від кашлю як ви кажете упирєй.
Матвєй, ещё раз благодарю вас за напоминание, я совсем забыл. Вы весьма кстати напомнили мне. Теперь уж точно я.... Ээээ... А что я? :unsure: А! Точно! Теперь то уж точно я могу разрешить упырям заходить в магаз без маски! Ну раз глаза, то конечно же да - маска нах не нужна, ага.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
ПотапаПапа, я просто пишу, що на одну лиш маску надіятися не варто. Дистанція буде набагато ефективніша. Тому ваш сарказм лишіть при собі)

Barin

Заблудший
Місто
Белицкое
За сутки в Украине COVID-19 заболели 2 884 человека, выздоровели - 1 717, умерли - 59

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Подскажите, где в Киеве дешевле всего сделать КТ лёгких?
Ти не ціну дивись, а апаратні можливості томографа. Якщо різниця в 100-200 грн, але апаратура краща, то ліпше їх заплатити

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Блин, и тут надо быть экспертом. Люди, да что же это: чтобы купить любую вещь или услугу, надо перелопатить дохрена информации в интернете? И это не для того, чтобы купить лучшее - просто для того, чтобы не купить говно.

Зверху