Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Припустимо, у новачка є акк на бінансі чи якийсь іншій біржі.
Якщо на неї зайшли кошти в стейблах типу USDT, то які можуть бути підводні камені?
Наприклад, чи може ця операція потім (через добу) оскаржена відправником або біржею, а кошти - заблоковані?
Яким чином отримувач коштів може знати "брудні" кошти чи ні?
Бо з моєї точки зору, якщо бачиш ПІБ відправника і відправляєш посилку на його ім"я, то це має захистити від "трикутника" і коштів зі зламаних акків. А як бути певним, що кошти не є брудними, мені незрозуміло.
На бинансе надо принимать такое бабло по п2п. Отправитель создает лот на всю котлету (по завышеному курсу, чтоб случайно не купили). Принимающая сторона "покупает" этот лот, пишет в сообщениях что оплатил, отправитель отправляет котлету стейблов получателю, все довольны, бинанс тоже.
Цей сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.