От того, что я знаю фамилию кого-то из топ-менеджмента биржи, она надежней не становится.В цілому мені Вайтбіт подобається своєю відкритістю, а інфу про засновників Сryptology, на приклад, ще треба пошукати.
От того, что я знаю фамилию кого-то из топ-менеджмента биржи, она надежней не становится.В цілому мені Вайтбіт подобається своєю відкритістю, а інфу про засновників Сryptology, на приклад, ще треба пошукати.
Один з найбільших українських рітейлерів техніки Фокстрот додав можливість оплачувати товари через Whitepay. Відтепер покупцям будуть доступні онлайн-сервіси платіжної платформи для розрахунку за електронні гаджети та побутову техніку. Сервіс Whitepay також бере на себе опрацювання платежів та забезпечує клієнтську підтримку. Такі зміни дозволять покупцям не витрачати час на конвертацію активів та транзакції з гаманця на банківську картку. «Наша місія – зробити так, щоб бізнес був адаптований до того, що невдовзі криптовалюта і блокчейн стануть буденними речами. І ми хочемо надавати всім можливість розширяти способи ведення бізнесу, шукати додаткові шляхи розвитку з фокусом на майбутнє. Нам за честь залучати до партнерства український бізнес і ми віримо, що такі приклади наближають омріяний крипто спільнотою массадапшн», – коментує СЕО Whitepay Гліб Удовиченко. Як результат, клієнти можуть купити будь-який товар у офлайн магазинах Фокстрот або на сайті foxtrot.ua, використовуючи для цього сервіс Whitepay.
Ідеш на р2р платформу біржі і міняєш usdt на гривню.Невелику суму в USDT потрібно вивести з біржі в грн, як це зробити безхворобливо з найменшою втратою, можна в пп.
Р2Р це і є отримати безпроблемно гривню на карту у обмін на свій USDT на біржіОк, а безпроблемно тоді гривасік як? Обміняти,то я обміняю, а перекинути на укр банк як? Ось в чому питання було?
есть тема по GEO Paywebivan, на даний момент є лише вивід через geopay, що це за звір і як з ним поводитися?
Перекинь на бінанс, там нормальний р2р.webivan, на даний момент є лише вивід через geopay, що це за звір і як з ним поводитися?
Зараховується протягом години у робочий час, ліміту по сумі немає. З якої суми зацікавиться фінмон, вам ніхто не скаже, це індивідуально.Скажіть, хтось відправляв СЕПА, наприклад, на моню,як швидко зараховуються і чи не має гемора від усього цього, яку суму макс.можна відправити на картку укр.банку.
Такі відсоткові ставки виглядають дуууже підозріло- USDT на 360 дней будет 18,64%
- ВТС и остальные депо в крипте на 360 дней будет 17,39%
да ничего, пока не соскамились ставки были выше, они уже второй раз снижают за этот год.дуууже підозріло
Wirex по стейблкоінам дає 15% («до запитання»), 16% (стейкінг на перші 30 днів).Такі відсоткові ставки виглядають дуууже підозріло- USDT на 360 дней будет 18,64%
- ВТС и остальные депо в крипте на 360 дней будет 17,39%
биржи играют против своих вкладчиков и тем самым получают прибыль. Например: ты ставишь шорт на биток, и для страховки ставишь стоп-лосс на 30. Биржа рисует тебе свечку на 30, а потом уходят вниз, показывая падение битка. Ты падение то видишь, но получить уже ничего не можешь потому что стоп-лосс сорвало исскуственной свечкой, которую биржа тебе нарисовала. Это я примерный самый тупой способ показываю. На таком ловили даже Бинанс.Який такий прибутковий бізнес у бірж дає можливість сплачувати кошти з такими відсотками?
Поповнюйся в EUR дешевше |
Гарні новини! До 24 серпня 2023 року, 23:59 UTC на нашій біржі діятиме знижка на поповнення балансу євро (EUR) через Checkout. Для карток банків країн ЄС звичайна сума комісії за поповнення балансу євро складає 1,5%. А в період до 24 серпня 2023 року включно вона становитиме 0%. |