Угу. фейкометальниця професійна.Кочевник, Кошкина - редактор "Левого берега", пронырливая и со связями и знакомствами везде.
Та у нас даже просто работающий человек не всегда может получать.У нас работающие на двух работах люди столько не всегда могут получить...
Хто з них бреше?Кочевник, Кошкина - редактор "Левого берега", пронырливая и со связями и знакомствами везде.
УПячкаМіністр охорони здоров'я Максим Степанов заперечує наміри запровадити в Україні "чорні зони" епідемічної небезпеки.
Джерело: Степанов на брифінгу
Деталі: Міністра запитали про введення чорних карантинних зон, які "нібито обговорюють в Офісі президента".
Пряма мова: "Мене дивує, з якою швидкістю в нашій країні розповсюджуються такі фейки. Таке не обговорювалося. Ніяких чорних зон ніхто не пропонував запроваджувати".
Хоть в какой цвет не "крась", всё равно "ничего не меняется".Жодних додаткових обмежень - Вадим Лях про червону зону у Слов’янську
Міський голова додав, що тих обмежень, які у місті діють зараз, і так достатньо.
Знаю таку даму. В церкву постійно ходить, в масці ніколи не бачив її. Зараз вона, чоловік, батьки чоловіка (бо проживають в одному будинку) з коронавірусом.Бо бачте до церкви піти не зможуть
Скорее всего что да, но готовых графиков не нашёлНапевно вперше у нас тих хто вилікувався більше ніж нових хворих. 9721 хворих, 10762 здорових.
Чоловік відвідує дружину в лікарні, туди ж приїжджає мати вже чоловіка, привозить їсти. Через пару днів заражається сама і свого чоловіка (обом під 80), в обох вже запалення, поки вдома. Далі невідомо...
У истории тоже продолжение. Сестра жены (двоюродная) тягала ему тормозки (т.к. родычи в райцентре и каждый день не наездятся). Подходит ко входу, ждет на улице. Кто-то из персонала выходит-забирает.Вчера родственник (сколькитоюродный дядя жены, за 60 ему) с райцентра загремел к нам в больничку с двухсторонним воспалением. Результатов теста пока нет, но просвечиванию (рентген или кт, что там сейчас делают) 30% поражения.
Так устроена психика человека, он до последнего не хочет верить в самое плохое. По себе знаю: неудачно спрыгнул с небольшой высоты, заболели сильно ноги, не мог на них встать. На скорой увезли в больницу, рентген - перелом обеих пяток. А я до последнего был уверен и утверждал, что это просто сильнейший ушиб, а не перелом, и само пройдёт."Я ж на вихідних у мами у дворі робила, потіла, може протянуло"....