Місто
Łódź
Телефон
Xiaomi 12X 8/128
Мій друг – терапевт у районному центрі, завідувач відділення, яке перепрофілювали суто на лікування ковідних. Там він застрахований на чималу суму на випадок захворювання на ту заразу, тому і ходив кожен тиждень здавати тести. Здавав місяцями, результат був постійно негативний. Тоді в один прекрасний день до нього прийшов кум, сіли-випили пивка, побалакали про життя, ну і під кінець вечора кум почав жалітися, що він хреново став почуватись, та й поїхав. На другий день – розхворівся добряче, здав тест на ковід – позитивний. Через днів 5 другові теж стало не дуже добре, теж зробив тест, і – вуаля – ковід! Стільки лікував хворих, і не чіплялося (там же ж нормальний такий захисний костюм), а кум за один вечір привіз... Каже, переносилося, як легенька ГРВІ. Через деякий час таке ж саме було в його дружини, тоді його кількамісячна дитина трошки потемпературила (37,3) без жодних инших симптомів – якось все їм, тьху-тьху, обійшлося добре. Але, як він розказує, зараза коварна, в його відділенні інколи люди і помирають: майже завжди старші та/або з важкими супутніми захворюваннями, але й одного разу і помер відносно здоровий молодий пацан 33 роки...
З моєї родини вже багато хто перехворів на ковід, і всім якось, на щастя, переноситься, як звичайна неважка ГРВІшка. Але тут як кому пощастить...

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Интересный поворот с вакцинацией "там" -
Post automatically merged:

...вода на мельницу "антипрививочников". Впрочем, я профан и ни черта не смыслю в медицине...

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

Янус

S/1979 S 2
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
Pixel 6a

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
barrister, лохи - мы, на клоунском карантине (как показывает график выше - на спаде заболеваемости), когда "зарезают" не бессимптомных больных и группы риска, а тех, кто хочет купить одежду и хоз-пром. товары.. А британцы - молодцы, отличный лайфхак, за 500 фунтов и я бы побыл "лохом".. :LOL:

Останнє редагування:

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
Не знаю, говносайт или нет, но пишут, что сабж - Ку-клукс-клановец

татаринн

Заблокований
Місто
Одесса
Не знаю, говносайт или нет, но пишут, что сабж - Ку-клукс-клановец

Ну по стилю писанины на второклассника похоже 😂
А там хз.
По крайней мере азиаты это побороли. А белые пока ни в какую.

Остап

Заблокований
Місто
Днепр
Телефон
Doogee X30
Місто
Николаев
Телефон
Разные
Місто
Куренiвка
Телефон
C75,MC100,S930,Mi Max2.
Від сьогодні труси, шкарпетки і батарейки вже не є переносниками Ковіду.
Вчора якраз купив батарейки для пульсоксиметру, та переслав його через Нову пошту до родича, який позавчора здав позитивний тест на ковід. Якось так.

Місто
Kalisz
Телефон
Samsung A53 5G
f3864c06-bf78-4f2e-b518-5b5336c140bd.png
Догоняют за выходные. +2430 госпитализаций, +145 летальных.

Зверху