Кредит трансфер — переказ коштів між абонентами Київстар

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 16 Pro
Думаю поповнити номер з незареєстрованого на зареєстрований. Чи буде так працювати, пробував вже хтось?
Не буде працювати. Послуга доступна лише для незареєстрованих абонентів передплати.

Solar_simfi

Il Gatto Vitruviano
Місто
Kyiv (ex. Simferopol)
Телефон
Samsung S24
Думаю поповнити номер з незареєстрованого на зареєстрований. Чи буде так працювати, пробував вже хтось?
Лишень в зворотньому напрямку. Від зареєстрованого на незареєстрований

Місто
Запорожье
Телефон
Samsung Galaxy A35 5G
Лишень в зворотньому напрямку. Від зареєстрованого на незареєстрований
Ні, так не працює, перевіряв вже.
Post automatically merged:

Взагалі дивно, навіщо так було робити, в інших операторів немає різниці, зареєстрований чи ні.

Причина: ред.
Місто
Днепр - Полтава
А бывшие контрактные номера выведенные много лет назад на предоплату - это зарегистрированные или нет? Если что, то деньги бегают с такого номера в оба направления без проблем, пока бегают.😁

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 16 Pro
А бывшие контрактные номера выведенные много лет назад на предоплату - это зарегистрированные или нет? Если что, то деньги бегают с такого номера в оба направления без проблем, пока бегают.😁
Если бегают, значит незарегистрированные. Можете авторизоваться на этой странице и проверить.

Місто
Киев
Если бегают, значит незарегистрированные. Можете авторизоваться на этой странице и проверить.
Я зашёл под своим незарегистрированным номером и показывает вот что:Screenshot_20251009_035921_Samsung Internet.png

Но если номер был зареган, то выскочит другое окно? (Просто у меня нет такого номера для проверки)

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 16 Pro
Зверху