Может куды? Дай заявку - оператор для тебя рихтанет любой тариф. Сколько можно волны поднимать? Купи пипловый модем. Там как раз акция и скидки. Ты ведь хотел много интернета и девайс со скидкой - бери.Повний анлім куда?
Р*оман Андреич,
Не плутай одне з дугим. Повний анлім куда? До кого мені стільки дзвонити. На Лайф мені треба максимум 50 хв. в місяць. Якби то то був анлім в Київстарі...
Вчемо матчастьRoman сказав(ла):Виходить ніби безпроцентний кредит на телефон, а послуги зв"язку якби безплатно.
Було би в нас щось подібне, але нема.
відомо дє!Roman сказав(ла):а ЗАДАРОМ
Якщо мені не зарджує пам'ять то зв'язок на Україні один з най дешевших в Європі.(була тема)Roman сказав(ла):Дорогий у нас зв"язок!!!!!!!!!!!!!!
Потом сопли проскоростя будут. 100%EvgenyTar сказав(ла):Купи пипловый модем. Там как раз акция и скидки. Ты ведь хотел много интернета и девайс со скидкой - бери.
я кстати подумал то же самое, но не сказалНа БИ пусть валит...и на урс.нет.уа форум
А я ше трохи повы*буйусь: в мене є Білайн Максимальний і сьогодні до кінця дня повинен бути КС Професіонал. Також в мене є Свої Люди, але я ним не користуюсь. Зараз лайф тільки леді, а МТС тільки Екотел.ivan pochta сказав(ла):бери тогда простой или БИ 29 и не вы*буйся!
Я на цьму форумі написа 2 пости: обговорювили неможливість дозвону на деякі стаціонарні номера, і я написав, шо з Утела (в Білайнівському роумінгу) дозвін йде, а з Білайна -- ні. Мені прийшло попередження від Максим, щоб я такого більше не писав, а останній пост хтось видалив. Ну я ще раз написав те саме, а Максиму відписав, що якщо він хоче мною керувати, то нехай платить мені зарплату і керує.De Marco сказав(ла):На БИ пусть валит...и на урс.нет.уа форум
а ты еще не знаешь легендарного Диму Папижа?Roman сказав(ла):з Утела (в Білайнівському роумінгу) дозвін йде, а з Білайна -- ні. Мені прийшло попередження від Максим, щоб я такого більше не писав, а останній пост хтось видалив
Да кто ж его не знаеьа ты еще не знаешь легендарного Диму Папижа?
То не я підняв цю тему. Я написав пост в тему, яка обговорювалася. Мій пост був після серії постів, в який пояснювали, що нема такої технічної можливості. А я написав, що якби не було можливості, то з Утела (в роумінгу Білайн) також би не працювало.BestAlex сказав(ла):2 Roman:
там запрещено поднимать "темы, которые уже обсуждались"