Ніт. Тому що Сальвадор це трампівська тюрма.Стане 73-м штатом.Нє, він видасть указ, що Сальвадор стане в цьому ділі другим.![]()
52м. 51й Канада жеТрамп зараз піднапружиться і зробить Сальвадор 51 штатома ничё шо Сальвадор давно уже в этом деле первый?![]()
53-м. 52-й Гренландія52м. 51й Канада жеТрамп зараз піднапружиться і зробить Сальвадор 51 штатома ничё шо Сальвадор давно уже в этом деле первый?![]()
Схоже, дійсно органи віджали разом з доменами:Як варіант, «все вкрадено до нас»©.
Правоохранительные органы США во главе с Секретной службой конфисковали домены российской криптобиржи Garantex и заморозили более $26 млн в криптовалютах, говорится в сообщении пресс-службы ведомства.
По информации Секретной службы, Garantex якобы получала свои многомиллионные доходы преступным путем и использовалась злоумышленниками для кибератак, терроризма и торговли наркотиками.
госпади... Та уже б Украину 54-м штатом присоединил!53-м. 52-й Гренландія52м. 51й Канада жеТрамп зараз піднапружиться і зробить Сальвадор 51 штатома ничё шо Сальвадор давно уже в этом деле первый?![]()
Яка біржа з вашого досвіду направляла данні в українську податкову? І, якщо не важко, знайдіть у законодавстві обов'язок біржи відповідати податковій.по запросу данные отправят.
ну какбэ это очевидно. Искать не буду, звиняйте, але никто не будет бодаться за вас с налоговой - отправят. Рассчитывать на противоположное я бы не рекомендовал. Все законопроекты на эту тему, что собираются принять - все в первую очередь про налогообложение и контроль доходов.знайдіть у законодавстві обов'язок біржи відповідати
Це які?Биржи, имеющие юрлицо в Украине - 100%.
Це зовсім не очевидно, це, вибачте, трохи "рабський" підхід до податкової. Потрібно, щоб кожен запит та кожна відповідь відповідали вимогам законодавства. Зливи, хоч і за запитом, це кам'яний вік. Я на своєму віку багато де працював, ніхто просто так податковій нічого не віддавав, якщо немає такого обов'язку.какбэ это очевидно
Мова не про зміни, а про щось на кшталт обміну данимиЦе які?Биржи, имеющие юрлицо в Украине - 100%.
Це зовсім не очевидно, це, вибачте, трохи "рабський" підхід до податкової. Потрібно, щоб кожен запит та кожна відповідь відповідали вимогам законодавства. Зливи, хоч і за запитом, це кам'яний вік. Я на своєму віку багато де працював, ніхто просто так податковій нічого не віддавав, якщо немає такого обов'язку.какбэ это очевидно
Згідно із документом, створення токенів, поставка без оплати, зберігання та переказ ВА (якщо послуги безкоштовні), обмін ВА та модифікація токенів не підлягають ПДВ. Проте, поставка товарів/послуг з отриманням винагороди криптовалютою, винагороди за зберігання та переказ ВА, деякі модифікації, що призводять до поліпшення існуючого токена або до створення нового токена - будуть обкладатися ПДВ і, можливо, звільнятися від нього на підставі статті 135(1)(e) Директиви про ПДВ як послуги, що стосуються платіжних засобів.
Данило ГетманцевПереглянути повний текст матриці можна за посиланням.
А коли Ви зарплату отримуєте, це для Вас Прибуток чи Дохід?Платим не с прибыли, а с дохода