Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
куму тепер видали пачку експрес тестів
Хто видав, де видали, нашару?
На роботі на заводі, безкоштовно. Тепер на пропускній не тільки треба дихнути в трубочку , що тверезий, а і здати негативний тест з 1 полоскою.

Останнє редагування:

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
....картина маслом по хлебу. Еду на рабочем автобусе, к-рый по селам обычно подбирает всех подряд (за деньги, понятно). Заходят на одной остановке трое. Водитель: "Молодой человек, наденьте масочку!" - "У меня нету!" - "Ну, на возьми!" (водила протягивает ему маску) - "А она новая? Или уже ее кто-то надевал?". И проходит по салону. Занавес. Звиздец.

Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
В одном из зоопарков США от Covid-19 погибли три снежных барса

В США в зоопарке в Линкольне, штат Небраска в субботу от Covid-19 скончались три снежных барса.

В стране продолжают фиксировать заражение коронавирусом среди животных, написали представители парка в Facebook.

"В Детском зоопарке Линкольна за осложнения коронавирус умерли трое наших леопардов - Ранние, Эверест и Макалу. Эта потеря на самом деле ужасная", - говорится в сообщении.

Кроме барсов, которые не выжили, Covid-19 заразились два суматранских тигра. Им удалось преодолеть болезнь. (c)

Даже не знаю как это комментировать...
Новый виток, но чего? Вируса? Истерии?
Я не знаю...

Місто
Poland
Інтерв'ю на Радіо Свобода з лікаркою інтенсивної терапії кмл#3, яка каже що багато пацієнтів самостійно приймають гормони, тобто дексаметазон. Після чого їх складніше лікувати у лікарні.
Не знаю чи дійсно самі, чи все ж за онлайн-порадою сімейного, проте будьте обережні!

Місто
Київ
Телефон
Samsung M12 (Life, Lyca)
Місто
Житомир
Телефон
Iphone 12
Інтерв'ю на Радіо Свобода з лікаркою інтенсивної терапії кмл#3, яка каже що багато пацієнтів самостійно приймають гормони, тобто дексаметазон. Після чого їх складніше лікувати у лікарні.
Не знаю чи дійсно самі, чи все ж за онлайн-порадою сімейного, проте будьте обережні!
Дексаметазон принимают внутривенно астматики с капельницей и кучей дополнительной фигни. Астматиков достаточно много в стране и думается мне, что эта докторица говорит только часть правды. Что касается сложностей лечения ковидных больных (особенно астматиков) промолчу, не специалист.

Місто
Poland
Дексаметазон принимают внутривенно астматики с капельницей и кучей дополнительной фигни.
Без призначення лікаря? Щось дуже в це не віриться, особливо коли йдеться про крапельниці.
У мене нещодавно теж був тиждень посилення алергічної реакції, але не застосовував, хоча міг. Але одноразово, не постійно...

Місто
Житомир
Телефон
Iphone 12
Я сам астматик, живу с этой болячкой от рождения. Моя докторица периодически укладывает меня в дневной стационар и дает по вене дексаметазон + еще какую-то лабуду. Помогает после 10-ти капельниц. Сам себе ничего не назначаю, один раз попробовал - 3-е суток в реанимации. И другим не советую с таким диагнозом заниматься самолечением и следовать советам «знающих» соседей, друзей и др. :)

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra

У понеділок, 15 листопада, в Україні підтвердили 16 308 випадків коронавірусної хвороби COVID-19. Зокрема, захворіли 1 168 дітей і 327 медпрацівників.

За даними пресслужби Міністерства охорони здоров’я, вчора було госпіталізовано 2 264 людини, подолали хворобу 21 914 осіб.

838 пацієнтів з коронавірусом померли - це найвищий добовий максимум від початку пандемії.
Попередній було зафіксовано 8 листопада. Тоді жертвами ковіду стали 833 українці.

Найбільше випадків коронавірусної хвороби 11 листопада підтвердили на Дніпропетровщині (1 635) та Одещині (1 549), у Києві (1 481), Запорізькій (1 084) і Полтавській (1 000) областях.

За весь час пандемії в Україні захворіли 3 244 749 осіб, одужали від коронавірусу 2 664 373 людей, від ускладнень ковіду померли 77 985 українців.

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra

За минулу добу в Україні зафіксували 18 668 нових випадків коронавірусної хвоороби COVID-19. Зокрема, захворіли 1312 дітей та 403 медпрацівники.

Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я.

Госпіталізовано за добу 4 468 осіб, 769 пацієнтів померли. Одужали - 20 211 осіб.

Також за минулу добу було здійснено 118 797 тестувань (зокрема методом ПЛР – 56 132, методом ІФА – 13 840); досліджень експрес-тестами на антиген до SARS-CoV-2 – 48 825.

За весь час пандемії в Україні захворіло 3 263 417 осіб, одужало – 2 684 584. Від ускладнень захворювання померли 78 754 людини.

