МТС становится Vodafone

o.frind

Заблокирован
Місто
Днепропетровск
Телефон
Lenovo Vibe P1m
Когда там симки Vodafone появятся?
Давно уже есть.

Добавлено через 47 секунд
Ага и скільки у Вас буде хвилин якщо переїдете в інший регион ?
Столько же. Этот тариф действует на всей территории Украины.

Добавлено через 1 минуту
Ага я якість того інтернету
25 мбит у меня валит

Останнє редагування:
Місто
Львов
Телефон
iPhone Х , iPhone 8 plus , iPad mini LTE
Давно уже есть.

Добавлено через 47 секунд

Столько же. Этот тариф действует на всей территории Украины.

Добавлено через 1 минуту

25 мбит у меня валит

29 кажете ? 3 гіга кажете ? От тільки ціна не 29 грн а скільки ? 95 !!!

Місто
Львов
Телефон
Да Lumia 535, не получилось, потом пробовал перевестись с дешевой самсунговской звонилки, тоже не вышло.

Вы что-то путаете 150 это не только активация, в сумму входит месячный пакет:безлим на МТС, 2 Гига трафа и т.д.

Абсолютно серьезно.

Я обычно не звоню из за границы на местные украинские номера, обычно все через Вайбер или Скайп. Изредка, когда набирал Лайф через Травелсим - никаких патологий.

Апдейт, перевели меня на Водафон М в ручном режиме.

Так так дзвінки через вайбер одне і теж що з телефону ! Жесть ! Так в суму 150 входить пакет , що буде коли ви закінчити хв і 2гіга інтернету ?

Так навсякий вже 3тя поїздка в роумінг з Vodafone так що знаю що це таке . і всередньому іде 2-2,5 гіга інету в тиждень у роумінгу .

Місто
Украина, Киев
Телефон
Iphone 5c
Апдейт, перевели меня на Водафон М в ручном режиме.
Если их попросить, то они стараются перевести как можно быстрее. Вы не первый. С чем связан глюк с USSD запросом *750# на моджелях Lumia (у меня Lumia 730) , сказать точноне могу, такая уж их особенность. Но, на данный момент, это единственное что меня слегка "напрягло". В остальном про Red M могу сказать только положительное.

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 3S Pro
Так навсякий вже 3тя поїздка в роумінг з Vodafone так що знаю що це таке . і всередньому іде 2-2,5 гіга інету в тиждень у роумінгу .
А ось тут Ви не праві. Не можна по собі міряти на усіх інших. В кожного свої манери користуватись зв'язком, тому для когось 2 гектара в місяць може бути вище криші. Кожен з нас знає, скільки йому потрібно, правда ж?

Місто
Київ
Телефон
iPhone
29 кажете ? 3 гіга кажете ? От тільки ціна не 29 грн а скільки ? 95 !!!

вам там, в своїх закордонах, мабуть погано видно :dash1: написали чорним по білому "Я за 29 грн получаю 3гб инета, 200 минут на врагов и 1000 на врагов" по всій Україні! що не зрозуміло?

aurowl

Moderator
Команда форуму
Місто
міста Торецьк
Кто нить пробовал переводить средства с Водафона на мтс номера? Понимаю что ничего особо не изменилось, но может условия немного откоректировали
перевод не более 10 грн за раз
З.Ы. Живущие в "Зоне АТО" кто нить переходил с мтса на Водафон тарифы, *750# только у меня не работало 2 суток (как сейчас не знаю)? Хотя на *730# c первого запроса перешло :-/
*750# глючит или в другой телефон сим или через оператора

Місто
Львов
Телефон
вам там, в своїх закордонах, мабуть погано видно :dash1: написали чорним по білому "Я за 29 грн получаю 3гб инета, 200 минут на врагов и 1000 на врагов" по всій Україні! що не зрозуміло?

Тоїсть Ви кажете що зміни які вніс лайф в тарифні плани у червні вас не торкнулись і ви дальше платите 29 грн? Так як згідно поправок які були у червні за 3гб + 200 хв +1000 в мережі = 95 . але Ви і надальше платите 29 . ну ну .

Arp

Місто
Київ, Mlynska Dolina
Телефон
Redmi Note 13 Pro 5G
Лайфівський тариф за 29 грн. не є доступним для масового підключення. Я безуспішно намагався на нього перевести свій Лайф 3Г+ Смартфон Ультра М. Тому, це не масовий сегмент. А Водафон дав приємні тарифи для масового сегменту. У Києвстара та Лайфа аналоги коштують на 40-50 грн. дорожче.

Місто
Київ
Телефон
iPhone
VladRome, ще й читати не вмієш? які зміни, які тарифи, тобі людина написала умови свого тарифного плану, а ти прикидаєшся сліпим та тупим.

Добавлено через 8 минут
Лайфівський тариф за 29 грн. не є доступним для масового підключення. Я безуспішно намагався на нього перевести свій Лайф 3Г+ Смартфон Ультра М. Тому, це не масовий сегмент. А Водафон дав приємні тарифи для масового сегменту. У Києвстара та Лайфа аналоги коштують на 40-50 грн. дорожче.

це ти "нааналізував" коли йшов пішки з залізничного вокзалу до Європейської площі?
Було б бажання, всі хто хотів по переходили, і на 0.5, і на мега 40, і на цей перейшли, а декого і "насильно" перевели.

Останнє редагування:

Arp

Місто
Київ, Mlynska Dolina
Телефон
Redmi Note 13 Pro 5G

Тон трохи поміняй у спілкуванні.

Перейти вільно в Лайф по 29 не є моживими. Треба отримати для цього запрошення від оператора. Це не є масовий сегмет. Різницю відчуваєш?
Так само, як і в Супер МТС Легкий Плюс.

Місто
Львов
Телефон
VladRome, ще й читати не вмієш? які зміни, які тарифи, тобі людина написала умови свого тарифного плану, а ти прикидаєшся сліпим та тупим.

Добавлено через 8 минут

це ти "нааналізував" коли йшов пішки з залізничного вокзалу до Європейської площі?
Було б бажання, всі хто хотів по переходили, і на 0.5, і на мега 40, і на цей перейшли, а декого і "насильно" перевели.

Пане Вальдемар не переходьте на особистості і ображення , якщо Ви себе вважаєте за тупого це не означає що усі такі. І по друге що буде після 6 міс з вашим 29 тарифом ? Тут ніби мова іде про порівняння тарифів які можна підключити вільно а не обмежені категорііі користувачів . .

Місто
Київ
Телефон
iPhone
VladRome, а що буде через 9 місяців, чи рік, чи два? є МОЖЛИВІСТЬ користуйся, немає шукай інший вигідний тариф.

Mohito

Мятно-лаймовый
Місто
Киев
Телефон
iPhone 11 Pro Max
Місто
Львов
Телефон
VladRome, а що буде через 9 місяців, чи рік, чи два? є МОЖЛИВІСТЬ користуйся, немає шукай інший вигідний тариф.

Яка буде абонплата через 6 місяців ? через рік ? Дальше 29 ? Тариф доступнмй для активації зараз ? Доступний усім ?

o.frind

Заблокирован
Місто
Днепропетровск
Телефон
Lenovo Vibe P1m
Зверху