Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Отменили скидку на "Бизнес-время", знаю фирму которая целиком уходит на МТС - это 21 линия. Зато на счетах за связь голубится звезда. Верной дорогой идете, товарищи.
Marcus, на голденовських рахунках теж впаяли, не зрозуміло нащо, логотип КС бізнес. Ні холодно від того, ні жарко. Але тарифи мінімум - поріжуть, максимум - приведуть до тих тарифів, які є на корпі КС. Хоча, якщо фірма багато витрачає, то хай би звернулись в корпвідділ, може, їм надали б знижку
Маркус, дело не в крутости, а в возрасте линии, раньше а/п была 90 (или 99) грн, 2 года назад подняли до 270, но существующим на тот момент, с тех пор, присылали базовый счет в 270 грн. со скидкой 66%, мне в том числе
Маркус, дело не в крутости, а в возрасте линии, раньше а/п была 90 (или 99) грн, 2 года назад подняли до 270, но существующим на тот момент, с тех пор, присылали базовый счет в 270 грн. со скидкой 66%, мне в том числе
Цей сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.