Лайф - нас 10 000 000!!!

Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
Huawei P60 Pro
Ответ: Лайф - нас 10 000 000!!!

А в Польщі роздають смартфони.... Додаткова угода 2 роки
друже, тобі пряма дорога на Яйця, а не на Лайф - це точно))
Там таких абонентів люблять (які укладають додаткові угоди на 2 роки заради отримання шарового телефону) :D:sarkastik:

особисто я таки б знайшов півтори тисячі на новий телефон і не чекав би шари від оператора, який може змініти умови будь-якої хвилини.

Roman

Заблокирован
Місто
Львівська обл.
Телефон
lg u8330

webivan сказав(ла):
Написано тільки про те що інтернет не лімітовано у часі
тут ти правий
webivan сказав(ла):
Що по суті вказує на оплату по трафіку
а тут ні
там написано: Zmiana prędkości po 10 GB 5 GB 500 MB
що означає: зміна швидкості після. Інтернет БЕЗЛІМІТНИЙ, але на максимальній швидкості тільки цей об"єм.
то не єдина така пропозиція
http://www.iplus.pl/indywidualni-cennik-iplus-prywatnie.html
http://orange.pl/portal/map/map/new...W_INTERNET_FREE_PRICELIST&stamp=1215068578340
всі безлімітні і всі даять модеми, не зі знижкою, а ЗАДАРОМ!!!!

CDMA fan сказав(ла):
Ти забуваєш про те,шо 5грн/мб - це за технолгією gsm, інет через СДМА та УМТС в нашому гондурасі коштує десятки копійок за мб.
Звісно,якщо поляки собі дозволили підняти HSDPA 7.2Mbps, то хтось за таку розкіш повинен платити..
Нема там операторів тільки gsm і тільки УМТС. Якщо є одне то є і друге.
HSDPA 7.2Mbps є, але не на всій території. В деякх місцях HSDPA 3,6Mbps, в деяких
HSDPA 1,8Mbps, в деяких чистий УМТС без HSDPA. А в деяких чистий gsm без УМТС.
Ціна та сама шо gsm шо УМТС.

Добавлено через 4 минуты
BestAlex сказав(ла):
друже, тобі пряма дорога на Яйця
А вони шо дають Нокіа 6120 за 1 грн з а/п=50грн. і без початкового внеску????????
Якщо дають, то кому і де??????????????

Останнє редагування:

Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
Huawei P60 Pro

Roman, не шукай шару і читай другу частину мого попереднього повідомлення :)

fan

Місто
Полтава, Киев
Телефон
всякий антиквариат

Roman сказав(ла):
Ціна та сама шо gsm шо УМТС.
правильно, бо умтс сегменти розвантажують гсм і таке неможливо зробити в принципі, бо там хендовери між умтс і гсм

Roman

Заблокирован
Місто
Львівська обл.
Телефон
lg u8330

BestAlex,
А чому шари? Просто дехто вважає що в Україні дешевий зв"язок (на шару). Я з цим не згоден. Нема в нас повного о"єму послуг зв"язку (вартість телефону не входить у вартість з"язку).
То не правда що у нас люди мало тратят на зв"язок. Якщо до витрат на зв"язок додати ще і вартість хорошого телефона то вийде сума, не менша ніж у Європі.
Дорогий у нас зв"язок!!!!!!!!!!!!!!

Crawford

Заблокирован

Crawford,
Це не мої фантазії - це здоровий глузд. Заідки по-твоєму взялося 3+3 місяці, найменший термін дії сімки з усіх операторів? Саме з нестачі номерного ресурсу, який потрібно опертивно звільняти.
Как раз это твои фантазии. Весь Вымпелком перешел на эту систему учета чтобы помочь украинскому Билайну избежать покупки нового кода? :D Вот если б соотношение активных и неактивных составляло 1:4 - тогда еще можно было говорить о том что не хватает номерного ресурса, а так это бред.

До того ж не раз на цьому та і ще на червоному проскакувала інсайдерська інфа з цього приводу...
Какое модное слово - инсайдерская :D Да только ... знает откуда высосана та информация.

Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
Huawei P60 Pro

BestAlex,
А чому шари? Просто дехто вважає що в Україні дешевий зв"язок (на шару). Я з цим не згоден. Нема в нас повного о"єму послуг зв"язку (вартість телефону не входить у вартість з"язку).
То не правда що у нас люди мало тратят на зв"язок. Якщо до витрат на зв"язок додати ще і вартість хорошого телефона то вийде сума, не менша ніж у Європі.
Дорогий у нас зв"язок!!!!!!!!!!!!!!
можна поцікавитись - чим ти користуєшся і чим користувався (оператори/тарифи)?
на мою думку теза "дорогий у нас зв'язок" виглядає принаймні смішно :)

Gesiona

пользователь lifebox))
Місто
Dp
Телефон
Samsung Galaxy S

Кочевник сказав(ла):
Пусть возвращает в оборот номера, которые были отключены года полтора-два назад.
Так и делает.. То до твоего номера просто пока не добрались ))

