Лише один номер, один телефон. Чи це реально?

Місто
Львів
Телефон
Oneplus 3
Всім доброго дня.
Така справа - є пакети:
Київстар Б-10 - основний номер.
Ліфе Б-10 із запасом на рік - тривалі дзвінки на 1 - 3 номери, злив на алло :) , кілька дзвінків на МТС.
Алло Бі - вхідні дзвінки, інтернет, дзвінки на кілька білайнів.
Готовий платити більше за мобільний звязок. Хочу залишитися на одному номері бажано на Київстарі. Чи це реально?
Зміну номера не пропонувати.

Місто
Львів
Телефон
Oneplus 3
Alex, Телефони в мене є.
Дуос і нокіа е66. Але хотілося б залишити лише один апарат і щоб це був не дуос. ;-)

Добавлено через 1 минуту
WildeRNS, 400 хв. в мережі буде мало. :-(

Останнє редагування:

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Отличный тариф КС, доступный на корпах!! Дорого??? Тогда неф подобные темы вообще создавать, а просто носить 2-3 телефона и не вы... :)

Тарифный План Индивидуальный 4

Абонентная плата, грн 320,00

Пакетные минуты на звонки абоненам Киевстар и других операторов мобильной связи Украины (кроме Life, Beeline, Экотел и «Интертелеком») и на номера сетей фиксированной связи Украины 4 000,00

Пакетные минуты на звонки абонентам Life, Beeline, Экотел и «Интертелеком») в Украине 500,00

Звонки свыше пакетных минут абонентам всех операторов мобильной и фиксированной связи Украины, грн./мин. 0,48

Плата за соединение звонка, грн 0,08

SMS-сообщение по Украине, грн "1000 SMS в месяц по 0,00 грн.
более 1000 SMS в месяц по 0,26 грн"

MMS-сообщение по Украине, грн "300 MMS в месяц по 0,00 грн.
более 300 MMS в месяц по 0,64 грн"

Интернет GPRS, за 1 Мб "200 Мб в месяц по 0,00 грн.
свыше 200 Мб в месяц по 4,25 грн."

User_5

Заблокирован
Місто
Украина
Dominus, поклади в дуос два увдоїтеля сім карт будеш мати 4 сім карти без перекидань і буде тобі щастя.

NRG

Воины света! Воины добра!
Місто
Аккерман
Телефон
XRN8 4/128
Хочу залишитися на одному номері бажано на Київстарі
Все про исходящие да исходящие. А входящих много? Ежели да, то ЕЦ-50% до конца года, а там авось и постоянку сделают.

Місто
Луцьк
Телефон
EL 71 MultiSim
Я сижу на Супер МТС новорічний + підключив безлімітний інтернешенал і вже забув про те що колись переключався (Мультисім у сіменсах) між сімками для звінків на ворогів.. Правда я не люблю тріпатись по телефону, і середня трималість звінків не більше хв... На щастя знайомих, у кого нема МТС почті немає. Тому залишок пакете інколи "приходиться" :) зливати заради спортивного інтереса...

Tabarik

Без ГМО
Місто
Київ
Телефон
Xiaomi Note 12 pro 5G
Одно время обходился одним СЛ30. И сейчас мог бы, был бы инет дешевле

Місто
Одесса
Телефон
Xiaomi Redmi 4X

MorRex

Заблокирован
Місто
Одесса
Телефон
Hero
Лайф комуникатор лучше будет чем бизнес кс.
Те же 100 минут на внешку, но + инет, смс и безлимит по лайфу.

Місто
Львів
Телефон
Oneplus 3
Пропоную київстару на корпораціях ввести аналог лайфівського комунікатора. :)
Цей тариф мене б влаштував. Але ж я мрійник. :)
Наразі залишу все як є. Перший кандидат на викидання це алло. Потім візьму Б-100 і викину лайф. Може ще щось зміниться у корпоративних тарифах КС.
І знову мрії...

Antoine

Заблокирован
Місто
Донецк
Dominus, проблема изначально неправильно сформулирована. Не формализовано утверждение "готов платить больше" — на сколько больше?

Если дойти до маразма, можно купить Иридиум и обходиться только им. Что там, полтора бакса за минуту? :)

Tabarik

Без ГМО
Місто
Київ
Телефон
Xiaomi Note 12 pro 5G
Antoine, если подходить с этой стороны то и спрашивать никого не нужно. Считает свои расходы по всем номерам. Прикидывает сумму счета на одном номере. Отнимает и думает. Делов то:rolleyes:

Зверху