МТС становится Vodafone

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 3S Pro
Kristal, Poison2029 і PaRusA на попередній сторінці відписувались. Може не всі БС, або що.
Але з огляду на ситуацію - дійсно саме БС перенастроїли, можливо ще не всі
Ну і Франківськ - світить МТС

Місто
Харків
Телефон
Ericsson A1018S
У знакомого сегодня и в Харькове водафон сменил мтс

r5t

Лайфобот
Місто
Львів
Телефон
Xiaomi MI9 SE
wildf0x, БС передає в ефір тільки MCC i MNC, а відображення назви оператора береться з сім-карти чи з бази даних телефону. Скоріше всього віддалено перепрошивають сімки, поки що не всі і не у всіх регіонах.

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Скоріше всього віддалено перепрошивають сімки, поки що не всі і не у всіх регіонах.
Что-то я тоже к этому склоняюсь - потому что моя симка 2013 года выдает "VODAFONE", а симка 2012 года в LG T370 жены по-прежнему обитает в MTS UKR.

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 3S Pro
r5t, можливо і так. Але я би тоді більше "грішив" в сторону сімок. Обнови закинути в операційні їм буде не по зубам. Принаймі з моїм апаратом без мого відома такий фінт точно не пройде. А ще є зоопарк звичайних телефонів, де взагалі в прошивку доступу не буде.
Цікаво інше. Чи зможуть вони всі сімки обновити таким чином. В мене сімка ще UMC, хоча міняв її вже при МТС. Так воно так мені і видає в телефоні "MTS UKR - UMC". Сумніваюсь, що за ці всі роки МТС не позбувся би напису UMC, якщо би міг. Можливо, дуже древні сімки не зможуть перешитись з їхнього боку?

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Так воно так мені і видає в телефоні "MTS UKR - UMC"

Буде видавати "VODAFONE UA - UMC", в мене видає "VODAFONE UA - MTS UKR". Тобто назва яка вшита на сім так і залишається, а змінюється назва мережі яку бачить телефон

r5t

Лайфобот
Місто
Львів
Телефон
Xiaomi MI9 SE
Запитав в двох людей з Київської області: в одного не змінилося нічого, а в іншого тепер пише: Vodafone UA | UMC

Місто
Днепр
Телефон
iPhone
В телефоне стоит киевстаровская симка, в поиске сетей показывает МТС УКР.

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 3S Pro
Буде видавати "VODAFONE UA - UMC"
Я не дуже впевнений на рахунок цього варіанту. В конкретно моєму випадку - до дефісу береться з операційної системи. Після дефісу - з сімки. Тижня два назад я змінив один рядок в системних файлах і ходив з VODAFONE - UMC, просто по приколу. Хоча міг там написати хоч би і 123. Тепер відкотив назад заради цікавості.
Вони не зможуть залізти до мене в операційну. Тоді єдине - лишиться так, як і було, поки не заміню сім.

r5t

Лайфобот
Місто
Львів
Телефон
Xiaomi MI9 SE
А ще є зоопарк звичайних телефонів, де взагалі в прошивку доступу не буде.
Писали вже сьогодні
От базовой не зависит, скорее от прошивки. Старый nokia 1110 тоже показывает водафон ua, хоть на новлй симке, хоть на старой.

Але я би тоді більше "грішив" в сторону сімок
Я ж про це і веду мову

Чи зможуть вони всі сімки обновити таким чином
Ні, тільки ті, де така можливість передбачена технічно. Я сьогодні дістав з холдера новеньку сімкарту, куплену в жовтні і увімкнув в телефон. Якщо прилетить оновлення - порівняю з своїм основним номером, де сімці вже шостий рік пішов.

Вони не зможуть залізти до мене в операційну
Ніхто в операційну лізти не буде. Хіба, що прилетить оновлення від виробника.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Вы не забывайте, что оператор мог на старые телефоны прислать и логотип ;)

osot056

ОптимисТ
Місто
г. Днепр
Телефон
ASUS ZenFoneMax+Fly TS107
У меня пока UMC-MTS UKR . Водафон не видел ни разу . ;)

taipanbox

Cloud Native Architect at Okta
Місто
San Marino - Zurich
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Я думаю тут справа у вишках швидше. Сьогодні зранку в Ірпіні показувало VODAFONE UA - MTS UKR. Вдень в Києві вже було MTS UKR-MTS UKR... Зараз в Ірпіні VODAFONE UA-MTS UKR.

SilentBoss

SysАdmіn
Місто
Львівська обл.
Телефон
RN10Pro/POCO/RN12/S-M12
чув що вже десь за пів року, почнуть закручувати гайки халявним тарифам, хтось щось чув конкретніше?

o.frind

Заблокирован
Місто
Днепропетровск
Телефон
Lenovo Vibe P1m
чув що вже десь за пів року, почнуть закручувати гайки халявним тарифам, хтось щось чув конкретніше?
Я когда контракт оформлял, разговаривал с девочкой и она сказала, что да, будут убирать тарифы, переводить, но год без абонплат не отменят. Поэтому надо год без абонплат подключать.

SilentBoss

SysАdmіn
Місто
Львівська обл.
Телефон
RN10Pro/POCO/RN12/S-M12
в мене всі в "Зеро"(тільки я на контракті Л+) нема абонки, а переводити старших людей на тарифи з абонплатою - це нонсенс

Зверху