Лайф в Ивано-Франковске

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Горецкий, не, беркут это контора, производящая и интегрирующая VAS платформы, в частности тут я про платформу RBT(ring back tone). У лайфа стояла беркутовская, сейчас хуавей. А у билайна комверс. Про то, что у би беркутовский препейд не знал, спасибо.
З.Ы. Нас щас Эрикс погонит отсюда...

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Про то, что у би беркутовский препейд не знал

Если не ошибаюсь, то он за платежи на припейде отвечает, и содержит базу даных по кодам пополнения и серийным номерам карт

EricX

Morpheus
Місто
Івано-Франківськ
Перехвалил я Лайф. Как вырубили позавчера IF0007 так и не включили. А с соседних 9,1,2,25-й ничего не грузится. Соединение устанавливается, но огромные тормоза и пропадения пакетов.
:( На Нокии 6630 типичный симптом: соединение в режиме "connecting" - значёк мигает, но не соединяется..

Refery

h7b6
Місто
UK
Телефон
101010111
barabas, у зв'язку з тривалою паршивою якістю і необмеженим бажанням нагрітися на абонентах вчора перейшов на Інтертелеком, тобі як користувачу мобільного інету думаю він теж буде цікавий.

barabas

Гуцул
Місто
Надвірна коло Станіславова
Телефон
Старий надійний МЕ45 з мультисімом
Інтертелекомом не хочу користуватися, так як нема бажання під кожного оператора купувати модем і попадати в чергову кабалу. Таким оператором користуються декілька моїх знайомих і скажу, що відгуки 50/50 , особливо негативні в кінці місяця. А про вихід з лайфу скажу таке : на днях два мої знайомі і їхні сім'ї ( останні з могікан) покинули даного оператора в користь МТС. Сам в даний момент пишу з Утела -так як лайфом просто неможливо користуватись....

Daveukrain

Заблокирован
Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Nokia 7610
barabas, у зв'язку з тривалою паршивою якістю і необмеженим бажанням нагрітися на абонентах вчора перейшов на Інтертелеком, тобі як користувачу мобільного інету думаю він теж буде цікавий.

тільки на нет від Інтера чи й голос теж?

vit

Місто
Калуш
Телефон
OnePlus 6T; Sie S75+ME45
А от цікаво, може хто знає LAC 41403->51403 планується?

Refery

h7b6
Місто
UK
Телефон
101010111
Daveukrain, тільки голос. Вдома інет провідний 2Мб/с, з собою в КПК Utel.

EricX

Morpheus
Місто
Івано-Франківськ
Запустили IF0007 правда только GSM1800. Но мне не понятен другой факт. IF0025-6 (бывшая IF0025-2) которая стала 900-кой в 420 метрах от неё на первом этаже панельного дома стала приниматься ну может на 2-3 дБм лучше чем до апгрейда,(сигнал прыгает немногим лучше -90) я ожидал гораздо большего :(. Может не на полную мощность работает? От гораздо более удалённых БС КС и Би сигнал на 10-12 дБм лучше. Что за фигня?

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
А чем тебе -90 не нравится? Имхо, нормально вполне

vit

Місто
Калуш
Телефон
OnePlus 6T; Sie S75+ME45
Для 900-к: KS- 50Вт, Bee- 32-40Вт.
По нових дозволах life - 16Вт(хоча є і по 8).

І якщо порівнювати з старими 1800 на 32Вт і новими 900-ми на 16Вт, то ситуація, яка описана може бути цим пояснена. Хоча не виключено, що може щось з антенами змінилось.

Доречі, в мене таке враження, що з апгрейдом телефон почав більше гамати в режимі передачі даних.

EricX

Morpheus
Місто
Івано-Франківськ
і новими 900-ми на 16Вт
Халтура!
50Вт совсём другое дело!
Называется поменяли шило на мыло. Тогда уж лучше 32Вт GSM 1800.

Добавлено через 3 минуты
Доречі, в мене таке враження, що з апгрейдом телефон почав більше гамати в режимі передачі даних.
Це точно. В мене модем перестав стабільно працювати на одному USB-порті, вмикаю через розгалуджувач у 2 порти.

Останнє редагування:

vit

Місто
Калуш
Телефон
OnePlus 6T; Sie S75+ME45
Доречі, в мене таке враження, що life має якесь обмеження зі сторони НКРЗ щодо сумарної потужності GSM-900 на якийсь регіон. Звідси так і не серйозно виглядає 900-ка з 16Вт потужності.

vit

Місто
Калуш
Телефон
OnePlus 6T; Sie S75+ME45
А от цікаво, може хто знає LAC 41403->51403 планується?
Сьогодні замітив, що Жидачів і Новий Розділ вже на 51403. Базові виглядає на те, що проапгрейдили на хуавей. Тобто я розумію, Львівська обл. також перейшла на китайців.
Доречі, може хто знає. Дотепер на вітці LAC-41403 сиділо половина Закарпатської і Львівської обл. Цікаво як тепер?

А тепер мої суб'єктивні враження про апгрейд як користувача.

Так доставили пару 900-к. -> +
Як на мене інтернет став гірший(це однозначно) -> -
Ніколи би не подумав, що настільки можна, але факт - телефон став набагато більше гамати енергії -> -

Зверху