EvgenyTar

наблюдатель
Команда форуму
Місто
Харьков
Телефон
Redmi Note 11E Pro

Roman

Заблокирован
Місто
Львівська обл.
Телефон
lg u8330

BestAlex,
Пояснюю тобі що я маю на увазі.
Поясню на такому прикладі. В одній забігайлівці стакан чаю коштує 3 грн., а в іншій 1 грн.
В першій в ціну чаю входить: гаряча вода, заварка, цукор, лимон, 1 бутерброд.
А в другій тільки гаряча вода. Все решту треба мати або своє, або докупити за додакові гроші. Хто хоче зекономити може обійтись і без цього.
Як ти думаєш 1 грн. то хороша ціна за стакан такого чаю?

Такі тарифи які дає Утел (навіть кращі) пропонують багато Європейських операторів. Подібна абонентська плата, дуже подібні тарифи на інтернет, дзвінки в мережі і поза мережею. Але там при підписанні угоди на 2 роки дають ще нормальний смартфон (Задаром) або модем (на вибір, кому що треба). А Утел не дає.
Тому я важаю, що Утел продає просто гарячу воду по ціні нормального чаю.
І всі решто оператори так само, але трохи дешевше.

MorRex

Заблокирован
Місто
Одесса
Телефон
Hero

webivan сказав(ла):
Не дадуть Лайфу третій код, Он білайн досі 2-й отримати не може, хоч і дуже хоче.
Билайн и абонентов больше хочет, но не может:D

Disabled

FCDK
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
SM-A525FZKI

Roman,
50 коп за минуту ты считаеш дорого?
если так то я могу тебе посоветовать сменить работу

MorRex

Заблокирован
Місто
Одесса
Телефон
Hero

Disabled,
25 коп :)

Disabled

FCDK
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
SM-A525FZKI

MorRex,
темболее 25 не ну блин недавно по 2.20 говорили и не ныли а тут 25 коп, да хлеб щас дороже стоит чем 10 минут поговорить!!!

EvgenyTar

наблюдатель
Команда форуму
Місто
Харьков
Телефон
Redmi Note 11E Pro

BestAlex,
Пояснюю тобі що я маю на увазі.
Поясню на такому прикладі. В одній забігайлівці стакан чаю коштує 3 грн., а в іншій 1 грн.
В першій в ціну чаю входить: гаряча вода, заварка, цукор, лимон, 1 бутерброд.
А в другій тільки гаряча вода.
Неблагодарное это дело - аллегориями заниматься. Приводя такие примеры из другой сферы, надо быть поточнее. Упоминая, что в одной из забегаловок дают только "Гарячую воду", ты извращаешь суть и перекручиваешь факты. Основное предназначение телефона - звонить. Вот это основное и дешево. Это не горячая вода, а как минимум вода с заваркой. А уж навороты типа лимона, сливок, бутербродов, котлет, борща - по желанию. Нафига мне к чаю борщ? Я пришел попить, а не нажраться, тем более, если мне сильно захочется есть, я возьму кастрюлю котлет оптом и дешево, у буду жрать их неделю.
Тебе кажутся цены высокими? Мы это поняли, будем иметь твое мнение в виду. :) Не надо только всех в чем-то убеждать.

Місто
Киевская область
Телефон
Nokia 6630 , Nokia Lumia 800

Roman сказав(ла):
Але там при підписанні угоди на 2 роки дають ще нормальний смартфон (Задаром) або модем (на вибір, кому що треба). А Утел не дає.
ну так и обязаловки никакой нет, утелу еще и года нет а у меня уже второй контракт.
А вот на юмс я раз был взял телефон по доп соглашению, и сразу же вышел диджус с бесплатными звонками, через пол года по пьяни провтыкал телефон а обонтлату продолжал платить (доп соглашение на 1.5 года), вот те и выгода и номером не пользовалса и телефона нет.
А за бугор ты не смотри там все по другому в первую очередь люди там другие, условия жизни другие да стабильность другая

MorRex

Заблокирован
Місто
Одесса
Телефон
Hero

Maxim6630 сказав(ла):
А за бугор ты не смотри там все по другому в первую очередь люди там другие, условия жизни другие да стабильность другая
Что по другому?Условия жизни и стабильность к моб связи имеют отдалённое отношение.Там люди по физиологическим параметрам другие? ))

Если хочешь отписатся, то пиши нормально: у них другая модель распостранения телефонов

Місто
Киевская область
Телефон
Nokia 6630 , Nokia Lumia 800

MorRex,
про стабильность я написал на своем примере, я полтора года сидел на заоблачных тарифах , хотя на том же юмс за это время очень снизились, а у меня доп соглашение.
там по менталитету люди другие.

MorRex

Заблокирован
Місто
Одесса
Телефон
Hero

Maxim6630,
ну я бы с удовольствием ещё 2 года с допсоглашением пользовался суперлайфом и Моторолой V8 за 1 гривну

Зверху