Літаки, аеропорти, авіакомпанії

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
все равно составляют стоиость второго билета + 50$. Плюс нервы и бумажная волокита.
Тут скорее потери будт только в франшизе 50$. а стоимость перелетов в конечную точку они компенсируют. Условно, я взял билет за 10евро на Раянейр Киев-Варшава и потом через 3 часов еще за 10 евро Варшава-Париж, но опоздал на самолет с Милана по причине задержки рейса из Киева на 2,5часа, мне компенсируют ближайший перелет (и при необходимости проживание) на рейсе Варшава-Париж (не важно какая это будет авиакомпания и сколько стоит билет, главное что бы класс билета был эконом), естественно при оплате 50евро франшизы. По сути это норм, если лететь надо срочно

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Горецкий я имел ввиду стоимость уже купленного билета на второй рейс, на который не успел. Ее не компенсируют.

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra

Французький авіаперевізник Air France на 22 лютого скасував київські рейси
В авіакомпанії зазначили, що постійно стежать за розвитком геополітичної ситуації на обслуговуваних територіях.

Французький авіаперевізник Air France поінформував своїх пасажирів про "адаптацію програми польотів", зокрема, про коригування розкладу рейсів Air France до/з Києва на 22 лютого, повідомляє "Укрінформ".

В авіакомпанії повідомили, що з метою забезпечення найвищого рівня безпеки польотів постійно стежать за розвитком геополітичної ситуації на територіях, які обслуговують.

"З огляду на ситуацію на місці та як запобіжний захід, рейси AF1752 та AF1753 до та з Києва (KBP) у вівторок, 22 лютого 2022 року, скасовуються. Клієнтів, пов’язаних з цією ситуацією, буде поінформовано в індивідуальному порядку", - зазначили в Air France.

Авіаперевізник повідомив, що буде регулярно переоцінювати ситуацію. В Air France також зауважили, що безпека польотів, клієнтів та екіпажів є їхньою абсолютною вимогою.

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
я имел ввиду стоимость уже купленного билета на второй рейс, на который не успел. Ее не компенсируют.
Это да, но тебе же оплатят альтернативу)) Вот я и уточнил, что с этого есть толк если стоимость дальнейшего путешествия дороже 50 евро

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Французький авіаперевізник Air France на 22 лютого скасував київські рейси
Логика понятна. СМИ пишут, что Францию предупредили до официального озвучивания признания так называемых ЛНР/ДНР, ну они и решили взять паузу на сутки.

burn

що нового?
Місто
Одесса
Телефон
Ace&Base Плюс
Літають в нормальні аеропорти, а не в сараї в полі. Мають хаб або декілька.
в справжній Франкфурт, Мюнхен чи Париж, а не в село за 140 кілометрів, яке до Франкфурта має дуже опосередковане відношення.
Show me on this doll where лоукостеры touched you

У Wizz Air отличный сервис и направления и приемлемое расписание. Хабы тоже.Вижу выше уже писали. А ещё, в этой компании работают так же ваши соотечественники. (Более того, им повезло и не придётся лететь в Иран).

Останнє редагування:
Місто
Хмельницкая область
Телефон
Motorola Edge 30 Neo
СкайАп долетел до Молдовы покружил на границе и вернулся назад в Борисполь. Интересно с чего это?

Olexa

Rdr, smtms wrtr
Місто
Київ
Телефон
UMC прямий
СкайАп долетел до Молдовы покружил на границе и вернулся назад в Борисполь. Интересно с чего это?
Бомбил кацапские военньіе базьі в Приднестровье. Возвращается с целью пополнения запаса бобм.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Бомбил кацапские военньіе базьі в Приднестровье. Возвращается с целью пополнения запаса бобм.
Ось так?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Закрили аеропорт Харків

Lorn

Заблокирован
Місто
Чернівці
Телефон
OnePlus 6T
В кого є досвід повернення квитків ryan? Чи є сенс їм писати (якщо так, то куди)?
Мала відбутись подорож в кінці березня в Португалію з пересадкою в Брюсселі. За відмінені рейси з Києва кошти повернули, а от квитки з і зворотній в Брюссель пропадають. Я звісно розумію, що це лоукост і все таке, проте чи є в когось досвід - є шанс, що підуть на зустріч і повернуть кошти?

Mathias

Я - голос у твоїх вухах
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15, Huawei E5573
Я б не сподівався. Для них це два окремих рейси.

• Like
Реакції: Lorn
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 11 Pro
Зверху