Всього було здійснено 15 348 780 ПЛР-тестувань.

За останню добу найбільша кількість підтверджених випадків зареєстрована у м. Київ (1609), Дніпропетровській (1675), Одеській (1504), Полтавській (1168) і Запорізькій (1087) областях.
Post automatically merged:

Кабінет міністрів посилить карантинні вимоги для "жовтого" рівня епідемічної небезпеки.

Про це повідомив міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко.

"Наразі МОЗ працює над змінами до постанови про адаптивний карантин, які будуть передбачати, що в "жовтому" рівні епідемічної небезпеки для роботи в карантинних обмеженнях необхідно буде мати повний курс вакцинації - як для працівників, так і для відвідувачів", - сказав Ляшко на брифінгу в середу.

Нагадаємо, що зараз 18 регіонів України (а з четверга їх стане 19) знаходяться в "червоній", найсуворіші зоні адаптивного карантину.

Проте пік хвилі COVID-19 в Україні вже пройшов, і незабаром їх почнуть поступово повертати в "жовту" зону.

У межах жовтого рівня заборонено, зокрема, проведення масових заходів за участю більш як 1 особи на 4 кв. м площі, а кінотеатри та інші заклади культури мають обмеження на кількість заповнених місць. Обмеження стосуються спортзалів і фітнес-центрів.

Проте обмеження "жовтого" рівня не застосовуються у випадках, якщо всі учасники (відвідувачі) та усі організатори масових заходів, працівники кінотеатрів, театрів, музеїв чи інших культурних закладів, спортзалів та басейнів матимуть хоча б одне щеплення від COVID-19.

Для роботи на жовтому рівні достатньо отримати хоча б одне щеплення та мати хоча б "жовтий" внутрішній COVID-сертифікат.

Останнє редагування:
Місто
Киев
Я думал, что дождутся до еженедельньіх падений вьіходньіх дней перед рассказом про "пройденньій пик", но вижу что мантру глаголят уже сейчас)))

Місто
Poland
Чергове підтвердження, що маски треба носити!
Хоча я свято вірив, що за дотриманням усіх вимог не заразишся судячи з досвіду усіх близьких. А виявилось, сестра захворіла ще три тижні тому і мовчала. Тяжко переносять хворобу. Хоча: вакциновані коронаваком, живуть самі, далеко, майже ні з ким не спілкуються. ГТ не користуються. Лише їздять за покупками власною автівкою. Носять маски, дезінфікують руки. Думають, що заразились від городніх працівників, хоча ті - до будинку не заходили, спілкування з дотриманням дистанції...
Як раз сімейний лікар прописав дексаметазон вм та антибіотики вм, у сестри реактивний білок у 3р перевищував норму... цукор скакав з 5 до 10 (діабет, компенсований).

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra

У четвер, 18 листопада, в Україні підтвердили 20 050 випадків коронавірусної хвороби COVID-19. Зокрема, захворіли 1 555 дітей і 331 медпрацівник.

За весь час пандемії в Україні захворіли 3 304 058 осіб, одужала від коронавірусу 2 726 521 людина, від ускладнень ковіду помер 80 231 українець.

За даними пресслужби Міністерства охорони здоров’я, вчора було госпіталізовано 3 637 людей, подолали хворобу 22 304 особи, 725 пацієнтів з коронавірусом померли.

Найбільше випадків коронавірусної хвороби 18 листопада підтвердили на Дніпропетровщині (1 943), у Києві (1 782), Запорізькій (1 187), Донецькій (1 057) і Полтавській (1 050) областях.

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra

В Україні другий тиждень поспіль знижується кількість нових захворілих на коронавірус та число госпіталізацій. Водночас зростання захворюваності в країнах Європи може свідчити про те, що незабаром це торкнеться й України.

Про це повідомив міністр охорони здоровʼя Віктор Ляшко у кулуарах парламенту, передає кореспондент LB.ua.

Ляшко зауважив, що нині є дні, коли кількість одужалих перевищує нових інфікованих, що свідчить про проходження піку захворюваності. Незабаром має початися тенденції до зниження нових випадків.

"Одночасно ми аналізуємо ситуацію в ЄС, де бачимо стрімке зростання кількості випадків , тому не виключаємо потенційно можливий в досить короткий проміжок часу повторний спалах. Щоб цього не відбулося, не впливало на додаткові карантинні обмеження, кількість випадків не зібльшувалась, потрібно всім вакцинуватися. Сьогодні хоча б однією дозою вакциновано понад 40%, але це ще мало, нам потрібно хоча б 70", – зазначив він.

Ляшко сподівається, що виплата 1000 гривень всім вакцинованим українцям не тільки допоможе постраждалому від карантину бізнесу, а й позитивно вплине на рівень охоплення щепленнями.

Зверху