Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Прийшов з похорон дяді. Наших людей не врятувати: хрест цілують, екс дружинна померлого "наілась ацетилсаліцилової кислоти щоб збити тепературу 39С". Правда соплі трекли як з водопада - сподівюсь щось менш заразне ніж корона... Мене точно всі обговорять бо з мамою намагалися маскимально тримати дистанцію, ні з ким не обійматися, хрест не цілували...

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Дюрі-бачі, вчора в групах Ужгорода вили про карантин вихідного дня. Бо бачте до церкви піти не зможуть. І це якраз вила група ризику по хворобах. З тих що я завозив, більшість захворіли або в церкві, або на похоронах/поминках. Тому я вже нічому не дивуюся.

Barin

Заблудший
Місто
Белицкое
В Украине за прошедшие сутки подтвердили 9 721 новый случай коронавируса. С начала пандемии в стране выявили COVID-19 уже у 440 188 человек.
Больше всего новых случаев подтвердили в Киеве (+1002), Харьковской (+801), Житомирской (+591), Одесской (+554) и Ивано-Франковской (+511) областях.
При этом за вчера зафиксировали еще два рекордных показателя по COVID-19 - умерли 201 человек, выздоровели 10 762 пациента.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Кочевник, Кошкина - редактор "Левого берега", пронырливая и со связями и знакомствами везде.
Хто з них бреше?
Міністр охорони здоров'я Максим Степанов заперечує наміри запровадити в Україні "чорні зони" епідемічної небезпеки.

Джерело: Степанов на брифінгу

Деталі: Міністра запитали про введення чорних карантинних зон, які "нібито обговорюють в Офісі президента".

Пряма мова: "Мене дивує, з якою швидкістю в нашій країні розповсюджуються такі фейки. Таке не обговорювалося. Ніяких чорних зон ніхто не пропонував запроваджувати".
УПячка

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
А через недельку - "Мы вводим "белую зону", в которой можно передвигаться только "людям в белых халатах", то есть медикам, ну и полиции, мчс и войскам. А черных зон не, не вводим "

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Kritik, та з медиками ж@па...вони теж можуть хворіти. Я працюю через день по всіх швидких району...Говорили, щоб готувались на постійну основу, без вихідних. Сорян, але мені шкода пацієнтів...17 викликів на добу і так кожен день...

Barin

Заблудший
Місто
Белицкое
Есть знакомые которые лежат в больнице с коронавирусом. Говорят что половина мед персонала больные (кашляют и сопли)...

Barin

Заблудший
Місто
Белицкое
Матвєй, ну то понятно. Спасибо хоть больные врачи, но они есть и ходят на работу.
Жодних додаткових обмежень - Вадим Лях про червону зону у Слов’янську
Міський голова додав, що тих обмежень, які у місті діють зараз, і так достатньо.
Хоть в какой цвет не "крась", всё равно "ничего не меняется".

Місто
Брашов, Румунія
Опишу історію дальніх родичів. Просто показує наскільки безвідповідально люди ставляться до свого, а головне, до чужого здоров'я. Отже, дружина підхоплює вірус, заражає чоловіка і дітей і продовжує з температурою 39 ще пару днів ходити на роботу. На роботі - 6 нових випадків корони через це. Чоловік переносить більш менш легко, а от дружині справді погано, до неї приїжджає мама, спить в тій же кімнаті на підлозі. Дружину забирають в лікарню, через пару днів і її мати. Чоловік відвідує дружину в лікарні, туди ж приїжджає мати вже чоловіка, привозить їсти. Через пару днів заражається сама і свого чоловіка (обом під 80), в обох вже запалення, поки вдома. Далі невідомо...

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
swaart, такі ще й швидку викликають і не говорять ні про "плюс", ні про температуру. Їдем як звичайно, а потім хворієм
Post automatically merged:

Barin, а вибору не є...У нас ніхто не питає. Робити тупо немає кому. Це є правда

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Сьогодні
Бо бачте до церкви піти не зможуть
Знаю таку даму. В церкву постійно ходить, в масці ніколи не бачив її. Зараз вона, чоловік, батьки чоловіка (бо проживають в одному будинку) з коронавірусом.

Напевно вперше у нас тих хто вилікувався більше ніж нових хворих. 9721 хворих, 10762 здорових.

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
Чоловік відвідує дружину в лікарні, туди ж приїжджає мати вже чоловіка, привозить їсти. Через пару днів заражається сама і свого чоловіка (обом під 80), в обох вже запалення, поки вдома. Далі невідомо...

Вчера родственник (сколькитоюродный дядя жены, за 60 ему) с райцентра загремел к нам в больничку с двухсторонним воспалением. Результатов теста пока нет, но просвечиванию (рентген или кт, что там сейчас делают) 30% поражения.
У истории тоже продолжение. Сестра жены (двоюродная) тягала ему тормозки (т.к. родычи в райцентре и каждый день не наездятся). Подходит ко входу, ждет на улице. Кто-то из персонала выходит-забирает.
Жена говорит, дня 3 назад общалась с ней - сильно просел нюх-вкус (но полной потери нет). Муж ее кипишует по полной... "Я ж на вихідних у мами у дворі робила, потіла, може протянуло"....

Dawn

Nokia - Connecting People
Місто
Київська область
Телефон
Nokia 515 Black
"Я ж на вихідних у мами у дворі робила, потіла, може протянуло"....
Так устроена психика человека, он до последнего не хочет верить в самое плохое. По себе знаю: неудачно спрыгнул с небольшой высоты, заболели сильно ноги, не мог на них встать. На скорой увезли в больницу, рентген - перелом обеих пяток. А я до последнего был уверен и утверждал, что это просто сильнейший ушиб, а не перелом, и само пройдёт.

Зверху