МТС становится Vodafone

VadymUA

Заблокирован
Місто
Київ
Re: МТС и Vodafone объявили о стратегическом партнерстве

Треба було Укртелеком не продавати. Стосовно європейських тарифів. Це міф. Я недавно бачив статистику скільки коштує 3G в різних країнах, і виявилося що у деяких європейських країнах 3G коштує дешевше ніж в Україні. Тому не треба лякати людей тарифами, бо це ще не факт.

Місто
Винница
Телефон
Xiaomi Redmi 5, Meizu M2, Lenovo S820

VadymUA, мені здається це тільки на старт і для зняття куша з першопрохідних. Далі - тарифи знизяться.
Поки мережі не налаштовані, мало де є покриття, у Київстара шейп не працює наприклад, дуже багато тих, хто хоче першим протестувати мережу - високі тарифи оправдані.

Повертаючи до теми...

МТС зараз - самий дешевий оператор! По всім напрямкам. SMS, 3G, розмови, акції - все. Лайф вже починає нагліти. Київстар взявся за своє - повертати високі тарифи.
Тому зараз МТС з лайф трохи стимулюють ситуацію на ринку.
Якщо замість МТС стане водафон, то він приєднається до рівня цін Київстару. Однозначно! Лайф залишиться осторонь.
Далі варіанти такі: або лайф знову сам буде знижувати ціни (що дуже малоймовірно, не та ситуація в країні), або лайф приєднається до "слонів" - і будуть суцільні дорогі тарифи з акціями "поповни рахунок на 100 гривен та отримай 100 хвилин в мережі".

VadymUA

Заблокирован
Місто
Київ

PRADA, ну що тобі сказати. Коли я почув що буде 3G на швидкості більше 40мбіт., я вже уявляв собі як я зможу качати нормально ігри з Google Play, дивитися відео на Youtube в хорошій якості. Та після того як я дізнався скільки буде коштувати 3G, я зрозумів що цього може не вистачати навіть на відкриття сторінок. 1500мб. за 50грн. це зажирно. Навіть 5гб. це мало для 3G. Я згоден щоб обмежували швидкість. Щоб було 5мбіт., але мегабайти дешевше коштували. Як у ТРИМОБу. Там можна за 260грн. підключити безліміт! Те що КС підняв ціни я помітив. У мене тариф "Комфорт 35", я за 35грн. отримую безлімітний інтернет, 50 хвилин на інші мережі, безліміт в мережі, і 250 смс по Україні. Тепер КС пропонує перейти мені на тариф "Все за 50", де нема безлімітного інтернету і нема СМС. А МТС мені взагалі зробив безкоштовний інтернет без обмеження швидкості, і за це йому респект. Правда Київстар вже деякі міста покрив, і вже майже дістався Чернівців, а поки МТС дійде можуть пройти роки. Тому якщо КС зробить покриття то буду користуватися ним. Все таки хоч якесь 3G краще ніж його відсутність :)

Kara

Свой, тутэйшы
Місто
Луганськ
Телефон
Pixel 8a, iPhone12 mini

Так и сейчас украинская сеть платит российской за франшизу бренда МТС. :)

Почему? Российская МТС полностью владеет украинской сетью использует в Украине собственный бренд.

Kara, плата за_что_нибудь все-равно ляжет на абонентов, так что - лечь и лежать как Пиплнет??

Я не понял аналогии. То есть, отстойность ПиплНета связана только с брендом? Стоит сменить PEOPLEnet на, допустим, Sprint - и всё взлетит? Зачем вкладывать в смену вывески если можно вложиться в ту же сеть?

Я к тому, что смена бренда МТС на Vodafone мало что изменит. А как по мне, не изменит ничего.

О том, что структура собственности не изменится НИ НА ЙОТУ, надеюсь, понимают все. И руководство останется то же. И сеть та же, со своими старыми болячками. Просто поменяется название. Ну и для фетиша, можно будет одну ненавистную красную симку поменять на другую красную. Но с надписью Vodafone.

Маркетинговые акции. А разве у МТС их нет? Да, я понимаю, что со сменой бренда их станет больше, но акции рано или поздно заканчиваются.

По тарифам - ХЗ. Но ведь все понимают, что они точно не пойдут в сторону понижения? И здесь бренд вообще никакой роли не играет. У нас такова ситуация в экономике, что тарифы либо стоят, либо растут. А тут, кроме экономики, еще и то, что оператор вместо халявного использования собственного бренда должен будет "отстегивать" в Лондон за использования франшизы.

Вспоминается сразу "когда в борделе дела идут плохо, надо не кровати менять, а девочек".

Місто
Вінниця
Телефон
Вже не Nokia

Kara,
А если девочки нормалные а гурману их "пользовать" не на чем ?
Голодный и на полу покушает.

Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
Huawei P60 Pro

Kara, ты говоришь, что от смены вывески ничего не меняется, а я говорю - что и без смены вывески ничего не поменяется (на примере Пипла).
так что ребрендинг-ренэйминг мало что изменит, разве только в сторону кардинального увеличения тарифов, уверен в этом на 99%.

aurowl

Moderator
Команда форуму
Місто
міста Торецьк

как и везде работает принцип: работает - не влазь. вот когда мтс без переименования будет цены загибать, тогда резон появится.

