а зачем он нужен это сертификат? неужели ещё где-то спрашивают?Сьогодні побачив пост у Інсті щодо можливості отримати сертифікат другого бустору. Перерегенував сертифікати й з'явився перший бустер, а в новому вже пише правильно 4/4.У дії другий бустер підтягнувся, але зник перший(який тепер насправді непотрібен).
не знав, що для здоров‘я потрібен саме сертифікат, а не сам факт щеплення. Значить, праві були ті, що купували сертифікати та довідки?для здоровья он нужен
Після якогось чергового апдейта Дії, зник той сертифікат, або за строком, але не пробував і не підтягував, нахіба?а зачем он нужен это сертификат? неужели ещё где-то спрашивают?
людина з ВАКЦИНОЮ більш здорова та безпечна для оточуючих, а не людина з СЕРТИФІКАТОМ.Людина з сертіфікатом більш здорова та безпечна для оточуючих
до чого тут ви? Ви питаєте у людей сертифікати? Інакше не спілкуєтеся з ними, чи як?))для мене людина з сертификатом і є вакцінованою оскільки цей факт підтверджно документом
я все ще не розумію. Людина, яка вакцинувалася, але забила на сертифікат (бо зараз його не питають) - має низький інтелект, чи що ви намагаєтесь довести?всього лише мені це показує рівень їх інтелекту
я не знаю. Давайте спитаємо його. golang , ви робили вакцинацію, чи ваше питання - просто оффтоп?не робив отой пан що спитався нічого
Може, у мене у доковідні часи (2018-19) була втрата нюху та смаку, сильний кашель, температура та деяка втрата розумових здібностейМоже бути вірус-двійник якщо всі симптоми Коронавірусу: втрата нюху, пневмонія, згущення крові... А тести всі негативні . Лежу в палаті з пацієнтами, що мають харчові отруєння....
певно когнітивних. Бо розумових - то вже психіатрія.розумових здібностей
В Китае за 20 декабря коронавирусной инфекцией заразились 37 миллионов человек. Об этом пишет Bloomberg, ссылаясь на закрытое заседание Национальной комиссии здравоохранения.
Всего за первые 20 дней декабря коронавирусной инфекцией заразились 248 миллионов человек, то есть почти 18% населения страны. В протоколе заседания не говорится, сколько человек погибло.
Как отмечает Bloomberg, резкий всплеск новых случаев может быть связан с тем, что власти Китая отменили ограничения, введенные в рамках политики нулевой терпимости к COVID-19. Это привело к распространению варианта вируса "омикрон" среди населения с низким уровнем естественного иммунитета. Отмечается, что коронавирусной инфекцией заразились более половины жителей Пекина и провинции Сычуань.