сомнительно, у мтс заграница дешевле, кс со своими любимыми странами с лайфом даже не почесались цену опустить на международкуХочется верить, что КС добавит трафика в свои пакеты после старта 3G у Vodafone
сомнительно, у мтс заграница дешевле, кс со своими любимыми странами с лайфом даже не почесались цену опустить на международкуХочется верить, что КС добавит трафика в свои пакеты после старта 3G у Vodafone
Езжу редко- не в счет. В основном нахожусь в Киеве. С появлением 3g в Киеве перейду на "RED M" с моего "Смартфон 3g Украинский" + услуга "3g безлимит" потому, что мне это выгодно.
сомнительно, у мтс заграница дешевле, кс со своими любимыми странами с лайфом даже не почесались цену опустить на международку
Киевстару опускать тарифы некуда, у них и так результаты квартала не радужные.
Ну у вас и выводы, я просто постоянно и много звоню в европу и как то контролирую расходы и смотрю на цены и тарифыВы наверное сотрудник одновременно и лайфа и киевстара
На Луначарского, 10 или на Кутузова, 2Хто скаже де в Києві взагалі можна замінити сімкарту?
Зайшов сьогодні в салон-магазин МТС на проспекті Перемоги, щоб замінити сімкарту на Vodafone. Працівники мені сказали, що ніяких сімок у них немає, що у них тільки старпаки вчора з'явились і щоб я приходив в грудні, після того як відкриється магазин Vodafone на Хрещатику. І це все після того, як я завчасно зателефонував оператору і уточнив чи є в наявності сімкарти Vodafone для заміни в цьому конкретному магазині. Мене запевнили, що карти у них вже мають бути, оскільки вже декілька днів як картки відправили по диллерських мережах... Хто скаже де в Києві взагалі можна замінити сімкарту?
Этот магазин вечно в ж#$пе, там проблемный персонал и дух упадка.Зайшов сьогодні в салон-магазин МТС на проспекті Перемоги, щоб замінити сімкарту на Vodafone. Працівники мені сказали, що ніяких сімок у них немає, що у них тільки старпаки вчора з'явились і щоб я приходив в грудні, після того як відкриється магазин Vodafone на Хрещатику. І це все після того, як я завчасно зателефонував оператору і уточнив чи є в наявності сімкарти Vodafone для заміни в цьому конкретному магазині. Мене запевнили, що карти у них вже мають бути, оскільки вже декілька днів як картки відправили по диллерських мережах... Хто скаже де в Києві взагалі можна замінити сімкарту?
Ну, на счет СИМок то таке, появятся, старые ж не перестанут работать, а на счет 3G, на сайте ж написали, что в декабре. Да и тут, на форуме не раз писали об этом.В Полтаве тоже симок нет. Когда будут не знают. Скоро. Как и 3Г.