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell

А ведь в мтс сейчас ситуация хуже чем была в мае 2007 когда меняли с UMC на МТС, вот нашел статью за тот период,не очень сильный аргумент было изменять бренд...Один из крупнейших брэндов Украины – UMC – прекращает свое существование. Его заменит российский брэнд МТС, реклама которого на Украине началась со вчерашнего дня. Обновление брэнда продлится около трех месяцев и обойдется в $20 млн. В компании утверждают, что ребрэндинг в первую очередь решит проблему негативных ассоциаций, которые связаны с качеством связи UMC. на пресс-конференции в Москве президент компании МТС Леонид Меламед объявил о начале ребрэндинга UMC. Теперь компания «Украинская мобильная связь» будет работать под российской торговой маркой МТС.
Необходимость ребрэндинга господин Меламед объяснил тем, что брэнд UMC ассоциировался с плохим качеством связи. «В 2003—2004 годах мы недооценили темпы роста украинского рынка и, соответственно, недоинвестировали в строительство мобильной сети. Это привело к ухудшению качества связи в указанные периоды, и у потребителей сложилось впечатление, что качество связи UMC хуже, чем у 'Киевстара'. Мы приняли решение, что развивать новый брэнд выгоднее, чем реанимировать старый», – сказал президент МТС. Напомним, первая попытка реабилитировать брэнд UMC была предпринята в 2005 году, когда у компании появился слоган «Качество превыше всего».
http://www.adme.ua/business/licom-k-yajcu-umc-uhodit-s-rynka-16900/

Viso

...
Місто
Kyiv
Телефон
iPhone X

Капитан подсказывает, что негативные ассоциации исчезнут намного быстрее, если $20млн потратить не на ребрендинг, а на достройку сети.

r5t

Лайфобот
Місто
Львів
Телефон
Xiaomi MI9 SE

Де Капітан був в 2007?
Там по посиланню, до речі, правильно сказано, що основна ідея ребрендингу була в бажанні зібрати весь бізнес під одне яйце. Негативні емоції пов’язані з UMC були другорядними.

Місто
Киев
Телефон
Siemens S65; NOKIA 2112

Я не вірю що така країна як Росія(навіть США слухає!!!) не користується тим що більшість українців користуються російським мобільним зв'язком.
Та, невже наші балачки дуже цікавлять ФСБ?

VadymUA

Заблокирован
Місто
Київ

Та, невже наші балачки дуже цікавлять ФСБ?

Користуватися мобілкою можуть не тільки звичайні люди, а і військові, або люди які допомагають армії.

Добавлено через 2 минуты
Ну вот и все. Run, MTS, run!
http://www.epravda.com.ua/news/2015/07/10/550023/

Останнє редагування:
Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20

VadymUA,
Угу вот так взяли и закрыли все GSM операторов) Ну конечно. Российские компании опосредовательно владеют всеми 3мя нашими операторами.

VadymUA

Заблокирован
Місто
Київ

Life то турки, а не Росія.

VadymUA

Заблокирован
Місто
Київ

Все залежить від того в кого контрольний пакет. Читайте "документальне підтвердження встановлення факту контролю (вирішального впливу) за діяльністю ліцензіата осіб інших держав, які здійснюють збройну агресію проти України, і (або) дії яких створюють умови для виникнення військового конфлікту, застосування військової сили проти України".

Добавлено через 1 минуту
Там и турки и Россия

І в кому він належить більше? Туркам чи росіянам?

Останнє редагування:
Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20

VadymUA,
Он принадлежит туркам, которые частично принадлежат россиянам:D

VadymUA

Заблокирован
Місто
Київ

VadymUA,
Он принадлежит туркам, которые частично принадлежат россиянам:D

Лише частково? Ми про це не говоримо. Якщо 90% акцій належать туркам, а 10% росіянам, то це нормально. Погано коли росіяни мають більшість.

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell

Положення закону досить загальні, пояснює юрист: із них, наприклад, не ясно, що таке контроль над компанією − тільки пряме володіння її акціями, чи й непряме теж. У першому випадку і «МТС Україна», і «Київстар» у безпеці: перша формально належить нідерландській Preludium BV (а та – люксембурзькій Allegretto Holding, яка і підконтрольна МТС), а «Київстар» − Vimpelcom Ltd., зареєстрованому на Бермудських островах. Сам Vimpelcom де-юре не контролюється російськими особами: групі LetterOne Михайла Фрідмана, Германа Хана і Олексія Кузьмичова належить 47,85% його голосуючих акцій, але це найбільший з усіх акціонерів Vimpelcom. До того ж економічна частка LetterOne вища − 56,2%.

Якщо український регулятор буде враховувати і непрямий контроль, то ризик втрати ліцензій зростає, констатує Іващенко.

Представник МТС відмовився коментувати поправки в закон про ліцензування. Але нагадав, що в статутному капіталі самої МТС крім російського акціонера − АФК «Система» − бере участь багато іноземних інвесторів, у тому числі з країн ЄС та США, які в сукупності володіють приблизно 45% акцій.

Vimpelcom Ltd. поки що не отримував ніяких звернень з приводу українських ліцензій, каже його представник Артем Мінаєв. «Київстар» працює в правовому полі України і строго дотримується всіх вимог законодавства, підкреслює він, додаючи, що Vimpelcom зацікавлений у розвитку бізнесу на Україні та інвестує в нього. Наприклад, у червні «Київстар» запустив у ряді областей країни мережу 3G.
http://forbes.ua/ua/news/1398015-rosijski-kompaniyi-rizikuyut-zalishitisya-bez-licenzij-v-ukrayini

Зверху